Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9144
View
118
Reply

Amyza Aznan gelar Aliff Syukri belut letrik

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 03:06 PM | Show all posts
gummiebear replied at 11-2-2020 12:04 PM
Amyza ni forumer jugak kah? Iols nampak tibai unta

Dia follower tokpit kat ig kot..slelalu nampak dia komen kat ig tokpit..tu yg dia tau term tibaiunta

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:09 PM | Show all posts
gummiebear replied at 11-2-2020 08:04 PM
Amyza ni forumer jugak kah? Iols nampak tibai unta

untuk makluman...dia ngak tokpitput mcm isi ngan kuku okayy
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 12-2-2020 01:07 PM
Siapa anak hikan dia

Anak hikan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ini punya statement kaka setuju sangat. Harap2 amyza x kena sama oleh tok kaya nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:29 PM | Show all posts
Setuju dengan Amyza, memang luahan dari hati ..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:43 PM | Show all posts
kak mel punnnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:03 PM | Show all posts
hai kaka myza...tu ss u masuk porem nih...kerlesz yach
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:40 PM | Show all posts
meluat tgk belut letrik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:59 PM | Show all posts

"Belut Elektrik Ceroboh Industri Seni,"-Amyza Aznan Kritik Aliff Syukr

Datuk Seri Aliff Syukri tak puas hati bila lagu-lagunya langsung tak tercalon dalan Anugerah Juara Lagu.


Katanya semua karyanya bagus, ditambah pula suaranya merdu persis Anuar Zain.


Foto: IG


Disebabkan itu ramailah yang bagi reaksi bercampur-baur termasuklah Amyza Aznan.


Aktres ini meluat dengan Aliff dan mendakwa dia tak habis-habis cuba 'menceroboh' industri seni.




Kredit foto: Via Beautifulnara


Lebih baik fokus sahaja dengan perniagaan sebab memang dah terbukti dia tiada bakat dalam nyanyian atau lakonan.


Bagaimanapun, situasi menjadi lebih panas bila pembantu peribadi Aliff masuk campur.


Baca:




Kredit foto: Via Beautifulnara


Amyza kata memanglah Aliff kaya raya tapi janganlah cuba cemari industri seni.


  



Tambah Amyza, seharusnya Aliff menerima kritikan dan hakikat bahawa dirinya bukan penyanyi yang hebat. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ni lembam macam retis pujaan ko si kemut eh sepol? Berita dah basi poromer dah bukak berhari2 lepas
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 07:21 PM | Show all posts
akak tergelak jer dgn gelaran belut letrik, kudos tu amyza...artis2 len duk diam jer tgk dia merosakkan industri
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K: Beefing ke niTanya je


Beefing about? Xphm...

Btw comel je dia guna word tiibaiunta..tp belut letrik mmg sesswai dgn dtl ni. Sesikit sentap..sesikit drama..mcm belut kne karen
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 12-2-2020 07:21 PM
akak tergelak jer dgn gelaran belut letrik, kudos tu amyza...artis2 len duk diam jer tgk dia merosak ...

Artis lain bukan duduk diam. Semua malas layan. Orang macam ni bukan dia tak sedar statement or perlakuan dia tu bodoh tapi memang dia nak jadi bodoh pun lepastu orang marah marah bagi limelight semua lagi viral.

Amyza ni je termakan umpan. Orang macam vida, alip, sajad, diva aa elok semua buat tak tahu je diorang nak buat apa. Kalau takde siapa layan lama lama berhenti lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:15 PM | Show all posts
ermmm dia byk buat utk marketing ja nie
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo la tok alip ni..ko kn duit byk..drpd merempan kt socmed,baik suap je ceo tv3 tu kalo dah hadap sgt nk masuk ajl
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana: Aku pernah tgk 1 video aliff ni. Masa tu dia ckp dekat pa dia yg saje dia nak ckp mcm org bodoh biar jd perhatian. Aku x tau siapalah edit video dia s ...

mmg pon. attention = money bagi dia. lagi meriah lagi mashukkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 11-2-2020 06:14 PM
Aku pernah tgk 1 video aliff ni. Masa tu dia ckp dekat pa dia yg saje dia nak ckp mcm org bodoh biar ...

Binik dia pon ckap ghazi kata lg poyo lg org meluat lg views dn followers naik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Selagi ramai melayu dok puja puji alep dn tinshit, mcam tu la. Xpaham semua mcam lapar nk iphone alep. Xpernah pon nmpak dia bagi kt subskraiber YT dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:41 AM | Show all posts
ade betulnye...heheh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 12-2-2020 09:34 PM
Bodo la tok alip ni..ko kn duit byk..drpd merempan kt socmed,baik suap je ceo tv3 tu kalo dah hadap  ...

Ohoho tolong jangan bagi idea bukan2 kat dia wehhh.. Kang dibuatnya betul2 dia berjaya beli tempat kat ajl tu, ko sanggup nak dengar dia nyanyi live?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list