Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2464
View
41
Reply

[Tempatan] Erin dan bekas isteri Da'i Farhan dah berdamai akhirnya

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2020 05:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 11-2-2020 05:47 PM

Sebelum ini, kemelut rumah tangga Dai’ Farhan pernah menjadi bualan hangat ramai apabila dia didakwa curang dan berkahwin dengan seorang janda anak lapan di Tanah Suci Makkah tanpa pengetahuan isteri pertamanya (kini bekas isteri).
Screenshot_2020-02-11-17-39-18-1.png
Terbaru, isterinya Norainul Naqim atau lebih dikenali sebagai Erin menerusi akaun Instagramnya memuat naik  foto dia berjumpa dengan bekas isteri Farhan, iaitu Fatin Nurul Ain. Kedua-dua wanita itu saling berpelukan mesra dan ia telah mengundang pelbagai reaksi dari netizen.

Erin bertemu bekas madu
Screenshot_2020-02-11-17-39-27-1.png
Screenshot_2020-02-11-17-39-31-1.png
Erin berkata suaminya begitu matang menguruskan rumah tangga. Sebelum ini, wanita itu mengakui dia  seorang anti poligami dan lebih rela menjanda dari berkongsi suami. Namun, Farhan mampu mengubah persepsinya mengenai poligami.

Memaafkan itu sunnah
Screenshot_2020-02-11-17-39-35-1.png
Dalam pada itu, Fatin menerusi akaun Instagramnya berkata dia mahu menjadi seorang wanita yang lebih kuat dan tabah menghadapi segala dugaan. Oleh itu, dia memilih untuk memaafkan, enggan terus dibayangi kisah lalu.

Terdahulu, Farhan dan Fatin telah bercerai pada 3 Disember lalu dengan talak satu ketika wanita itu sedang sarat hamil anak kedua mereka. Lafaz talak dilakukan melalui rakaman suara aplikasi WhatsApp.

Sumber Berita : Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 05:36 PM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 11-2-2020 05:41 PM

Tolong jgn kecam..ni tred terakhir diorang sebab dh happy ending
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 05:40 PM | Show all posts
boleh lah buat program sempena Aidilfitri nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah...macam kes asyraf muslim dulu la...netizen dan makcik2 bawang krt yg hidup porak peranda..tuan punya badan aman2 je hidup.x psl2 pahala korg pon dia dpt psl asek kena keji..haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd skrg bleh rujuk balik n patin jd no 2?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga rujuk balik.. baguih fatin ni semoga hidup bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kedua tu, penyondol nampak macam opah2 dari belakang. Nampak macam fatin pelok opah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:21 PM | Show all posts
PintuKayu replied at 11-2-2020 06:15 PM
Semoga rujuk balik.. baguih fatin ni semoga hidup bahagia

berbaik tk semesti nak rujuk balik.mungkin fatin ni berjiwa besar, atau dia nak.hidup aman tak nak pening2 dah. tapi ingat org boleh memaafkan tapi sukar melupakan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Patinn sila la rujuk.. Si perampas tue ok kan.. Tgk dia boleh terima ker idok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok goodluck Erin you baru bermula. Jangan drama perpisahan macam perkahwinan sebelum2nya. Melalui tak sama macam berharapan

Ingat pompuan, drama mental health ni yang mental je menang. Yang baik2 semua difitnahkan cukup2. Tapi time sakarat nanti kau bedridden. Orang lain yang 'takcukup alim' tu sakarat mudah dan berkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyondol still rasa bersalah x gittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
So ? Ekonomi negara mencanak ke ????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 06:31 PM | Show all posts
kaishi replied at 11-2-2020 06:23 PM
So ? Ekonomi negara mencanak ke ????

xde satu pun news kat forum ni yg boleh merancakkan ekonomi..tu keje Menteri
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kaishi replied at 11-2-2020 06:23 PM
So ? Ekonomi negara mencanak ke ????

Punai dia yg mencanak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 11-2-2020 06:18 PM
Gambar kedua tu, penyondol nampak macam opah2 dari belakang. Nampak macam fatin pelok opah dia.

Kau kena kecam kangggg.......
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 11-2-2020 06:34 PM
Punai dia yg mencanak

Ang ni horny meh? Komen mencarut ja ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg huntung nya jan tang jugak......


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm rumahtangga abg aku la
SIL, xlama lps dimadukan, minta lepas
Masa tu no 2 suka kacau no 1
Skrg abg aku gilakan pompuan ke 3, ex no 1 dah cemolot dgn no. 2
Siap boleh tlg babysitkan ank bekas madu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-2-2020 06:38 PM
Ang ni horny meh? Komen mencarut ja ni..

Itulah kebenarannya. Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 11-2-2020 07:03 PM
Dah mcm rumahtangga abg aku la
SIL, xlama lps dimadukan, minta lepas
Masa tu no 2 suka kacau no 1
...

Abang ko mesti kaya, kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092590s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list