Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15367
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi usaha2 utk kekal relevant
Dia maki org boleh ye, org maki dia xboleh
Pastu xabis2 bangga dgn bag lv dia
Hello! Takat lv tu rakyat biasa pun mampu pakai
Masuk je butik pergi beli
Bukannya payah nak kena tempah tunggu turn  list bagai
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:52 AM | Show all posts
kenapa lah azwan jadi cam gini...sayang dengan bakat, rupa, attitude yang dia pernah ada dulu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa pondan nie mmg giler
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
si bugis tu pun sama macam azwan ali ni.. kuat meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:26 PM | Show all posts
berhuhuhuh hahaahahah sajelah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:38 PM | Show all posts
nak kena saman dgn tokvida pun mcm tak serik2 je pondan tua ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:44 PM | Show all posts
Themilo replied at 13-2-2020 11:30 AM
BAPOK TUA TAK SEDAR DIRI, GELUPUH NAK MAKI HAMUN ORANG! KAYA KATA KAU?

SEBIJIK JE KOT BEG LV DIU ...

kan... tak habis2 dgn LV. Simbol untuk OKB.

Tergelak Kak Mah.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lg rengsa tgk ejaan microphone tu jadi mike..aje benorrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh. Akhirnya terjawab sudah persoalan Ganja. Kenapa Diva AA carut Tokti. Kesahnya, Diva AA ni selamanya pro Kak Ani la ni. Cerita zaman lapuk baru nak ungkit. Ceh. Patut la kau gila nyah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts

Aku tau game dia nak ckp ape dia kata kat ND tu just fair comment..so tu sebab dia angkut CT plak dlm makian dia kali ni..so nk justify yang dia now in 2020 maki ja sapa2 dia nak..tp orang yang dia maki tu kena hormat sanjung puji dia helok2..

aku harap dia kena virus ncov tu...mental betul!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa lahh AA ni,
Dh mkin berumur tapi perangai  mkin teruk
Dia ni depression ka?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Die sj la tu..kutuk naim daniel..kureng plak sambutan..jwb elok2 lg budak tu..ni kutuk tokti plak..kot la die trigger n membalas2..mcm tu la yg die nak..nanti divaa kn panggil  by melodi komen hitu hini...masuk tv..

itu yg die nak sebenarnye...

Yela..Kot2 la masuk tv tu dpt job mengacara..

HAHAHA kan ajeee
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Azwan azwan..pengakhiran mcm mn yg kamu mahu...insap la wei..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:54 PM | Show all posts
Bukan ker the next day to Tokti ada minor operation nak buat utk pregnant.  Lagipun bukan Tokti yg bertanding kan.. dia just buat kejutan jer kononnya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:55 PM | Show all posts
Bapuk tua ni meroyan sebab gila glamour so sekarang jadi attention seeker padahal zaman dia dah berlalu.. Saje provoke untuk tarik perhatian.. Elok wartawan jangan layan perangai dia ni semakin menjadi2.. Lepas satu isu dia create isu yang lain.. Nampak sangat xde modal
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:56 PM | Show all posts
ramai yg hadap dia bila time meroyan tanpa maki hamun sape yg amik tau hal dia ni..so taun 2020 die harus meroyan tanpa henti klu tak kesunyian
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak je ke rasa yg pondan ni patut mati je? Serius semak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:02 PM | Show all posts
Apesal la dia ni lambat nahh nak mati....adehhhh
Rimas la aku slagik dia ni idop
Dok kaco org sana..dok kaco org sini...ape la paedahnye dia dpat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tu sampah jer pok....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon diva AA...kembali mengacara Muzik2@AJL sekali.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list