Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9164
View
159
Reply

Peguam Terkenal Tampil Nafi Dakwaan Persembahan Berdarah Aina Abdul Salahi Akta

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 12-2-2020 03:50 PM
Benda mcm ni jd panjang citer.
Apa salah..beralah..ckp akan berhati2 lepas ni.
Nak juga menang...s ...

Betul... sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:00 PM | Show all posts
walaupun tak salah di sisi undang-undang, tapi bagi aku tetap tak sesuai dgn norma masyarakat umum.. indicator dia senang jer, bila buat tu rasa2nya budak2 kecik sesuai tgk ke tak? kalo tak sesuai maka toksah la buat.. apa2hal, beralah lebih baik dari terus memanjangkan citer..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:01 PM | Show all posts
tetap geli...



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:17 PM | Show all posts

aina tk puas hati lg ..
die akn merempan sampai la..
video sheols release blk kt utube...

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
laaaa.  tak habis lagi ke pasal ni???
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:32 PM | Show all posts
kesian.. tp frust jgk laa bila nak repeat dengar lagu sumpah mlm ajl takda
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MadameOnion at 12-2-2020 04:41 PM

Memang tak salah dari segi undang2..tapi macam aku kata sebelum ni tak sesuai utk tontonan seisi keluarga..aina bedul ni pun..diam2 sudahlah..nak meraih simpati dan publisiti murahan betul nabedul ni..maap dek, ko buat camna pun org tetap tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 12-2-2020 04:01 PM
tetap geli...

Bengapnya yg kata brilliant idea tu..mesti takdak anak lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 12-2-2020 04:28 PM
laaaa.  tak habis lagi ke pasal ni???

Ye..aina ni dahla sendu, tiada pakej..hanya meraih kontroversi nak dikenali camni..kan tetiba nama dia org kenal dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:39 PM | Show all posts
Nak jugak komen si lawyer celebrity ni..
Memang la tak against the law tapi agak kurang sesuai untuk tontonan umum..
Putus cinta selalu terjadi kepada budak-budak remaja baru nak up, so menggambarkan solution bunuh diri?..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2020 04:39 PM
Ye..aina ni dahla sendu, tiada pakej..hanya meraih kontroversi nak dikenali camni..kan tetiba nama ...

selalu iols dengar lahu dia ni, tapi tak tau siapa dia ni. sebab asal lagu dia iops tukar radio lain.. entah apa yg best lagu ni pun tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyap2 sudah...
Netizen kita mudah lupa.

Lainla kalau awak rampas suami orang.
7 keturunan pun orang ungkit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:43 PM | Show all posts
tak...yg tak faham tu nape baju sheols kena macam tu...dah mcm pocong dari jauh...iols x tgk ajl skip2 gitu tgk kecoh jap br tgk kat yotube...

kecelaruan btl la tema2 deols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 12-2-2020 04:41 PM
selalu iols dengar lahu dia ni, tapi tak tau siapa dia ni. sebab asal lagu dia iops tukar radio la ...

Akak pun baru masa semi final ajl dengar..terkesima kejap bukan sbb lagu sedap tapi sbb penyanyi dia terpekik terlolong serupa pontianak..tak faham kenapa org malaysia suka penyanyi jenis jerit pekik camtu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2020 04:44 PM
Akak pun baru masa semi final ajl dengar..terkesima kejap bukan sbb lagu sedap tapi sbb penyanyi d ...

dah macam ummah pinoy dah. asal terjerit terus dikata hebat.. padahal bingitttt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2020 04:38 PM
Bengapnya yg kata brilliant idea tu..mesti takdak anak lagi..

entah le.. iols mmg x bkenan art yg darah2 tengkorak dan dark mcm ni .. kata pro Aina art is subjective... bagi iols dah mcm ritual satanic.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 12-2-2020 04:01 PM
tetap geli...

Tengok aina ni teringat hanni borhan masa gemok bertudung dulu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:00 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 12-2-2020 03:23 PM
alan aka lancelot..ckp omputeh mcm telan kamus

kan?? mmg respect habis. clear & bukan dibuat2.

and explanation dia (both in malay & english) are always clear, direct & informative. i've followed him quite some times dah. memula masa memula tgk dia kat feed - rasa cam "wth". hahahahhaha. sekali pi sekodeng , terus impress & follow dan2. he's THAT good.

as for his appearance, xmo cakap banyak. yg salah tetap salah. but he knows it, he admit it. so - that is saying someting. and he clearly loves his father so much. kadang2 tumpang sebak bila baca posting pasal ayah dia.


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:04 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 12-2-2020 04:51 PM
entah le.. iols mmg x bkenan art yg darah2 tengkorak dan dark mcm ni .. kata pro Aina art  ...

tahnyer. apa kes "hati berdarah" - tapi darah start dari leher. hati tu letak kat leher ke?? nak buat gimmick, tapi simple science pun x tau. hapa jadahnyer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang creepy la. Pakai putih camtu dgn darah meleleh mcm hantu dah i tengok. Mcm tak kena jugak la utk hiburan umum kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list