Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16514
View
211
Reply

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 02:16 PM | Show all posts
ade je nama dia terttulis kat situ?  tang mana tak sebut namanya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hadap jugak ye kau dgn anugerah takde class ni? dulu ada. class, sekarang no class!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:19 PM | Show all posts
Woww....pernah menang rupanya ye. Ajai dgn Kak Nurul kite nie...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:28 PM | Show all posts
alahai nurul itu pun nak di isukan ke. perangai macam lagi teruk dari bbnu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:37 PM | Show all posts
suam2 menyuam kuku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Syalahkan tv3 syebab taq jzyemput.. tv3 taqda adhab... thapi ajhaq netz membhawhang thu khira bheradhab la thu.. shkala nguaphannnn syangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda tak ada apa pun... Alahai.. Tak flashback tak throwback pun tak penting pun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:51 PM | Show all posts
Kau bajet kau level-level Tok Ti ka sampai kena merempan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sekarang ni agaknya kalau tak tag ig/fb maksudnya it never happened agaknya. Dah terang tv3 tulis 'dan Nurul'.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa saja lew tu nak buat topik poromerrss mbawang.... ke ketua juri yg tak bg hajakkkk... hehehehe sesaja jew kan bg weoollsss buat dozer.... eeeiiii next topiksss plsssss
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:25 PM | Show all posts
kalau ajak, dia boleh mai ka
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:35 PM | Show all posts
biasa la dah berumoq mmg kuat sentap
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:39 PM | Show all posts
gaya tu dah adamcm mami jarum dah. mami jarun french celup
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:39 PM | Show all posts
hari tu tunjuk masak bolognese sambil dok mengecam keluarga tiri. ingatkan dah berumur ni kawen mat saleh buat hal sendiri. canang habis hal dolu kala.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:19 PM | Show all posts
dia ni aku ada tengok kat ig laki kekosen dia tu penah tengok gmbar deyoollss laki bini minum champagne white wine gittuhhh..memang kawen kokosen ikut agama kokosen ke cheq?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:21 PM | Show all posts
ermmm duk bising gini nanti buruk nama ja
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda remeh je pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp dia mmg berlagak weiii.....bff iols trserempak sheols kat lif hotel, masa tu bini Depp ni nak masuk lift. Dgn muka masam dia jeling org yg ada dlm lift tu dan buat bunyi merengus kpd org yg berdiri dkt luggage bag dia. Poyo weiii, mcm la dia retis trkenal. My bff ckp bini Depp ni kulit gelap tp berlagak mcm dia tu lawa bebeno.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nak komen
Depa laki bini hari2 masak/makan healthy foods
Buat program diet
Tpi tuan badan tetaps la gemss
Acner tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia rasa TV3 wajib jemput dia? Takkan sebab kahwin orang Perancis dia rasa saham dia patut naik?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list