Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12022
View
226
Reply

Sambut Hari Jadi Kekasih, Siap Bawa Bersiar-Siar Naik Helikopter!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2020 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Ramai meluat bila ulang-ulang cerita tentang Ruhainies dengan kekasihnya.


Tapi bagilah peluang pasangan cinta ini tayang kasih sayang mereka kan?


Baru-baru ini sempena ulang tahun kelahiran, Ruhainies bawa kekasihnya bersiar-siar naik helikopter!


  



Wow. Momen indah tersebut dikongsi bersama peminat melalui Instagram.

"Happy Birthday kepada lelaki yang saya cintai. Semoga ia menjadi sambutan ulang tahun kelahiran paling menggembirakan di dunia pada hari ini.

"Saya harap kamu sukakan kejutan ini. Saya mahu kamu tahu betapa hebatnya kamu dan betapa gembiranya saya kamu hadir dalam hidup saya," tulisnya.


Foto: IG


Di IG Story juga dia sempat berkongsi beberapa video dan gambar.


Layan jelah...






Foto: IG Ruhainies







Sementara itu di ruangan komen, ramai yang mendoakan pasangan ini agar segera bernikah.


Bermanis-manis selepas kahwin lagilah elok kata mereka. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:50 AM | Show all posts
elfira dah penah buat dgn baby pian
end up nya putussss dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
1 je nak remind diri sendiri and ruhainies :
Screenshot_20200211-115229_Google.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nk meletop kemeja laki tuh..mojin nex time beli 1 size lebih besar
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X penat ke terkemut kemut macam tu?? I tengok pun penat tau.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:03 PM | Show all posts
sawit
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmm.. foinne. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:06 PM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 11-2-2020 12:07 PM

ape benda nk tutup sgt gmbr bf ko tu..mcm x pnh terdedah Sebelum ni


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
24jam asek berKot je bf ruhaimut ni sebab nak cover boobies ke..

Mesti bf dia mampooo menggelabah tetek bersama kak kiah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:22 PM | Show all posts
napelah heli bwk 2 eko monyet ni tak terhempas je-bosan do
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:23 PM | Show all posts
aku doakan ampa 2 beradik tak jadi kawin..kalau kawin pun dapat org tua, gemok,boroi, busuk,hitam, miskin..amen..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:24 PM | Show all posts
RumiMenari replied at 11-2-2020 12:19 PM
24jam asek berKot je bf ruhaimut ni sebab nak cover boobies ke..

Mesti bf dia mampooo menggelabah ...

aku igtkan hero dalam drama melayu je 24jam pkai kot.rupa2nya drama melayu inspired dr dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:28 PM | Show all posts
janji dapat post kat IG..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak panas ka pakai kot?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:33 PM | Show all posts
blom kawen naik heli, lps kawen? urmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:33 PM | Show all posts
jijiks! iols pelik siapa photographer yachhh yg ikot dorang dating niii? tak rasa terhina ke sbb deols sgt disgusting
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:35 PM | Show all posts

kerja jual barang kot,..tak pun jual insurans
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:40 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2020 12:23 PM
aku doakan ampa 2 beradik tak jadi kawin..kalau kawin pun dapat org tua, gemok,boroi, busuk,hitam, m ...

Amin..semoga cepat cash clash..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Boo.... doh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 12:41 PM | Show all posts
Iols syak si sepol ni cameraman yang membontot si kemut ni kemana-mana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114412s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list