Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
4627
View
54
Reply

Wai Foo Sing Didenda RM15,000 Mengaku Hina Rasulullah SAW, Saidatina Aisyah

[Copy link]

Author: hussaini4675    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 11-2-2020 10:56 PM
Hmmm ... tak nampak pon hang tegur geng ni - si maideen , fother-mucker , dwdrum , lkick2113 & kat ...

Ko ada tegur?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:30 AM | Show all posts

ada

pasal apa ko tak tegur?


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 12-2-2020 10:30 AM
ada

pasal apa ko tak tegur?

Mana ada, ko nganjing je selalu aku tengok  sambil tepek bebende bodo
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:55 PM | Show all posts
Laaa..rm15k je ke. Patut letak je smpai 50k..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apek ni ke yang kutuk Mat Rempit depan Acik Jitra?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:42 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2020 03:56 PM
Mana ada, ko nganjing je selalu aku tengok  sambil tepek bebende bodo

Aiiik ... sentap nampak

Cakap bergegar gegar macam ni (post#23):
Kita gagal sampaikan dakwah pada mereka. Dosa kita soal itu. Siap lah
Tapi tak berani tegur geng ateis , pro ateis , liberal & super liberal tu

Hang pon geng sekali kot ....


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumbat ajelah dlm jail..mana tau dpt hidayah dlm tu..haha

Hidup dlm kebencian saje watpe atok? Ko mati nanti xde sape pon akan ckp baik2 psl kamu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 12-2-2020 06:42 PM
Aiiik ... sentap nampak

Cakap bergegar gegar macam ni (post#23):

Sebab lobaicai2macam korang semua yg gagalkan proses dakwah ke kapir
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 07:29 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2020 06:52 PM
Sebab lobaicai2macam korang semua yg gagalkan proses dakwah ke kapir

Bagus lah tu , kononnya nak dakwah kat org yg beria ia hina ugama & rasul

So far , tak jugak ko buat

Join depa ada lah

Tapi bila 'boss ko' dah lari .... tukar pulak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 12-2-2020 07:29 PM
Bagus lah tu , kononnya nak dakwah kat org yg beria ia hina ugama & rasul

So far , tak jugak ko ...

Aku bukan lobai. Sayangnya lobai.cam ko tungung2 belaka, inilah jadinya dakwah ke kapir gagal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:35 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-2-2020 09:53 PM
Aku bukan lobai. Sayangnya lobai.cam ko tungung2 belaka, inilah jadinya dakwah ke kapir gagal. :lo ...

LOL , ko cakap aje bergegar gegar macam ni :
Kita gagal sampaikan dakwah pada mereka. Dosa kita soal itu. Siap lah
Buat nya tidak ...

Jadik ko ni jenis NATO ... no action - talk only

Aku tak cakap pon dakwah sana sini ... ko aje


Kesian ....


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 12-2-2020 10:35 PM
LOL , ko cakap aje bergegar gegar macam ni :
Buat nya tidak ...


Harap kan lobai, pe kan daya lobai2 bodoh pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:25 PM | Show all posts
pyropura replied at 13-2-2020 01:05 PM
Harap kan lobai, pe kan daya lobai2 bodoh pulok.

Ha ha ha ha ... kumat kamit lah ko pasal nak cover malu

Cakap bergegar gegar :

Kita gagal sampaikan dakwah pada mereka. Dosa kita soal itu. Siap lah
Tinggal cakap aje lah

Muka tarak malu



Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:43 PM | Show all posts
Acong peciter ???????
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka lu puak korona
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list