Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2682
View
43
Reply

Lucinta Maya Ditahan, Patut Masuk Lokap Lelaki Atau Lokap Perempuan

[Copy link]

Author: ms.koala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Polis binggung lokap laki atau perempuan ?

Lucinta Maya Ditahan, Patut Masuk Lokap Lelaki Atau Lokap Perempuan

Kelmarin penyanyi dangdut Indonesia, Lucinta Luna ditahan polis setelah didakwa positif dadah serta memiliki pil ecstacy.

Khabarnya penahanan itu menimbulkan masalah kepada pihak polis Jakarta Barat untuk membuat keputusan sama ada meletakkan Lucinta di lokap lelaki atau perempuan.

Ini kerana walaupun Lucinta berulang kali mengaku perempuan, namun umum percaya dia sebenarnya seorang transgender.

Nama pada pasportnya dikatakan tercatat sebagai Muhamad Fatah.

Paspot yang dikatakan kepunyaan Lucinta Maya.

Penangkapan penyanyi itu dilakukan selepas ujian saringan air kencing dijalankan di kediamannya di Thamrin City, Jakarta Pusat.

Ketua Pesuruhjaya Pesuruhjaya Hubungan Metro Polis Metro Jaya, Yusri Yunus berkata selain menangkap LL (Lucinta Luna) tiga yang lain turut ditahan.

Urin Lucinta Luna positif dadah, tetapi tiga lagi negatif, katanya.

Sebelum ditahan, pihak polis telah menggeledah kediaman Lucinta dan berjaya menemui tiga biji pil ecstacy yang telah dibuang ke dalam bakul sampah.

Untuk rekod, selain Indonesia, Lucinta Luna sebenarnya turut mendapat ruang untuk mempamerkan bakatnya di Malaysia.

Sebelum ini dia pernah merakamkan lagu bersama usahawan Aliff Syukri dan Nur Sajat. Mereka mendendangkan lagu Bobo Di Mana.

Sementara itu polis belum dapat memastikan berapa lama Lucinta akan ditahan di lokap bagi melengkapkan siasatan.
FB_IMG_1581477337962.jpg
FB_IMG_1581477340360.jpg
FB_IMG_1581477342697.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 11:49 AM | Show all posts
kahkah sajat versi indon
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza betul gambar kat passport.. buatkan i cakap "Sah Indon!"

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:21 PM | Show all posts
Confirm2 ID lelaki, apanyaaa nak confused sumbat lokap laki ke perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nonones replied at 12-2-2020 01:21 PM
Confirm2 ID lelaki, apanyaaa nak confused sumbat lokap laki ke perempuan

Bkn confuse.kang msk lokap lelaki kang kena tibai plak.masuk lokap pompuan die nye lelaki.tu yg serba salah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bila make up melerts... tanpa make up cam maid ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. Sapa pernah bercinta dgn dia mesti muntah bila tau dia lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza nya muka mekap ngan nude..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglahhhhh nampak lawa bila makeup
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:14 PM | Show all posts
yang ni kan katanya pakwe nya pula sebenarnya perempuan,,huhu pelik2 nau taste masing masing kann
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau kat mesia masuk lokap oku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 12-2-2020 01:49 PM
bila make up melerts... tanpa make up cam maid ...

bibik i lagi cunss lah klu gitu mueheheheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 12-2-2020 02:07 PM
Untunglahhhhh nampak lawa bila makeup

sajat jugakkkk yg tetap mcm jantansssss walau makeup 10inch
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-2-2020 02:02 PM
Hahaha.. Sapa pernah bercinta dgn dia mesti muntah bila tau dia lelaki

Sis... Dia dah bertunang kot ngan ppuan yg bertukar menjadi lelaki....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Documentations semua buktikan dia lelaki, masuk la lokap lelaki. Dalam lokap tu, pandai2 dia la handle sebab dia memang lelaki kan..

Betul ke dia dah bertunang dgn perempuan dah transform ke lelaki mcm forumer cakap tu? Kalau ya.. Susah2 je diaorg transform..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:44 PM | Show all posts
pic x mekap tu cm pmpn skit
pic dlm pasport jntn sgt
mati2 aku igt dia ni pmpn
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chameleon btul. tiga2 gmbar i nmpak semua bbeza rupa wlau asl dr org sma. blum hbis isu sajat timbul plak lucinta. hadoi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh tanpa make up engko bukan sape-sape
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kuasa mekap betul
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:46 PM | Show all posts
Masuk je dalam lokap kosong untuk elak apa2 isu apa yang susahnya.  Tak kan balai tu ada dua bilik lokap je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103843s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list