Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12734
View
214
Reply

"Sayalah 'Jadah' Yang Sokong Uncle Masa PRU14" - Naim Daniel Terkilan Dimaki Diva AA

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2020 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Naim Daniel berjaya mengejutkan banyak pihak selepas berjaya merangkul gelaran juara pada Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34) baru-baru ini. Ramai rakan artis yang mengucapkan tahniah kepada Naim Daniel, tidak terlepas juga para peminat yang bangga akan pencapaian penyanyi muda itu.









Namun, lain pula bagi Azwan Ali yang memuat naik satu Tweet seolah-olah mahu mencetuskan provokasi terhadap Naim selepas menjuarai AJL34.




"SEMAK STAGE KUNUN JUARA? P*K*MAKKKK KO LAH"









Tanpa angin bertiup, Azwan Ali meluahkan kata-kata negatif buat Naim. Tidak cukup dengan itu, Azwan Ali turut menyertakan carutan di dalam tulisan beliau, seolah-olah sudah lama berdendam dengan penyanyi itu.


Tweet ini mendapat kecaman ramai pihak yang beranggapan Azwan Ali yang lebih dikenali sebagai Diva AA agak keterlaluan kali ini.


Terkesan dengan kata-kata negatif, Naim Daniel membalas kenyataan tersebut dengan perasaan kecewanya kepada Azwan Ali. Menurut Naim Daniel, dia ialah salah seorang individu yang memuji dan menyokong Azwan Ali semasa beliau mahu bertanding di Pilihan Raya Umum lepas.



















Di akhir ayat Naim Daniel, dia berazam untuk belajar lebih lagi dalam industri dan mendoakan agar Azwan Ali mendapat keberkatan Allah. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
apa masalah AA ni? orang tu tak kacau kau pun. semua kau nak maki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Too much la ko azwan pesakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:29 AM | Show all posts
on a positive note Naim Daniel
at least he brings back the limelight to you
as Juara yg terabai sbb
rumah siap pahat masih berbunyi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:31 AM | Show all posts
Good move Naim Dainiel. That's da way response to negativity. salute to u.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:33 AM | Show all posts
sajat gi mekah pakai telekung, dia maki tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dik naim...org kutuk, balas dengan sopan..dik naim mmg produk uitm yg educated Dan beradab..Teruskan attitude sebegini..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua org jadi masalah kat divaAa ni..padahal dia yang bermasalah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinggal berape hari aje lah... Ko bakal masuk tanjung rambutan atau bamboo river.......


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:37 AM | Show all posts
tetiba tersoft spot pulak kat naim ni..dia ni very soft spoken..ayat beradab dan teratur walaupun takda rupa sgt....jgn acah2 deperessi tau dik..semoga dipermudahkan segalanya utk kamu dek..jalan masih panjang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:38 AM | Show all posts
Azwan ni dah too much lah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dak nd ni...
AA dah kenapa diva konon
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:41 AM | Show all posts
hahahahahaha termalu sudnrik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:41 AM | Show all posts
Azwan ali ni patut di campak dalam gua sekali dengan sajat dan pondan2 lain.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Hampir terlupa siapa juara ajl34 sebab banyak kontroversi pulak tahun ni

Mic tokti lebih femes yach
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:42 AM | Show all posts
meow_tompok replied at 11-2-2020 10:33 AM
sajat gi mekah pakai telekung, dia maki tak?

ehh dia mana leh maki, kan kaum kerabats umah dia jugeks kan apa lah dia ni, semua org dia nk maki, mental btul. org camni pun nk attention gak. kesian xde kasih sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
abg die pak menteli xde rs segan silu ke dpt adik mcm AA yg kelaku suke sgt carut org x tentu psl gini..jgn la ade nak bekap kate sbnrnye AA ni baik org nye...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:44 AM | Show all posts
see my level.. hahahaahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-2-2020 10:37 AM
tetiba tersoft spot pulak kat naim ni..dia ni very soft spoken..ayat beradab dan teratur walaupun ta ...

Biasa retis yg Ada degree ni , pandai kawal emosi bila face dgn kecaman...mungkin exposure waktu belajar...pergaulan sesama rakan n tatatertib dgn lecturer ..terbawak2 la manners Tu...tapi Ada jugakla (bukan semua) yg educated tapi xde adab..retis yg rational camni, yg I nampak Ada pada najwa mukabuku...skrg dik naim Pula. I suka budak ni jenis pandai bercakap tapi sopan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg SANGKAK tu jugalah yg AA dambakan dulu..ehhh kini pn nmpk cm yea..tp x mndapat tempat..kesiannn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111673s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list