Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15352
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2020 06:28 PM | Show all posts
akubest replied at 18-2-2020 05:51 AM
akak baca kat komen2 FB

rata2 ramai yg bersetuju

memang betul pun, siti zoners dalam ni pun ramai yang biadab, apa kau ingat esok siti tu bagi syafaat pada kau orang kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jibby pun ada perli tokti kt page dia pasal kes tabung aji...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 01:59 PM | Show all posts
memang nampak mental. tapi smart.

masa netizen tgh trending dgn AJL,

AA pun surf the trend.

ofkoz, provocation dan bad marketing memang mudah meletop.

so, jgn layan. AA tgh self promote tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa diva AA ok je dgn tokti, tp sitizoners yg dia meluat..mmg patut pn aku rs sitizoners la fan club yg paling haprakkkk...so so so...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA persis anjing buruk kepala
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 16-2-2020 10:58 AM
Sumpah! (Naim Daniel hehe) baru je ckp dgn husbaby. Nape ek azwan jadi mcm ni. Siannya..seyes I pi ...

Dia mental disorder lah..apo la korang ni ..istiradj lah .apa lah...pernah ke ko jumpa kelompok manusia MCM ni? ..jarang...dia mental tk sihat .kalau sihat takde nya dia gi maki org suka2....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 16-2-2020 01:17 PM
Xde apa pun dgn beg lv dia
Dia je yg bangga sangat bw lv, padahal brand tu common je skrg ni, ram ...

Serious la ..Aku tgk org Jual perfume LV yg botol comel Tu rm20 je .dia kata original perfume...besar jari Manis je .awat murah sgt ..tgk harga beg berbelas ribu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca kak rozi tulis berbunga dlm benang mana entah ...#sitibangkit ...bangkit camne Tu..kalau Bab nyanyi sokmo Aku tgk busy buat konsert bagai..lagu baru ade je...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 13-2-2020 11:49 AM
walaupun i buan pemenat tokti, tapi i tengok byk kali org serang tokti melalui social media contohny ...

bila org menyerang ko..baik ko dok diam aje .biar satu pihak je yg menyalak...ko buat kerja mcm biasa. ...org nampak ko cool jek ..org nampak yg pihak lain tk betul...org nampak ko cerdik...camtuh ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
haisanor replied at 14-2-2020 03:45 AM
buat jahat tapi Allah x turun bala ni kena beringat weiii.. maknanya ko boleh makin sesat sbb ingat  ...

Betui chuols....it happens to someone yg i kenal sgt, aniaya org mcm2, sorry to say thos lady memang jahat giler

selingkuh husb org bertahun2, pecahkan cermin keta org sbb x puashati, sorok paperwork @ filing org di office, tabur fitnah hasut sane sini supaya semua org benci mangsa fitnah tu, aniaya org sampai diberhentikan keje, hina cacimaki perlekeh org mcm jadi mainan je di mulut dia,

iols tengok sheols x pena pon dpt pape cash, demam pon x pena apatah lagi nak sakit kronik smpai x dpt dtg keje, kdg ade oficemate dia yg hilang saba n geram sgt2 ckp harap2 dia eksiden kat tgh jalan bia mampppss

istidraj kan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 23-2-2020 08:18 PM
Serious la ..Aku tgk org Jual perfume LV yg botol comel Tu rm20 je .dia kata original perfume...be ...

Kalau murah sgt camtu yakin ke ori
Nak claim sapa pun boleh claim kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list