Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14042
View
170
Reply

Sindir Kaw Kaw, Bukan Level Siti Nurhaliza Nak Sahut Cabaran Diva AA

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2020 11:14 AM | Show all posts |Read mode
Panjang sungguh kisah kontroversi di antara Datuk Seri Vida dan Azwan Ali. Cerita ini bermula apabila Azwan atau Diva AA menghina anak-anak usahawan tersebut yang meninggal dunia sebagai 'rentung'.


Mungkin sentap dengan kenyataan tidak sensitif Azwan, Vida tampil bersuara dan mengumumkan bahawa dia bakal mengeluarkan saman terhadap lelaki itu.





Kredit foto: MalaysiaGazette




Azwan yang kemudian mengadakan sidang media bagi memohon maaf disindir Vida yang menyifatkan usaha itu sebagai 'gampang' dan 'menganjing.



Dia masih akan meneruskan dengan niatnya untuk mengeluarkan saman itu kerana menganggap sidang akhbar berkenaan langsung tidak ikhlas.




Terbaru, menerusi Twitter, Azwan Ali sekali lagi bikin panas apabila menuduh Datuk Seri Siti Nurhaliza pulang awal pada malam Anugerah Juara Lagu ke-34 kerana tidak puas hati lagunya kalah. Siap cakap alasan mikrofon rosak hanyalah untuk tutup rasa kecewanya.











  



Makin tak best apabila Diva AA mengungkit kisah lama mengenai pertandingan di antara lagu Siti dan Noraniza Idris dalam AJL suatu ketika dahulu.





Kredit foto: IG





Katanya, peminat fanatik Siti dahulu yang beria-ia marah apabila Noraniza Idris pulang awal selepas penyanyi nombor satu negara itu diumumkan sebagai pemenang. Jadi, ini adalah balasan kepada mereka atas insiden tersebut.


Diva AA juga dengan lantang mencabar Siti untuk melawan kenyataan panasnya itu!


Rata-rata netizen memang marah dengan umpatan Azwan Ali kali ini. Dalam masa sama, ada yang tolong menjelaskan bahawa tujuan Siti pulang awal pada malam itu adalah kerana mahu membuat persiapan bagi menjalani pembedahan kecil yang bakal dilaluinya pada keesokan hari.





Kredit foto: IG





Masalah sungguh Azawan Ali ini! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:17 AM | Show all posts
rasanya DIVA AA nih dah boleh ditangkap pastu humban ke Wuhan sana..baru dia tau erti penyesalan kesian sungguh, asal2 elok berpelajaran machoujung2 jadik bapok tua hidup segan nyawa liat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:23 AM | Show all posts
mohon DSV saman pondan tua ni kaw-kaw
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
gila ke Azwan ni.. Siti takde makna nak layan si pondan tak siap nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak abes2 lagi si gila ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:29 AM | Show all posts
dia ni dh knp? asyik cari pasal dgn org
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:30 AM | Show all posts
BAPOK TUA TAK SEDAR DIRI, GELUPUH NAK MAKI HAMUN ORANG! KAYA KATA KAU?

SEBIJIK JE KOT BEG LV DIUSUNG KE HULU-HILIR, KEKADANG BAWAK PAPER BAG SEKALI.

JUMPA LAWYER PUN GIGIH LETAK CASING HANDPHONE LV KOSONG ATAS MEJA.  

GI LONDON DUK HOTEL COPTHORNE BILIK TWIN SHARING, MERAPU CAKAP DUK SUITE. JADAH APA SUITE ADA 2 KATIL SINGLE??
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:31 AM | Show all posts
so tokvida merasalah feeling aisyah dulu caner, bila ko pun macam tak ikhlas mintak maap.
u give what u get lah, what goes around come around, tak gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 13-2-2020 11:25 AM
Tak abes2 lagi si gila ni

Azwan ni iols tengok dia just nakkan perhatian.. Dia nak zaman kegemilangan dia kembali tapi tak dapat..

So dia sanggup buat PC mintak maaf dengan dsv, sanggup jilat ludah asalkan dia dapat perhatian wartawan2 keliling dia..
Tu je yg dia nak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:39 AM | Show all posts
tak sangka betui azwan ali end up dah tua gini jadinya....dulu elok jer jadi pengacara muzik2, sopan jer dan teratur jer masa kerja kat TV3 dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:40 AM | Show all posts
Harap2 Ziana Zain bg peluang kedua kat Azwan..semoga terhenti royanan beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti flip shawl saja yah toksah layan la picisan ja ni. Orang tu ada operation esok bior la dia balik awal pun. Kalau iols pun koser nak tunggu sampai lewat malam kalau esok kena g hospital
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:42 AM | Show all posts
Mokcik... g la spital cek mental health ko...aku rasa byk sgt wire short ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:42 AM | Show all posts
Attention seeker  .... lagi dilayan lagi menjadi ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dilayan aa ni, dia nk phatian tokti pulak la tu.... kak rozi pls buat x tau je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalah nyer ape. Nombor 3 la bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:47 AM | Show all posts
setuju klu nk campak dia ke wuhan sana. hidup pn menyakitkan hati org je. mintak simpang la mati nti mulut herot ke ape. mulut tak reti lgsg nk jaga. pi umrah 7 kali pn klu hati busuk mulut laser tak guna la AA oiiiii. sebaik2 ct tu pn kau nk kata gitu. meols tak minat ct pn x smpai hati nk ckp gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:48 AM | Show all posts
semoga dia ni menjejaki sikap seperti ramli sarip, nizam medicine
yang ke arah agama laa
dah dah laa jadi attention seeker
dekatkan diri pada agama lagi bagus
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:49 AM | Show all posts
walaupun i buan pemenat tokti, tapi i tengok byk kali org serang tokti melalui social media contohnya shilalat, AA ni tapi sheols tetap cool..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Another pathethic attention seeker
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110832s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list