Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
932
View
15
Reply

Farid Kamil Jadikan Anak Pelakon, Bakal Muncul Dalam Filem Remp-It 2

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 12:44 PM | Show all posts |Read mode
Anak Datuk Farid Kamil dan Datin Diana Danielle, Muhammad, 7 dah jadi pelakon filem.


Nantikan kemunculannya dalam filem Remp-it 2 yang bakal ditayangkan nanti.


Farid yang juga penerbit, pengarah dan pelakon filem tersebut berkata, dia menghantar Muhammad ke kelas lakonan Dr Norzizi Zulkifli.


  



Muhammad akan muncul dalam beberapa babak namun Farid enggan berkongsi watak apa yang dibawanya.


"Kemunculannya dalam skrin umpama magis. Walaupun anak sendiri, saya menganggap dia sebagai pendatang baru. Alhamdulillah, tak banyak 'take' sepanjang proses penggambaran.

Cabarannya adalah apabila ada penggambaran yang berlangsung lewat malam kerana selepas jam 12 malam, dia mula mengantuk dan sebagainya," katanya kepada Harian Metro.


  



  



Keputusan membernarkan Muhammad berlakon mendapat persetujuan dari Diana sendiri.


"Saya dapat melihat minat dia terhadap lakonan terutamanya ketika saya menjalani latihan bermotosikal untuk menjayakan watak saya dalam filem ini," tambahnya.


Foto: IG


Tak sabar nak tengok Muhammad berlakon. Kecil-kecil lagi memang dah nampak aura heronya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak Muka kokosen budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baka yang menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 01:33 PM | Show all posts
anak versi kalkulator ni dah umur 7thn dah..
kejap je besar. rasa mcm baru 3-4 thn lepas aku baca komen2 yg duk kira umur budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 14-2-2020 01:33 PM
anak versi kalkulator ni dah umur 7thn dah..
kejap je besar. rasa mcm baru 3-4 thn lepas aku baca k ...

Hahaha hadui
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 02:32 PM | Show all posts
baguslah... pelakon sikit2 mana tau dapat jadi pelakon kanak2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 02:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:33 PM | Show all posts
aijinmisaki replied at 14-2-2020 12:50 PM
Banyak Muka kokosen budak ni

ikut gen DD..kalu anak pompuan dorang ikut gen fk..so anak sulung dorang ni 25% kokosen la..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:41 PM | Show all posts
Strategi awal promosi anak dalam dunia hiburan. Moga2 boleh buat duit satu hari nanti. Mana tahu income anak lagi tinggi dari mak bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem si Muhammad ni. Hrp2 pelajaran & berlakon balance ye dik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepol....kau jgn nak bukak tred sama boleh tak...hayooo
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian anak dia kena berlakon dlm filem low class
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:15 AM | Show all posts
husna_amal replied at 14-2-2020 04:41 PM
Strategi awal promosi anak dalam dunia hiburan. Moga2 boleh buat duit satu hari nanti. Mana tahu inc ...

Tak pelik lah dah parents nya dua2 pelakon.
In their blood gittew.. mungkin satu kepuasan utk FK tgk anak dia ikut jejak langkah dia.
Alahhh lagikan yg marhaen muka desa pun nak anak jadi glamour dan jd artis, inikan pulak makpak yg mmg artis dari muda.
btw che mad ni hensem sangat mata hazel kokesen sangat yach.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni soft spoken helok kejadiannya dark kecil comel
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:20 AM | Show all posts
Dah ade lerrrrrr

Incik Sepul.
Ko dah la suke bukak thread sampah.
Ni bukak thread sama ngn org lain lak.
Ngok ngek la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:17 AM | Show all posts
FK, harapnya hargailah DD and anak2 yang  sungguh kuat dengan apapun yang dah jadi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106043s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list