Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16513
View
211
Reply

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2020 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
bungamelurindah replied at 10-2-2020 04:36 PM
iolss dulu pernah join program kurus dia herbalife punya, mesra dgn kami semua, ye la tanak kami lar ...

Ada sorang uncle cina ambil herbal life tea for few years sbb dia jadi member herbal life and then dia naik pangkat sebab ramai members lain bawah dia.. so nak dijadikan cerita, dia terus turun berat badan sampai walaupun dia dah stop ambil he masih lagi lose weight sampai kena jumpa doctor okay. Terus meols stop ambil herbal life sbb dia macam nak warn meols secara subtle..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 10-2-2020 04:53 PM
dok merempan lagi di twitter.
banyak teh ditumpahkan
grab popcorn je lah kita

Panas ni! Boleh baca kt twitter! Haha tqqq
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 10-2-2020 09:35 PM
Lupa kat IG artis mana ntah...sheols komen dah lama tak layan AJL...tup2...sheols meroyann tak dijem ...

Dia ni konon laki mat french terus kawan pun memilih yer uols.. geng dia dd, lisasurirumah, ahhhceggitew.. perasan tak selalu je dia akan comment tp bukan artist biasa2.. gambar yuna post pakai topi and scarf ala2 rambut panjang tu pun dia comment aper, puji cakap cantik tp last2 org perli dia balik hahaha.. jenuh duk reply ok.. sejenis desa.com plus mamijams..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-2-2020 10:01 PM
hahaha yang kelakarnya dekat reply tweet tu, sheols dah siap2 tulis nanti keluar tajuk "norul sentap ...

Kan senang bagi idea terus.. she asked for this kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:38 AM | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 12-2-2020 01:48 AM
Kan. So not classy.

Dengan intro "nak tau satu cerita dak?".. kahwin la dgn mat french sekali p ...

itu yg omputih ckp, u can take a girl out of the pprt but u cant take the pprt out of the girl gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 10-2-2020 04:27 PM
Tp dia mmg berlagak weiii.....bff iols trserempak sheols kat lif hotel, masa tu bini Depp ni nak mas ...

I selalu terserempak dia ni jugak. Sbb dia dok 3 block je dari rumah i. Regency tower kat ceylon tu. petang2 terserempak dia and husbend depp and kids bawak anak kuar. Muke dia ade lah macam vibe aku artis. I lalu tepi buat bodoh jerrrr.
Lagipun muke i tak macam malay so dia ingat i tak kenal dia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:18 AM | Show all posts
September14 replied at 10-2-2020 05:23 AM
Baru nak mengata ko pun x pnh masuk ajl.. tlupa sheols pnh menang keliru

keputusan AJL yg paling mengelirukan ketika tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2020 09:18 AM
keputusan AJL yg paling mengelirukan ketika tu

Iol ingt lg tjuk berita paper.. ajl keliru dan tercalar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:05 AM | Show all posts
monsterwife replied at 11-2-2020 08:02 PM
Tak payah lah.badan dia pun peha besar gedabak buang duit dan masa je

tu akak perasan jugak.
dia pangkat tinggi kan dalam herbalife
tapi penampakan akak overweight jugak acik tu
walopon belum la kategori obese.

anyway akak mmg say no to MLM
dah suh makan elok exercise okla
motip nak habis beratus makan benda ko dah kenapa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex nya yang tak bagi kot jemput dia dah gambar pun tak digunakan dalam acara tu. Btw nak lari topik jap, masa dia baru2 pas cerai dengan exnya baru tahu sepanjang kahwin tak pernah raya or raya pertama kat penang, ada rancangan raya artis, dia antara artisnya , duk cerita yg mak dia dah x ada (meninggal that year).dia pulak baru dapat malam raya kat penang setelah sekian lama.. so wartawan tanya masa kahwin dulu  x pernah balik kg ke time raya dia senyum tapi keluar air mata cakap..tak., sedihnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang si nurul ni tak dijemput tu satu hal la kita tolak tepi. Tapi yang I pelik sejak dulu, ajl ni supposed to be anugerah untuk meraikan composers, musicians and singers la kan. Tapi kenapa yang datang mostly macam takde kena mengena je dengan music industry? Mana pergi semua singers and composers lain? Yang ni siap si rizman pun ada datang duduk depan padahal dia fashion designer je kot. Apa kena mengena dia dengan event ni? Mana pergi otai2 in music industries? Tak dijemput ke? Even past winners pun tak nampak batang hidung
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:47 AM | Show all posts
September14 replied at 12-2-2020 01:57 AM
Iol ingt lg tjuk berita paper.. ajl keliru dan tercalar

hahahaha! yelah, mmg keliaru sgt tahun tu. ttiba jer lagu mcm tu menang. iols bbnu masa tu paling emo lah kiranya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:49 AM | Show all posts
legal_jue11 replied at 12-2-2020 02:11 AM
Ex nya yang tak bagi kot jemput dia dah gambar pun tak digunakan dalam acara tu. Btw nak lari topik  ...

alahai, ttiba sedih plak kalau mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 11:14 AM | Show all posts
AliyaSophia88 replied at 12-2-2020 08:52 AM
I selalu terserempak dia ni jugak. Sbb dia dok 3 block je dari rumah i. Regency tower kat ceylon t ...

lahh situ jer ke dia stay? iols dlu bwh opis dulu mmg opis HL (kat Plaza See Hoy Chan), byk kali gak laa trserempak dgn asben sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 11-2-2020 10:33 PM
Ewwww..... Dulu sheols selalu kata suka berkuda. Tataulaaa skrg masih berkuda lagi ke tak. Dr situ ...

Rasanya zahida rafik kenalkan depa berdua..ala2 matchmaker gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak juga inteprem pasal AJL
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 12-2-2020 08:38 AM
itu yg omputih ckp, u can take a girl out of the pprt but u cant take the pprt out of the girl git ...

Kesian kat mat french. Tp tak handsome pun husband dia. Tak semestinya mat salleh terus handsome. Dan tak semestinya mat salleh tu berjenis, kaya, kerja elok. Kalau dia bukan dari golongan expat yang kerja gaji berpuluh ribu, dia ni sejenis normal joe kat negara diaorang. Tapi datang asia, fuh terus senang gila dtg perempuan asians.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 11-2-2020 05:10 AM
Ajai kot x suka ko ade kat sana

Hahahaha ambillllll
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2020 10:49 AM
alahai, ttiba sedih plak kalau mcm ni

Haah sedih, yg wartwan/pengacara yg duk tanya tu boleh pula soal berapa lama x balik time raya , dia jawab 10 tahun( tempoh dia kahwin dgn ex, x ingat exact period tapi 10 tahun, kot.). N still tanya lagi , kenapa tak balik?..nurul jawab smbil senyum, tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 04:08 PM | Show all posts
AliyaSophia88 replied at 12-2-2020 08:52 AM
I selalu terserempak dia ni jugak. Sbb dia dok 3 block je dari rumah i. Regency tower kat ceylon t ...

betul tu... vibe dia berape elok iols jumpa kt jaya grocer... conscious semacam.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list