Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16037
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat msia ni.....ko kena faham tk boleh Di Hina kutuk komplein...nnti kena daulat..
1. Agong
2. Siti nurhaliza
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-2-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kutuk awek tak jadi ke bahlol lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Si tua mereput ni bila la nak mati...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang tebiat gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-2-2020 12:24 PM
si bugis tu pun sama macam azwan ali ni.. kuat meroyan

Sapekah si bugis???
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 13-2-2020 09:53 PM
WajibulGhunah replied at 13-2-2020 08:07 PM
Nak perhatian je diva AA ni
I tengok channel youtube dia (boring takda apa benda nak tengok) tengok ...


If heshe kata comel macam Piyah, akak skeptikal dengan pujian heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental health problem ni makin lama makin teruk kat malaysia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yonq replied at 13-2-2020 04:38 PM
Azwan yang kemudian mengadakan sidang media bagi memohon maaf disindir Vida yang menyifatkan usaha i ...

Memang selayaknyapun Vida tu dihanjeng. Dah dia pun kuat buat jahat dengan orang. Takda simpati akak kat sheol. Sheol dolu pun lansung tadak simpati kat Aishah siap ajar anak jadik keji macam sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bemyself replied at 13-2-2020 01:02 PM
Apesal la dia ni lambat nahh nak mati....adehhhh
Rimas la aku slagik dia ni idop
Dok kaco org san ...

Kalau dia mati kau agak berapa ramai nak g beri penghormatan terakhir dan solatkan jenazah dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Azwan ali ni sah2 ada masalah mental...ciri2 narcisistic dan grandious terserlah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikapit replied at 13-2-2020 10:02 PM
Kalau dia mati kau agak berapa ramai nak g beri penghormatan terakhir dan solatkan jenazah dia?

PA 7k dia tu je lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 13-2-2020 12:47 PM
Ohh. Akhirnya terjawab sudah persoalan Ganja. Kenapa Diva AA carut Tokti. Kesahnya, Diva AA ni selam ...

Tetiba aku teringat kak kiah ronggeng. Kak kiah ni diva aa ke sbab suka ceduk gosip zaman purba?hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-2-2020 03:17 PM
Dlu meols sokong dia dgn nek jena
Mcm sepadan jahh
Btw wlupun mek jena akhirnya tak bahagia jua

Dia kan ade diva rotemah n baby najib..hehehe..yg latest aku xtau
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua makin teruk attention seekers nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ksian diva aa ni, sllu g umrah pun mulut puaka namati..apsal xkena panah petir je mse kat mekah dulu?apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dgn sume org nk gadoh. Adik beradik x de, peminat hapa ntah Lagy.  Kesian ngn life dia sbnr nye. Xde org nk bimbing..
Pak nil yg penah backup dia dulu pn, ujung2 di carut kan jua.. .
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 13-2-2020 04:44 PM
makin tua makin menjadi azwana ni. kot di sumpah mencarut sampai mati baru tau...bayangkan umor dia  ...


Imajin, umur dh 70 lebih, masuk uma org tua. Habis sume nurse dia carutkn. Silap ari bulan, doktor x tahan, letak pape ubat bia cepat gol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp kan.. kdg best gak ada dia ni dlm industry.. meriah dgn carutanzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
CinnamonR replied at 13-2-2020 09:46 PM
Sapekah si bugis???

ponen yg kuat royan.. tiap masa asyik nak royan lepas tu hina mak bapak forumer lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong siapa2 Corona viruskan dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list