Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15293
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2020 04:47 PM | Show all posts
apala turning point yg buat pokcik ni jadi mcm ni ye...
dengan family gaduh, dengan nitizen lg dilahar..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya dia.. Nk benci dia, tau dia ni ada masalah mental..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 05:07 PM | Show all posts
yonq replied at 13-2-2020 08:38 AM
Azwan yang kemudian mengadakan sidang media bagi memohon maaf disindir Vida yang menyifatkan usaha i ...

baru sesuai, "what you give, u get back" ha gittew
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni kan.. Kot berak ats stage tu buleh bikin he olls femes balik.. Mgkin he olls akn buat yach.. Die lapor perhatian jahhh.. So let him bark alone..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong kurung aa dgn sajat dlm satu bilik
Baru senyap bontot dua2 attention seeker ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 13-2-2020 05:07 PM
baru sesuai, "what you give, u get back" ha gittew

tapi bidah ni konsepnya dia buat orang boleh, orang buat dia terus menggelinjat, though memang patut la dia teruskan saman bab menghina anak yg dah takde

tapi persoalannya....... dia sedar ke tidak ke yg dia pun pernah buat yg sama

yg si azwan pun, patut masuk mulut pastu ludah balik segala hadiah tu sebelum dibakor #ModeBatuApi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua kalau terlebih tebiat mcm ni tanda dah nak mati. Tunggu jela nanti announcement takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 13-2-2020 03:45 PM
Demi masa hadapan
Tak sanggup aku
Bertemankan oh kasihmu

Kah kah kah..teegelak lak aku
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 13-2-2020 03:57 PM
bukan rumours dulu kata heols ada hati kat 3 siti ke chuols?

2 siti dah dihamun diva kertu ni. Tgk la iti fauziah latiff kena tak nnt
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila la AA ni..tp part bidah kata x ikhlas mintak maaf, aku padankan je muka bidah. Dlu ko buat esah, skrg rasain loh.

Tp dlm part siti dgn naim, aku x tau part mana nak menyebelahi AA ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
azwan,  sajat,  adik beradik. kemut,  muaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:06 PM | Show all posts
masa  pc dia pun kaka dh gelak tengok lawyer. adeh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:11 PM | Show all posts
yonq replied at 13-2-2020 04:38 PM
Azwan yang kemudian mengadakan sidang media bagi memohon maaf disindir Vida yang menyifatkan usaha i ...

kan... cepat sgat cashhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
elzy replied at 13-2-2020 12:55 PM
Bapuk tua ni meroyan sebab gila glamour so sekarang jadi attention seeker padahal zaman dia dah berl ...

Cari perhatian... betul. Sebab xde siapa layan dia. Keluar pun sorang diri bawak monopod sorang2 cam x betul. Ni pun simpton depresi jugak x senang tengok org lain bahagia pastu cari psl..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape br blk wuhan boleh da bersin kt muka acik nyanyuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak perhatian je diva AA ni
I tengok channel youtube dia (boring takda apa benda nak tengok) tengok salah satu vid dia ada dia rakam dia tegur pasangan ibu bapa muda yang ada baby kecik dalam stroller ke kendong tah
Dia elok je puji baby tu comel katanya macam anak dato siti, siti afiyah katanya.
Maknanya dia tengok la story tokti apa semua

Ni nak perhatian je ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca apa yg pakcik ni tulis rasa sama jek macam bahasa sesetengah forumer kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:40 PM | Show all posts
bapok binatang B40 sangkak pengacara 80an tak laku ada hati nak kutuk dato siti yang kaya raya... ko lawan pengemis pun ko kalah nak kata orang pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa jer kawan-kawan dia ek?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aa ni boleh menyimpang sampai tahap macam ni??? Kalau tgk dulu2 hebat apa dia mengacara. Yg baru2 ni dia acah2 mintak maaf kat dato vida tu, tersusun je ayat dia walaupun terselit laharan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list