Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16484
View
211
Reply

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 12-2-2020 11:51 AM
Rasanya zahida rafik kenalkan depa berdua..ala2 matchmaker gituuuu

Dah mcm serumpun... Hahahahah patutlah senang petik jari je dpt laki. Siap upgrade kulit keturunan gituh. Level sombong pun upgrade skali
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 12-2-2020 05:13 PM
Dah mcm serumpun... Hahahahah patutlah senang petik jari je dpt laki. Siap upgrade kulit keturunan ...

Bab sombong tu I tatau ler sebab tak penah deal dgn sheols..I suka tgk sheols share resipi sihat n mertua sheols..suka tgk depa spend cuti krismas kat perancis..
Before dgn Depp ni, bf sheols Malay kan, lupa tah sapa tapi anak orka..ada kes pukul2 Nurul camtulah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 12-2-2020 10:22 AM
Yang si nurul ni tak dijemput tu satu hal la kita tolak tepi. Tapi yang I pelik sejak dulu, ajl ni s ...

So true. Kalau dah nak memartabatkan lagu2 melayu, jemputlah org2 yg berkaitan dgn pembikinan lagu, dari komposer, penulis lirik, retis yg nyanyi smpailah ke sound engineer yg berpengalaman menyiapkan lagu2 tu. Ada kerusi lebih barulah dijemput celeb lain. Ni nak marahkan bebudak muda dok agungkan karya luar tp industri msia sendiri taknak bagi extra effort utk kenalkan musician yg otai2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 12-2-2020 02:08 PM
Kesian kat mat french. Tp tak handsome pun husband dia. Tak semestinya mat salleh terus handsome.  ...

Husband dia mengingatkan i kat david beckham. Muka tu adalah berupa sikit, bukak mulut terus hancus....tak macho lngsung suara depa. Tak sesuai dgn muka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 12-2-2020 05:54 PM
So true. Kalau dah nak memartabatkan lagu2 melayu, jemputlah org2 yg berkaitan dgn pembikinan lagu ...

Itulah kan. Beriya nak suruh kita ni support industry sendiri, tapi diorang pun takde nak support each other, langsung takde effort. Kalau tengok mana2 awards kat Hollywood sana, yang datang semua yang berkaitan sahaja. Kalau ada pun just seketul dua tu pun dijemput untuk jadi presenter. Pernah nampak ke ada fashion designer diorang tetiba duduk menyebok kat Grammy or Oscars? Dah banyak kali dah I perasan orang2 yang tak berkenaan ni tetiba ada kat event2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-2-2020 02:32 PM
sbab tu la aku ckap dia ni sejak kawen ngan kokosen dia ni hidup cara laki dia bukan laki dia hidu ...

Mcm ctsafura tu.. Kawin org sweden x silap kan.. Tapi elok je.. Anak2 dia pun comel giler. Sophea ngan amiraa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-2-2020 11:14 AM
lahh situ jer ke dia stay? iols dlu bwh opis dulu mmg opis HL (kat Plaza See Hoy Chan), byk kali g ...

Ye sis. Regency Tower. Tu lah selalu dia ade kat area bukit ceylon...Kalau king coco lagi 4 blok, kat verticas. Hahhahah. Jiran2 rupenye.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 12-2-2020 02:08 PM
Kesian kat mat french. Tp tak handsome pun husband dia. Tak semestinya mat salleh terus handsome.  ...

Boleh lah turun Naik obersi tiap tahun dari tarak sis. Done bekap. Hahahhah #bukankaranourul
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 12-2-2020 05:13 PM
Dah mcm serumpun... Hahahahah patutlah senang petik jari je dpt laki. Siap upgrade kulit keturunan ...

Harussss bini mat salleh okayyy. Alaaa tak yah tunggu artis. Marhaen berlaki kan mat salleh terus acha2 urban. Nyampahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi ex pun geram.dlu2 aku pernah baca blog dia.asyik mengata ex aje.dia maksum agaknya xde yg salah.memang jenis berdendam rsnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
AliyaSophia88 replied at 12-2-2020 08:34 PM
Harussss bini mat salleh okayyy. Alaaa tak yah tunggu artis. Marhaen berlaki kan mat salleh terus  ...

Hahahahah kite perati je deyolss.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 12-2-2020 08:47 PM
Kalau aku jadi ex pun geram.dlu2 aku pernah baca blog dia.asyik mengata ex aje.dia maksum agaknya xd ...

Masih ade ke belog? Nak bace sis...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 12-2-2020 08:47 PM
Kalau aku jadi ex pun geram.dlu2 aku pernah baca blog dia.asyik mengata ex aje.dia maksum agaknya xd ...

Haah baca blog dia asyik ler cite pasal ex dia tu .. Menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 11-2-2020 03:49 AM
Sorang lagi rajin komen IG artis lain acik catriona ross  handphone berjahit kat tangan.

pasan tak acik ni kat ig bervideo excercise
tp dgn taraf umur pakai tdg mcm x sesuai plak
sb adakala nampak seksi video2 acik tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hotmak at 12-2-2020 10:31 PM
chicozinn replied at 11-2-2020 11:17 AM
ni haa ig laki dia..ko tengok post laki dia tarikh 31 July 2016..
https://www.instagram.com/yesto ...


yg ni jgk kan

[ig]https://www.instagram.com/p/BiwAi9XFJ5c/?igshid=1zq25hrymr6y[ig]

tapi rasanya tak kawin kokosen pun dorang ni tak heran bab2 togok ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
legal_jue11 replied at 12-2-2020 10:11 AM
Ex nya yang tak bagi kot jemput dia dah gambar pun tak digunakan dalam acara tu. Btw nak lari topik  ...

yg ni mcm betul rasanya, sebab aritu i stalk ig wife baru ex dia, mmg raya pertama kat muar lepas tu baru balik penang

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 12-2-2020 10:35 PM
yg ni mcm betul rasanya, sebab aritu i stalk ig wife baru ex dia, mmg raya pertama kat muar :shutu ...

Tengok muka pun memang gaya xkan tolak ansur bab balik kg, set2 pijo tp johorean la hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
hakak nurul tak payah mendiva sangat
jaga jah laki sendu hakak tu. orang da mention nama kira ok la dari tulis ajai sahaja


ot: laki kavita sidhu sedap yach baru2 ni she tayang berspenda je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 12-2-2020 05:56 PM
Husband dia mengingatkan i kat david beckham. Muka tu adalah berupa sikit, bukak mulut terus hancu ...

I xpernah tgk video husband dia ckp..

Tp ya david Beckham mmg suara turn off sgt hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
AliyaSophia88 replied at 12-2-2020 08:18 PM
Boleh lah turun Naik obersi tiap tahun dari tarak sis. Done bekap. Hahahhah #bukankaranourul

Hashtah AsalBerlaki
Hashtag SeeMyLevel
Hashtag MixedFamily
Hashtag WhiteSupremacy

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list