Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8834
View
76
Reply

Cantik Tapi Lupa Pakai Seluar - Netizen Selar Cara Pemakaian Izara Aishah Di Majlis Baby Shower

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 11:24 AM | Show all posts |Read mode
Kredit Foto : Instagram @teezac




Pelakon cantik, Izara Aishah bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi dan telah mengadakan majlis baby shower seterusnya mendedahkan jantina bayinya.


Majlis yang bertemakan hijau itu dicukup lihat meriah dengan kehadiran keluarga dan sahabat terdekat.


Ibu kandung Adib Khalid iaitu Datin Sri Tengku Zawiyah Tengku Izham turut hadir bersama-sama keluarganya. Untuk info, Dato' Sri Khalid Mohamad Jiwa iaitu suami kepada Siti Nurhaliza kini mempunyai empat orang anak hasil perkahwinannya dahulu.


Momen majlis itu turut dikongsikan oleh laman F@cebook Gegar - Permata Pantai Timur.





Izara dan Adib difahamkan bakal menimang cahaya mata perempuan.


Selain ucapan tahniah, yang menjadi perbualan hangat netizen ialah cara pemakaian Izara di majlis tersebut.


  



Menurut mereka, pakaian Izara itu tidak sesuai untuk ibu mengandung serta seseorang yang bakal bergelar seorang ibu tidak lama lagi.


Ada juga yang minta Izara contohi kedua-dua ibu mentua, Dato' Seri Siti Nurhaliza dan Datin Sri Tengku Zawiyah Tengku Izham yang berpakaian sopan.




Kredit Foto : Facebook Gegar - Permata Pantai Timur



Begitulah. Netizen memang prihatin mengenai artis kesayangan mereka. Apa apa pun tahniah Izara dan suami! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:29 AM | Show all posts
terlupa pakai seluar/kain ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:32 AM | Show all posts
tadi ada tertengok jugak dekat ig..dah kenapa tak berseluar ke berkain..tak lawa sungguh jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudah sudaah semua benda pon nk kecam. Bukannya majlis keugamaan. Bukan pakai bikini pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheooolllssa mmg suker gitu gaya...tgk jew gambo2 dia yg lain... elok pulokss bini yg dr seberang tu... ada doh perubahan dia pake tudung... dgn ipar hok pertama anak cicit si onn
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
pesen tu mana ada suar or kain
awat netizenn ni

asal boleh kecam la tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampunn lutut tu berkerak siap ada bentuk wajah syatilla melvin... Tu pun gigih nak tunjuk izara oiii... Lutut tu lain kali sental pakai berus periuk... Ni pakai span mandi je mana nak hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hala, dress xsesuai sbb body izara xngam ngan tis kind of dressing. The dress wears her.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu pakai dress yang labuh sikiiit je lagi mesti lagi lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:58 AM | Show all posts
Baby shower ni klu dlm adt Melayu dipanggil melenggang perut ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Izara pinjam baju adib tu.
Oversized shirt paired with nothing..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:01 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 14-2-2020 11:58 AM
Baby shower ni klu dlm adt Melayu dipanggil melenggang perut ke..?

aah.lebih kurang..tapi melenggang perut takde slot reveal gender tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg huduh.klu nak pakai dress biar la dress betul2
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dress tu mmg style mcm tu la...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:36 PM | Show all posts
sejak bila izara pakai bertutup litup....

entah apa2 lah nitizen ni...

coeml jek aku tgk izara pakai gitu....
pakai baju laki dia kah.?? hahaha...selesa kot pakai gitu....

time pegrant mmg selesa pakai baju suami...besar...angin bnyk masuk...x yah pakai kain or seluar panjang belah dalam...hahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia pregnant.. Terus nampak tak manis pakai gitu. Pakai la elok2 sikit. Muka lawa dahh
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Acahhhh "tanya jerrrr" "husnuzon" tapi mulut persis burit ayam
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru balik umrah...kat Sana boleh lak tertutup semua dpn kaabah...helok lagi pondan sajat gi umrah..balik mesia pakai selendang
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 14-2-2020 12:36 PM
sejak bila izara pakai bertutup litup....

entah apa2 lah nitizen ni...

Dalam shirt tu ade dress ..trngok kat ig ctdk..cuma dress pendek la
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gamaknya konsepnya memudahkan kelahiran kot2 la termeletup disitu juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113696s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list