Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9296
View
118
Reply

Amyza Aznan gelar Aliff Syukri belut letrik

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai kak amyza!!! Forumer cari gak ke??
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tuuu diaaaa. Belut letrik tu memang sesuai sgt dgn dia. I terbayang belut geliang geliut gedik2 pastu zzzt sana zzzt sini mintak attention
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:57 AM | Show all posts
#teamkakamyza
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg sebenarnya, patut jgn support segala produk dr geng2 toklip n sajat. Ni tak, segala video ke apa sibuk nak view bagi he tambah kaya n berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:14 AM | Show all posts
well said amyza... ambik ko belut eletrik
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:28 AM | Show all posts
mixed replied at 11-2-2020 08:30 PM
Baik2 kak miza alip belut ni ramai kwn retis
Kang ada dia bt kt hang ntn apa2 job

belut ni xde kawan la....banyak parasit menempel ade lah nk tumpang kebodohan
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 08:30 AM | Show all posts
Knowlee replied at 11-2-2020 08:37 PM
Amyza ni je antara yg berani bersuara betul. Betul cakap dia. Tapi I tak setuju dia suruh belut tu j ...


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:26 AM | Show all posts
sebenarnya dia bukan nak sangat masuk ajl tu, dia just nak buat video kasi viral so dia ingat orang akan still bercakap dan malangnya kita semua still bercakap pasal si bodoh ni. so itulah yang dia nak. aku dah block ig fb diasegala but still nampak video bodoh ni kat tempat lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:29 AM | Show all posts
Hye kak amyza

kte org semua sokong kak amyza

iols minat kak amyza mse muda2

lawa sgttt

sebelum wujud pasha pajura neelofa

kak amyza antara pelakon cantik asli kemelayuan yg ayu2 gitew
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:40 AM | Show all posts
papadomku replied at 13-2-2020 08:03 AM
Yg sebenarnya, patut jgn support segala produk dr geng2 toklip n sajat. Ni tak, segala video ke apa  ...

Betul.. Lucinta Luna pun termasuk transjantina juga

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 09:49 AM | Show all posts
Lagu tak berkualiti ada hati nak masuk ajl. Try masuk carta muzik2 dulu lah. Kita tengok jauh mana boleh pergi. #Abangterlajakbodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 13-2-2020 08:30 AM

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:38 AM | Show all posts
terbaik kak amyza..kudos!!!!cenggini la retis kena lawan balik puak2 SYOK SENDIRI nihh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 10:58 AM | Show all posts
si ponen tu nak meroyan pasal lagu  dia tak masuk AJL?

Dia tau tak syarat masuk AJL?

Lagu haruslah buatan malaysia kan? Pencipta, penulis lirik kena malaysian kan?

Lagu2 si ponen tu kan buatan indon.. kot adepun buatan malaysia lagu nasyid dia si piz midon buat...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:05 AM | Show all posts

kak mel tu cth manusia yg sedeh.... dia beriya2 kipas si ponen tu tapi dia tak sedar si ponen tu laki bini bukan hadap sgt pun khidmat dia. Dia tu kalau betullah staff kesayangan family siponen tu, takdelah dia still dduk flat murah yg berhimpit2 tdo depan tibi. koman2 dah dok umah teres atau yg gah sikit condo letops.

ni tgk rumah pun pprt sgt... anak2 tdo bergelimpangan kat hall. solat pun sebelah tibi... siponen still guna khidmat kak mel tu sbb kak mel punya kipas mmg tahap gaban kot... lgpun kak mel ni bekas pekerja bapaknye si ponen ni gak...

ade tak ade benefits dpat g melancong obersi free... lain2 hal dia takde beza dgn semua bibik2 ponen... jadi hamba selamanyer
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:22 AM | Show all posts
Megikari replied at 13-2-2020 07:49 AM
Ohoho tolong jangan bagi idea bukan2 kat dia wehhh.. Kang dibuatnya betul2 dia berjaya beli tempat ...

ai rasa yg dia dok merempan tu pasal lagu2 dia x tercalon dlm muzik2 kot..so bleh diterima jgk la kalo dia x puas hati pn

sokong jah kalo lagu2 dia masuk muzik2..memeriahkan industri konspnyer

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:09 PM | Show all posts
lilydandelion77 replied at 12-2-2020 12:02 AM
Bonda Rojita tolonglah nasihat anak ni...ni idakkk..dulu ada la jugak nasihat kat ig..sekarang nampa ...

udah mak nye pun 2x5 sis, depa ni mmg family style gitu..maknye i oll stop pollow lepas dia promote laki dia pandai ngubat tu,acah2 kena rasuk..aiyo mcm xnormal depa ni.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:22 PM | Show all posts
maharani_gebu replied at 13-2-2020 11:05 AM
kak mel tu cth manusia yg sedeh.... dia beriya2 kipas si ponen tu tapi dia tak sedar si ponen tu l ...

dulu dengar citer dia keja drebar van sekolah je..pastu baru keja dgn alipsukri...tu yg sakan kipas boss dia tu..tapi tak hagak2 kipas nya punnnnn...!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:55 PM | Show all posts
apa saja yang nampak di mata dia orang  boleh buat duit.... dia org sanggup buat.  jual maruah sendiri jual maruah anak jual maruah isteri/suami jual maruah keluarga..... no problem.  as long as money is king.

selang setahun drama nak bercerai.... lepas tu drama memondan dan di pondankan...sekarang drama bini dia pun dah pandai  bergurau senda ngan PA jantan dua alam,   drama promot barang dok dalam bilik ngan bibik2  sampai naik katil,  drama ikan berjuta mati mengejut dan macam macam lagi la.   sampai lusa tak habis kalau nak di senaraikan.

yang paling PELIK ramai menyokong.  itu sis tak leh nak brain.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 02:25 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2020 09:16 AM
even mcm kasar tp iols sokong kak myza. ya Allah, alergik giler meols tgk heols.

alip ba ta tu dah tak boleh tegur cara lembut dah..bukan dia faham pun...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list