Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1265
View
23
Reply

[Tempatan] Lim Kit Siang tidak akan ditangkap kerana sebar fake news - PH

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kit Siang,  bertahun-tahun sebar fake news najib  membunuh mendiang Kevin &  bekukan mayat dia dengan simen.


Kit Siang tak pernah buang tabiat menipu dia.

Fake news &  menipu adalah DNA dia.

Orang yang sudah meninggal pun akan difitnah dan dipergunakan oleh dia untuk menipu rakyat tanpa sebarang rasa bersalah.

Ketika  mendiang Kevin Morais dibunuh dengan begitu kejam, Lim Kit Siang antara orang yang paling awal sebar fake news Morais terlibat dgn siasatan 1MDB siap kata ada pendrive dengan segala-gala maklumat kesalahan 1MDB.

(Kit Siang, mana pendrive itu? Skrg dah jadi kerajaan.)

SPRM semasa BN sudah berkali-kali menafikan Kevin Morais terlibat dalam kes SRC atau 1MDB.

Telah dibuktikan bahawa Kevin sudah tidak lagi bekerja di SPRM sejak Mac 2014 - iaitu lebih setahun SEBELUM siastan SRC dan 1MDB bermula.

31 MARCH 2016: Tan Sri Abu Kassim Mohamed
https://www.sprm.gov.my/en/arkib-kenyataan-media/1569-statement-on-kevin-morais

Selepas PH menang, SPRM di bawah kerajaan PH juga mengulangi &  menegaskan  mendiang langsung tidak terlibat dengan kes SRC atau 1MDB.

22 MEI 2018: Datuk Seri Mohd Shukri Abdull
https://www.malaymail.com/news/malaysia/2018/05/22/dpp-kevin-morais-death-nothing-to-do-with-1mdb-probe-macc-says/1633576

Di dalam perbicaraan mahkamah tahun lepas, SPRM juga tegaskan sekali lagi mendiang tak terlibat.

27 OGOS 2019: Rosli Hussain
https://www.theedgemarkets.com/article/kevin-morais-not-involved-src-probe-court-told

Tetapi hari ini, Kit Siang sekali lagi sebar fake news mendiang Kevin Morais terlibat dengan kes 1MDB.
https://www.malaymail.com/news/malaysia/2020/02/14/kit-siang-parliament-should-honour-life-of-slain-lawyer-kevin-morais-who-fo/1837455

Tak tipu, tak fitnah bukan Kit Siang dan bukan DAP.

FB_IMG_1581653706422.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:35 PM | Show all posts
rule of laws
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:36 PM | Show all posts
kalau tangkap
silap-silap yg menangkap tu kena transfer
kemudian keluar la ayat 'pertukaran biasa dalam agensi'
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:46 PM | Show all posts
Bapak fitnah malaysia bahalu

terlalu banyak fitnah ditabur

blatant lies

cepat la mampus
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bapak rasis semalaysia
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:11 PM | Show all posts
ish.... ish.. ish.......


rule of law dah humban ke mana ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:19 PM | Show all posts
takleh tengok ah muka dia ni dengan anak dia...cannot brain!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 14-2-2020 12:46 PM
Bapak fitnah malaysia bahalu

terlalu banyak fitnah ditabur

menang dgn cara fitnah.  anak dia dulu paling dasat sebar fitnah Lynas adalah loji nuklear sampai bawak penganut DAP berguling2 atas jalan raya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:14 PM | Show all posts
Msia aman  tampa  warga Cina

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:18 AM | Show all posts
Rule of Lanc*u..Apa jasa dia kepada masyarakat aku tak tau la.. apa tah lagi kepada malaysia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tobby at 15-2-2020 11:58 AM

apa yg nyata DAP sebar fake news anak dia Chartered Accountant utk mengangkat darjatnya,  bila netizen semak Rupa2nya nama anaknya tiada dlm database Msia.  mahacai kata ada kat australia... netizen semak..  Australia pun yilek...  mahacai kata sebenarnya ada dlm database new zealand...  netizen semak lagi... yilek juga.  bertahun2 kencing rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 14-2-2020 03:31 PM
menang dgn cara fitnah.  anak dia dulu paling dasat sebar fitnah Lynas adalah loji nuklear sampai  ...

Cepat mampus cepat sikit rakyat boleh raikan
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 11:57 PM | Show all posts
hancing weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak beranak pemfitnah dan penipu sijil akademik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kering ke pundi asyik kencing jer tanpa henti?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nes3in1 replied at 16-2-2020 12:07 AM
Tak kering ke pundi asyik kencing jer tanpa henti?

infiniti kencing xde limit
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 16-2-2020 12:12 AM
infiniti kencing xde limit

Untongla unlimited urine... Boleh kencing merata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nes3in1 replied at 16-2-2020 12:19 AM
Untongla unlimited urine... Boleh kencing merata

Time n time again, apek Lim has lost his dignity n self respect. Father n son good at faking news.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
GuaAnakMelaka replied at 15-2-2020 11:57 PM
hancing weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pakar fake news Apek Lim yg x akan ditangkap.  rule of law Pakatan Semburit
Screenshot_2020-02-16-07-33-35-701_com.facebook.katana.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak kena dakwa atas tuduhan FAKE NEWS? oh aku lupa.. FAKE NEWS bila rakyat mengkritik mereka.. Tapi bila depa sebarkan fitnah tak apa tu betul.. Hamjadddddd
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list