Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5791
View
60
Reply

Takut Tak Diundang Lagi, Mimi Loma Gagah Berkerusi Roda Penuhi Jemputan Majlis

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau kewujudan mimi loma ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:36 PM | Show all posts
stania83 replied at 15-2-2020 08:12 AM
Ada je benda negatif nak dikomen

True, mcm x boleh diamkn diri je.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:37 PM | Show all posts
pavlovachoc replied at 15-2-2020 04:02 PM
Baru tau kewujudan mimi loma ni ..

Plakon lama ni brotha/sisthur.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:40 PM | Show all posts
Body_language replied at 15-2-2020 02:38 PM
Alah korang ni, bio le Mimi Loma tu nk g majlis. Ape ko ingat org tua hanya layak duduk rumah n g me ...

Yg ni btul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:42 PM | Show all posts
DARSITA replied at 15-2-2020 02:08 PM
Biarlah dia menyanyi duduk rumah kadang boleh buat fikiran buntu apatah lagi kalau dah berusia dan ...

Iol pun stuju dgn komen uol ni, klau sntiasa trperuk dlm rumah pun x bgus & x best tpi ye lah, mnusia kn, msti ada yg x puas hti bila tngok bnda2 mcm ni.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:45 PM | Show all posts
damsel_fiji replied at 15-2-2020 01:16 PM
biarlah dia nak pegi pon..terus judge dia better gi surau la buat ibadat la apa..ntah2 persediaan ke ...

Yg ni btul, iol pun stuju. Tkut plak klau trlampau judge org lain, rupa2 nya diri sndri lgi truk & org yg d judge tu sbnarnya lgi bgus dri kita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:00 PM | Show all posts
shania88 replied at 14-2-2020 02:12 PM
mungkin dia nak duit bantuan
yela biasanya kalau di jemput akan ada sesi pemberian bantuan

ada betulnya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan nenek mimi lana
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 15-2-2020 12:46 PM
Iol baru nak tgk mcmne rupa dia bkerusi roda..

Ai tk kenal retis veteren ni..so igtkan gambo benang tk relevan..maap ler tuan benang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh biar lah dia nak gi jemputan semua. Sah2 kalau pegi akan dpt duit sumbangan. Dikala usia mcm ni, org takkan bg sumbangan kalau dtg rumah. Nak harapkan korang yg bg mmg tak lah. Selagi dia terdaya nak bergerak atas kemahuan sndri, biarkan je lah.

Teruk tau mentaliti org melayu ni. Makin berusia makin disuruh duduk rehat kat rumah je. Sbb terlalu byk rehat tu lah yg buatkan body menjadi makin lemah sbb xde apa2 pergerakan sgt. Western people umo 75 steady je gi keje, berlari sana berlari sini sbb dorang xdenya nak set umo 70 dah nak mati so mesti berkuntum dlm rumah amik posisi cantik supaya org lain akan jumpa dia mati dlm keadaan ayu. {:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:31 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Masih berharap duit menyanyi ke utk hidup?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:07 PM | Show all posts
kesian dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:59 PM | Show all posts
doubleA replied at 14-2-2020 02:08 PM
Patut rehat dah, bukan risau tak dijemput lalu gigih memenuhi jemputan lagi. Uzur boleh difahami.

artis2 sekarang kena ambil teladan...masa tengah laku dan byk show, mohon beringat utk buat simpanan dan pelaburan yg baik..esok2 dah kurang offer atau job, at least boleh berehat sambil2 join mana2 event red carpet je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:03 PM | Show all posts
Body_language replied at 15-2-2020 02:38 PM
Alah korang ni, bio le Mimi Loma tu nk g majlis. Ape ko ingat org tua hanya layak duduk rumah n g me ...

suara not bad...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dahh la tu nek loma..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian laa kat dia wei..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 16-2-2020 08:59 PM
artis2 sekarang kena ambil teladan...masa tengah laku dan byk show, mohon beringat utk buat simpan ...

Iols rasa retis sekarang especially perempuan aim laki kaya jah, terjamin sampai tua
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:40 PM | Show all posts
artis dulu2 tak kaya2 mcm artis zaman skrg...
mungkin dia memerlukan pendapatan untuk kelangsungan hidup..

kesian nenek ni...
diharap...jgn la aku kena kerja samapi ke tua gini....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list