Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16450
View
211
Reply

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 14-2-2020 09:31 AM
rezki dia nok, alhamdulillah walaupun english ke laut dalam.
eh sheol still bini no 2 kaa? off to ...

Takde sis . Haritu ade viral jap. Best woman win katernyer. Tu yg off komen lame
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nini_azmi replied at 14-2-2020 10:02 AM
Aritu dia share blk kmpg mertua elok je anaknye baca doa makan.yela alangkan light.km dah kawin la ...

Maybe sng nak bentuk anak sendiri dari bapak budak. Sbb budak kecik lagi. Sng nak hantar kelas agama. Ngaji sume. Orang dewasa da terbiase dgb lifestyle, ade cabaran skit lah. I rase je lah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 13-2-2020 12:35 PM
Haah.. Dua2 comel sangat

Cantiknyaaa. Menjadi sgt kacuknyeee
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau sheolls happy dgn life baru berlakikan french guy kenapa masih bitter utk benda yg remeh mcm ni? selalunya org yg bahagia akan fokus pada sweet life dia & ignore benda2 merepek. btw, iolls suka tengok posting pasal family dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 10-2-2020 11:44 PM
Mokcik ni mcm gila glamour pun ade gak.. Ms Br2 kawin dl beria nau nak bgtau kat semua laki dia tu a ...

agak2 dia tahu tak johnny depp kena dera dgn amber heard?

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:53 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 15-2-2020 01:45 AM
kalau sheolls happy dgn life baru berlakikan french guy kenapa masih bitter utk benda yg remeh mcm n ...

aku takde ig..so aku taktau mungkin dia ada explain atau tidak isu neh.tapi kat youtube channel..post salad berletiaqdia ada clarify je psl isu neh..dan aku boleh terima alasan dia....tanpa rase dia bitter
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 15-2-2020 01:45 AM
kalau sheolls happy dgn life baru berlakikan french guy kenapa masih bitter utk benda yg remeh mcm n ...

Sbb Youtube. Diaorg ni nk org klik channel diaorg je. Contoh diva see my level tuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg so acik bawang mesorat tingkap batu anam sangat hang ne cheqqq.. Meluatt!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2020 01:29 PM
dh tu kita nk kena mgelabah tetek ke tak ni?

Penat la ketet tuuu kiah oi asik nak gelebehh je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa Nurul ajai menang ajl ni dulu memang semua pakat keliru lagu ni menang
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:37 PM | Show all posts
ketupat79 replied at 15-2-2020 09:24 PM
Masa Nurul ajai menang ajl ni dulu memang semua pakat keliru lagu ni menang

AJL tahun tu macam saja bagi lagu tu menang untuk shock value..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
legal_jue11 replied at 12-2-2020 10:11 AM
Ex nya yang tak bagi kot jemput dia dah gambar pun tak digunakan dalam acara tu. Btw nak lari topik  ...

xsilap aku mmg ajai taknak balik sana kan.. dia pon happy je bercerai sbb banyak makan hati masa kawen..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list