Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15434
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pernah terserempak dia ni depan-depan kat  ampang. Terus tunduk iol tak kosser nak buat eye contact. Nak tengok muka pun tak hingin. Kang dicarutnya tiba-tiba bila datang gila dia. Dengan selendang lilit leher dia tengah panas buta.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-2-2020 09:53 PM
Memang selayaknyapun Vida tu dihanjeng. Dah dia pun kuat buat jahat dengan orang. Takda simpati ak ...

itu la! anak dia tu boleh tahan jugak perangai tu... jangan suatu hari nanti dia kena dengan anak sendiri sudah la, dari budak tu kecik dah ditunjuk teladan tak baik, siap diajar lagi jadi keji kan... masa tu nak nyesal pun tak guna kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-2-2020 09:53 PM
Memang selayaknyapun Vida tu dihanjeng. Dah dia pun kuat buat jahat dengan orang. Takda simpati ak ...

Kan....paling terkejut dia biarkan Cik B memaki azwan balik buat video. ...ya ampon x de beza ko. ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara artis dan selebriti  yg gila dah hilang kemaluan pada manusia dan Allah yg akak nampak atau ayat lebih elok tuhan dah tarik rasa malu dan kewarasan depa ialah...Azwan Ali,. ..Sajat pondan,. ...sapa nama tu iqrram dizly ke apa tu....Fathia latif, ...Zarina Anju tu.....tu mmg depa x de segan silu dah pada sesama manusia dan tuhan akak rasa lah. ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:10 AM | Show all posts
syidasaleh replied at 13-2-2020 06:45 PM
2 siti dah dihamun diva kertu ni. Tgk la iti fauziah latiff kena tak nnt

hampir2 juga dia nak bukak cerita pasal siti fauziah latiff baru2 ni dalam vlog fafau dibilique kt utube... tapi fafau buat tak endah jahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 13-2-2020 03:38 PM
Hanya ziana zain jer yg mampu hilangkan sewel dia nih ... Lgpun kaka ziana kan dah miss j ... Apa sa ...

Ehh cian kan jena
Lepas mulut buaya masuk.mulut.naga
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 13-2-2020 03:57 PM
bukan rumours dulu kata heols ada hati kat 3 siti ke chuols?

Dia mmg dendam dgn ct dlu sbb ct tak pernah nak terima jemputan join program chit chat azwan dlu tu
AA kata si tok.ti ni x kenang budi sbb tok ti mula glemer pun start dr AJL yg Azwan terbitkan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:13 AM | Show all posts
dolu2 kat porem ni jua, masa benang AA dgn Paknil kemain ramai lagi backup AA yach..
siap puji2 lagi heshe off camera personaliti baik gituhhh...
iols pada dasarnya anggap heshe ni baik tapi mental kuat meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:57 AM | Show all posts
ya Allah dia ni...
xde keje lain dh ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:01 AM | Show all posts
confessorlady replied at 13-2-2020 11:25 AM
gila ke Azwan ni.. Siti takde makna nak layan si pondan tak siap nih

Pondan x siap.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:02 AM | Show all posts
abadi84 replied at 14-2-2020 12:35 AM
Dia mmg dendam dgn ct dlu sbb ct tak pernah nak terima jemputan join program chit chat azwan dlu t ...

laa kesahnya! hahahaha. patut sampai ke sudah x move on
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:03 AM | Show all posts
yonq replied at 13-2-2020 09:22 AM
tapi bidah ni konsepnya dia buat orang boleh, orang buat dia terus menggelinjat, though memang pat ...

wehhhh. hahahaha! terbako tripple time tokbida mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:04 AM | Show all posts
JoyahVegas replied at 13-2-2020 11:29 AM
dia ni dh knp? asyik cari pasal dgn org

Sja nak kumpul dosa je org mcm dia ni.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:09 AM | Show all posts
Skuau replied at 13-2-2020 01:11 PM
Mohon diva AA...kembali mengacara Muzik2@AJL sekali.....

Nnti hbis smua org dia carut kn, lagi haru.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:14 AM | Show all posts
husna_amal replied at 13-2-2020 03:22 PM
Tolong campak si AA, sajat, Alif Syukri dan seangkatan masuk dalam gua.

Gua mna stu tu sisthur? Kna pilih dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:20 AM | Show all posts
samshik replied at 13-2-2020 05:11 PM
Die ni kan.. Kot berak ats stage tu buleh bikin he olls femes balik.. Mgkin he olls akn buat yach..  ...

.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:23 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 13-2-2020 07:55 PM
Cari perhatian... betul. Sebab xde siapa layan dia. Keluar pun sorang diri bawak monopod sorang2 c ...

Pehni iol x bleh bwak monopod lgi sbb uol dh cap as gila haha, joke joke.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:27 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 13-2-2020 08:40 PM
bapok binatang B40 sangkak pengacara 80an tak laku ada hati nak kutuk dato siti yang kaya raya... ko ...

Iol trgelak manjang spnjng bca thread ni & mkin ktawa plak bila bca komen uol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:31 AM | Show all posts

BugisDoom.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:36 AM | Show all posts
epuepy replied at 14-2-2020 12:19 AM
Imajin, umur dh 70 lebih, masuk uma org tua. Habis sume nurse dia carutkn. Silap ari bulan, dokt ...

Naik penat iol nak gelak psl komen2 kat sini psl Diva Vazz AA ni, pehtu trbca lgi komen uol, mampuih keras kejung iol gelak msa ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list