Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
2005
View
57
Reply

[Gambar] [SUAMI SIAPA MACAM NI]

[Copy link]

Author: Laracrop       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Hakak laki bini x main fb...fb ni banyak bawang rangers, lobai and lobainita biz online, acah supermom, penasihat politik,  etc etc...

Walopun kami otai, kami layan ig pakai fake name...takde followers...just nak tgk things that we like...we dont even follow each other.....hakak tak penah usik phone laki vice versa walopun tahu password...
Syukur masih aman...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Laracrop replied at 11-2-2020 01:51 PM
Apakah peralatan yg sesuai tu nek ngah

Baling pisau je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 12-2-2020 12:34 AM
Baling pisau je

Kejam sangat tauuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 12-2-2020 12:30 AM
Hakak laki bini x main fb...fb ni banyak bawang rangers, lobai and lobainita biz online, acah superm ...

Lagi helokkkkk... Lara ngan suami baru buka akuan fb sebab nak tgk perkembangan anak je.. Suami xadd sesiapa, lara x follow suami.. Xpost pape pun kat akaun, sebab xada yg bestnya pun fb ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 11-2-2020 02:58 PM
Yang pompuan pulak suka share post peringatan pasal tanggungjawab suami or tagged suami kat post seb ...

Yang ni iols setuju..
Bagi iols.kalau sakit ati sgt..buay settijg only me..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:34 AM | Show all posts
Tunan replied at 11-2-2020 05:50 PM
Bini msg , baca pun takmau
Padahal bini tanya ja balik pukul berapa. Kalau lmbat.. takyah masak n ...

kalau baca pun tknak sis takyah masak,kalau  balik dia tanya hempuk je muka dia dgn fon hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:37 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 12-2-2020 12:30 AM
Hakak laki bini x main fb...fb ni banyak bawang rangers, lobai and lobainita biz online, acah superm ...

kan.. kalau setiap inci apa yg ada dlm fon husben isteri nk tau boleh jd mental.

kena amalkan konsep kalau dia curang sekalipun tk lama punya mesti Tuhan akan tnjuk jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
puracendana replied at 11-2-2020 06:08 PM
Ahahahah : aku tak rela bershare berfriend fb dgn husband ahaha
Senang sikit nak ngata dia
Hahah ...

Hehe..i nak tiru kaedah u ni la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm....I pon xpernah like status shuben..sbb ktorang direct terus kat wassup je..balik umah terus share tukar hp masing2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 12-2-2020 01:39 PM
Erm....I pon xpernah like status shuben..sbb ktorang direct terus kat wassup je..balik umah terus sh ...

Bagusnya.. Ini namanya berteraskan kepercayaan... Jgn shuben tahu bini nak check.. Delete sesiap... Haiiippppp!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Laracrop replied at 12-2-2020 02:09 PM
Bagusnya.. Ini namanya berteraskan kepercayaan... Jgn shuben tahu bini nak check.. Delete sesiap.. ...

Ada juga jenis shuben Ada 2 hp Tanpa wife tau ye...1fon tinggal kat office..Tu Fon penuh rahsia la ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 12-2-2020 02:21 PM
Ada juga jenis shuben Ada 2 hp Tanpa wife tau ye...1fon tinggal kat office..Tu Fon penuh rahsia la ...

Kesimpulannya.. Nak jaga hati isteri bukan susah pun, xpayah pun baca apa isteri tulis.. Like je.. Itu dah menyejukkan hati kannnssss
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo..garangnya lah hai
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku pernah je berwassap dgn laki org..Dr zaman dia Duda sampai dia kawen...Dr pagi sampai petang wassap hari2...6.30 je wassap DH tinggal single tick..dia DH off hp...hahhahah....DH sampai rumah kot...esok sambung lagi...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 29-2-2020 11:30 PM
Ku pernah je berwassap dgn laki org..Dr zaman dia Duda sampai dia kawen...Dr pagi sampai petang wass ...

Kira berscandal ke cam ne ni sis? Sis bujang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Laracrop replied at 1-3-2020 11:15 AM
Kira berscandal ke cam ne ni sis? Sis bujang ke?

aah bujang ..tklah...Aku dgn dia mmg kawan baik....Aku tk boleh nk scandal dgn dia sebab gatal nk mampus...rugi je scandal..perempuan keliling pinggang...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 11-2-2020 04:00 PM
i dulu pernah berada situasi mcmni masa kapel sampai lepas kwen pun boleh jd isu.

bila gaduh pasa ...

Hah ah ... block terus lagi senang hati! Penyapu pun selamat tak rosak dari di baling
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 02:37 PM | Show all posts
kesian laki dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list