Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8879
View
91
Reply

Drama Maaf Tak Indah (Samarinda TV3) - Azlee Khairi & Azar Azmi

[Copy link]

Author: zuri154    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-2-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 13-2-2020 12:26 AM
Wow wow hero terhebat Malaya adaaa...

Pandai bwk helly tak? Kemut suke.

Gandingan AA kali ni (azlee & azar)....mcm abg2 kawen dgn budak lepasan SPM. nmpk azlee tu mcm bujang awal 30-an yg dinikohkan dgn budak baru abis skolah umur 18.. iola x baca novelnya jd x sure sgt umur hero yg digambarkan oleh novelis tp azlee nmpk kertu jaaaa dlm drama ni. Mgkn azar tu yg nmpk muda.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 13-2-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 13-2-2020 12:29 AM
Kalau SA ada sipi2 kisah tunang putus zz
MTI iols dok pikir mcm sipi2 kisah acik telaga tak nk ng ...

Watak raimie tu mcm somi kemaruk seks ja....
asyik minta main. I am yourssss gitew...

Minik plak takmo peknen. Tibai pil perancang. Tp dah rezeki sangkut jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka azar azmi ni

Suka jerit2 macam onggile

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Penampakan fizo situ

Aku yang kau tinggal kn pun gini gak kan jln cerits
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2020 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 13-2-2020 07:16 AM
Penampakan fizo situ

Aku yang kau tinggal kn pun gini gak kan jln cerits

fizo nnt watak antagonis atau mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:41 AM | Show all posts
Tengok cita ni sebab Azar. Suka kalau dia berlakon watak mature and serious. Sekarang watak dia masih phase annoying. Semua ok dah kecuali Ruhainis waaaaaa Perlu ke ada watak pompuan gedik yang tak paham bahasa org dah berbini
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:42 AM | Show all posts
Perawankota replied at 12-2-2020 11:31 PM
Bukak tv, tiba2 scene si Azar ni pakai mcm suri rumah x siap dgn rumah bersepah.. Tp pakaian x macam ...

tp baby girl yg die dukung tu btol2 amik feel peluk bahu die..mcm anak sndri pulak..hahahahah geram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 12-2-2020 11:31 PM
Bukak tv, tiba2 scene si Azar ni pakai mcm suri rumah x siap dgn rumah bersepah.. Tp pakaian x macam ...

Sheols mimpi saja uols..sbb tu mcm tu..sbb tu jgklah main reason sheols tak nak ngandung
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 13-2-2020 12:18 AM
Ok la not bad utk first episod. Jalan cerita laju & lakonan hero heroin x kejung. Ada chemistry. Skr ...

Tp memang betul ada org mcm tu uols. Tak nak anak sbb tak suka budak, tak nak jadi gemuk..sbb tu watak azar tu menggambarkan sheols serabut sgt dgn budak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Will this be another drama pasal pompuan2 mental mcm cindai n camelia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 12-2-2020 02:46 PM
Btw muka Azar Azmi ni ada iras muka Chacha Maembong tapi versi sendu

Iols tengok macam si bocah zahid hamidi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bingitnye azar ni.. i tgk youtube kt hp tak tau la kalau hp i yg murah.. tgk kulit azar n AK lebih kurang jah dah kenapa kate si azar jual produk claim PUTIH KEKAL
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakpe AK mcm kenen2 kan azar nge abe joe eh?azar bukey ko tuney orey..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kokoru replied at 13-2-2020 07:01 PM
Bakpe AK mcm kenen2 kan azar nge abe joe eh?azar bukey ko tuney orey..

heols dah lama sgt baca mingguan brunei... sampai ketinggalan keretapi berita retis mesia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in.. Nk join merempan d cni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tpahtertipu replied at 13-2-2020 10:20 PM
Check in.. Nk join merempan d cni..

Ok jommmm.... iols rasa drama ni ok. Baru abes tgk ep 2 kt youtube. Not bad. Abaikan kemut.
Part org gaji yg jaga adam tp berpura2 tu dau buat iols cuak. Risau diapa2kan je baby itu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
perghhhh... sakit plak hati ni tgk laki dia duk bermesra ngan zila tu.... rase mcm nak je sepuk2 si zila... dasar betul... hishh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 17-2-2020 10:48 PM
perghhhh... sakit plak hati ni tgk laki dia duk bermesra ngan zila tu.... rase mcm nak je sepuk2 si  ...

lagi2 watak zila tu kemut.... lagi la mencikkkk kikiki...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
marah2 jugak... mlm2 minta jugak...

E242244D-19D6-492C-9153-A694B74BD4A8.png
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:02 PM | Show all posts
baca komen mcm nk layan gak MTI ni .. masuk umah SA ramai ckp cite ni best .. br duk marathon SA epi 14 .. next MTI laks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list