Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1530
View
52
Reply

[Gambar] [SUAMI SIAPA MACAM NI]

[Copy link]

Author: Laracrop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ohhhhh... Bini punya status, ko like pun tak.. Perempuan lain punya statusssss.. Ko like siap komen..
Begitulah luahan minachi(bukan nama sebenar)

Ada sesiapa boleh berkongsi pengalaman?
IMG-20200211-WA0011.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:50 PM | Show all posts
Kalau ye pun, tak perlu baling dengan penyapu kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 11-2-2020 01:50 PM
Kalau ye pun, tak perlu baling dengan penyapu kot.

Apakah peralatan yg sesuai tu nek ngah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:54 PM | Show all posts
Laracrop replied at 11-2-2020 01:51 PM
Apakah peralatan yg sesuai tu nek ngah

Lawan dengan SocMed jualah.... lagi besar kemaluan tersebar... hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu betul... Sedih sgt... Why ah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 11-2-2020 01:54 PM
Lawan dengan SocMed jualah.... lagi besar kemaluan tersebar... hahaha....

Besar kemaluan tu.. Hahahhaa.. Bru lah perang alaf batu gitew nek ngahh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 11-2-2020 01:58 PM
Huhu betul... Sedih sgt... Why ah

Ada pengalaman ke? Meh cite
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyapu lidi je tak cukup...sila baling benda lain jgk..

And hack fb suami tu..n tulis posting gatal seorg suami..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baling la lesung batu,  baru best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 11-2-2020 02:26 PM
Penyapu lidi je tak cukup...sila baling benda lain jgk..

And hack fb suami tu..n tulis posting ga ...

Jangan lupa tag segala ceramah agama ustaz dan ustazah berkenaan dengan suami, agar suami insoff
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 11-2-2020 02:29 PM
Baling la lesung batu,  baru best

Chuolls.. Takut masuk surat khabar harian Metro muka surat depan.. Tajuk utama ISTERI DURJANA
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:42 PM | Show all posts
deactive facebook suami, padan muka tak payah main facebook terus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 11-2-2020 02:42 PM
deactive facebook suami, padan muka tak payah main facebook terus

Sebelum deactivate.. Perlu beri pengajaran dlu meow.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:58 PM | Show all posts
Yang pompuan pulak suka share post peringatan pasal tanggungjawab suami or tagged suami kat post sebegitu, indirectly giving hints lakinya berperangai begitu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 03:20 PM | Show all posts
Laracrop replied at 11-2-2020 02:21 PM
Ada pengalaman ke? Meh cite

aaa mcm tu lah.. klu kawan dia post pasai fishing cepat ja dia komen like..

klu bini yg post like pun idak, lepas pada tu aku hide kan dia dr fb aku, senang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 03:33 PM | Show all posts
bini hari hari jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali dapat penyapu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 03:59 PM | Show all posts
xde fb xde pengalaman..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 04:00 PM | Show all posts
i dulu pernah berada situasi mcmni masa kapel sampai lepas kwen pun boleh jd isu.

bila gaduh pasal fb like tk like ni mcm bodoh pulak,so konklusinya if husben uolls tk like post apa kata
uolls buat bodoh je dgn posting2 husben uolls.

anggap je dia tk wujud kat fb tu or blok or remove je dari frenlist dari sakit ati tgk dia  like posting org lain.

whorayuskn saja sampai la husben perasan uolls buang dia dari frenlist gituuh aman hidup.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 11-2-2020 03:20 PM
aaa mcm tu lah.. klu kawan dia post pasai fishing cepat ja dia komen like..

klu bini yg post li ...

Hahhahaa.. Xmenyakitkan hati ye tak.. Semoga bertabah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089190s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list