Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16090
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 11:31 AM | Show all posts
attention seeker...
dia ni...sejenis org yang dahagakan perhatian di hujung usia....

abaikan jek la.....
buat2 mcm kita dgr anjing menyalak jek.....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-2-2020 11:45 AM | Show all posts
buat jahat tapi Allah x turun bala ni kena beringat weiii.. maknanya ko boleh makin sesat sbb ingat diri baik sebab xde bala menimpa. sampai satu masa Allah cabut dalam keadaan sesat. Nauzubillah minta jauh la dari jadi macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:14 AM | Show all posts
haisanor replied at 14-2-2020 11:45 AM
buat jahat tapi Allah x turun bala ni kena beringat weiii.. maknanya ko boleh makin sesat sbb ingat  ...

bahaya istidraj ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetibe rasa nk nyanyi lagu hati kama.
Mengendang ngendang hati kama, mengendang dlm tepian aaaa~~~
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabut. .   
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci: tak sangka betui azwan ali end up dah tua gini jadinya....dulu elok jer jadi pengacara muzik2, sopan jer dan teratur jer masa kerja kat TV3 dulu....

Sumpah! (Naim Daniel hehe) baru je ckp dgn husbaby. Nape ek azwan jadi mcm ni. Siannya..seyes I pity him...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 13-2-2020 11:50 AM
Lagi usaha2 utk kekal relevant
Dia maki org boleh ye, org maki dia xboleh
Pastu xabis2 bangga dgn  ...

Dr td ada poremer sebut lv.kenapa dgn bg lv aa tu ya?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 14-2-2020 02:28 AM
Tolong siapa2 Corona viruskan dia

Lagu melly..kau membiusku virus cinta haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Azwan Ali ni entertaining & lawak.
Tokti pulak meols biasa2 jah. Tak minat pon.
Tapi isu ni meols support tokti. Diva AA ni pon satu. Nampak sgt gila publisiti. Dari isu gaduh dgn ds vida.. tetiba nak tag tokti pulak. Dari situ nampak sgt menggunakan populariti ds vida & tokti nak up kan nama heols yg berbillion followers itu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak perhatian je ni.

Klu ada yg nk saman cam tok vida dia buat Pc minta maaf. Dia dpt limelight lagi. Kalau takde yg layan, sepi je la. Nanti dia cari org lain pulak buat bahan makian. Dia nak sentiasa releven dan disebut2.

Setuju jugak klu hantar dia kt Wuhan. Mesti meriah kat sana nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 16-2-2020 11:01 AM
Dr td ada poremer sebut lv.kenapa dgn bg lv aa tu ya?

Xde apa pun dgn beg lv dia
Dia je yg bangga sangat bw lv, padahal brand tu common je skrg ni, ramai je pakai
Lain la dia bw bijan ke, hermes ke, goyard ke, koman2 balenciaga
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
memang dasar pondan..

kau kutuk orang boleh tapi bila orang kutuk kau tak boleh..

memang dasar pondan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lg satu time issue kak ani balik awal before result ni AJL time bila?? time nirmala menang tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
type kat socmed in all caps. eja merapu2. bahasa royanan berselang carutan every other few words. sama jugak kalau buat video berselfie stick sambil buat duck face, as if dia dlm character alter ego dia.

and yet still "kat luar kalau jumpa dia ok je" - ni dah banyak kali aku dgr.

so soalannya... apa sebenarnya masalah pakcik ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Done di block heshe lepas carut heshe pasal buat video time drive ... pasal keselamatan ... pastu kata dia toxic ... pastu kata dia feeling suci konon suruh orang bagi salam kalau nak komen ... tapi bahasa dia sendiri tak menggambarkan salam (kesejahteraan) itu sendiri .....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:31 AM | Show all posts
elzy replied at 13-2-2020 12:55 PM
Bapuk tua ni meroyan sebab gila glamour so sekarang jadi attention seeker padahal zaman dia dah berl ...

Org keliling dia semua dh lari,
mulut puaka.... PA baru tu, xtau la boleh tahan sampai bile...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 11:17 AM | Show all posts
selipar_hijau replied at 16-2-2020 01:12 PM
Dia nak perhatian je ni.

Klu ada yg nk saman cam tok vida dia buat Pc minta maaf. Dia dpt limeli ...

kalau hantar dia ke Wuhan... .terus Wuhan di istiharkan bandar bersih tak ada penyakit.   kuman virus bakteria semua lari tengok bapak segala penyakit datang
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:02 AM | Show all posts
siti zoners kena balun
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 05:51 AM | Show all posts
akak baca kat komen2 FB

rata2 ramai yg bersetuju

acik kepam dan ponen SZoners
sama je macam Diva AA
mulut jahat dan attention seekers
so dedua berjodohan.

bukan akak kata yerrr akak baca komen jerrr

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 06:27 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 13-2-2020 11:40 AM
Harap2 Ziana Zain bg peluang kedua kat Azwan..semoga terhenti royanan beliau..

betul tu, aku sokong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list