Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15188
View
211
Reply

"Minta Gambar Nak Buat Tribute Tapi..." - Nourul Depp Sentap Tak Dijemput Ke AJL

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2020 01:10 PM | Show all posts |Read mode
"Minta gambar, jemput pun tak. Tapi mereka tak jadi nak buat flashback itu. Saya tahu kenapa."



Masih berkisar Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34), tapi tidak membabitkan 'kejadian-kejadian pelik' malam tadi.




Kredit foto: IG




Penyanyi Nourul Depp berkicau di Twitter meluahkan kekesalannya apabila menerima layanan tidak semenggah daripada stesen televisyen tempatan.




Kredit foto: Twitter




Katanya, pihak produksi stesen televisyen itu menghubunginya bagi mendapatkan bahan visual ketika kemenangannya di AJL suatu ketika dulu.


Bagaimanapun, Nourul terkilan dengan tindakan mereka yang disifatkannya sebagai biadab itu.




Kredit foto: Twitter




Malah, dia turut kesal apabila nama IGnya tidak disebut dalam satu video throwback nyanyian duet bersama bekas suami, Ajai.




  


"Saja kasi panas. Mereka letak video saya nyanyi duet di AJL dulu kat IG, tapi tak sebut pun nama saya. Rasa macam dah mati pula," luahnya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaah...! Tak sebut mende? Tu @byajai & Nurul tu apa tu?

Ke sebab tak tag IG dia? {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak nughul peknen ke ni? Emo smcm je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:22 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 10-2-2020 01:34 PM

Hahah hari tu iols terserempak dgn dia time shopping... sis penuh trolley yach. X pyah lagi dah... ko masak jew kat laki french buat live bideo ber bonjoir bonjoir kat rumah ko jew.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak mengata ko pun x pnh masuk ajl.. tlupa sheols pnh menang keliru
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah yg ni pun.. Nk juga sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:27 PM | Show all posts
dah tak releven dalam dunia seni la tu maksudnya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dh tu kita nk kena mgelabah tetek ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:31 PM | Show all posts
elehh..beli je la tiket ... nak harap free je semua
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:31 PM | Show all posts
Dah namanya artis.
Kalau yang lama xpencen, baru nak letak mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-2-2020 01:16 PM
Laaaaah...! Tak sebut mende? Tu @byajai & Nurul tu apa tu?

Ke sebab tak tag IG dia? {:thief

itulah.. bengong namanya.. dh kwin dgn omputih ingt cerdik lah sikit.. rupanya bebal.. stakat tak tag pon bising.. dh mention nama kira oklah.. lainlah kalau tulis ajai jer tnpa nama sheolss..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn xde adab..dorg KELIRU kowt..nk jemput kak nuqhul p ajl ka dak..tu jaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakat sentap belaka dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang benda2 mcm ni x perlu sheols nk bising2.. tv3 pon x bg statement apa2. Dr org x tau dia sendiri buka cerita bg org tau.. pastu bila org membawang pasal dia bising plak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau yg bodo. Susah sangat ke nak fikir org maybe lupa nak tag nama kau. Benda tu banyak kemungkinan. Bukannya deyols ada black white pun invite kau. Lagi satu, benda tu tak jadi, lagilah kau nampak salah di situ. View dari aku, nurul wahab nampak meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:48 PM | Show all posts
bukan ke video ni katanya mcm ada sikit2 soft porn?

#metanyaje
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Penting ke kau utk ajl 34 ni ?!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Merempan lebih
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 10-2-2020 01:35 PM
itulah.. bengong namanya.. dh kwin dgn omputih ingt cerdik lah sikit.. rupanya bebal.. stakat tak  ...

Hahaha! Kadang-kadang mereka sangat lawak!

Gila followers kot? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:10 PM | Show all posts
kesian dia ni merempan tak abis abis. dah la nampak busuk. kesian artis malaysia yg pakat kawin mat saleh semua nya terkawin dgn mat salleh takdak duit keja besa lalu stress mcm nourul ni semua benda dia nak sakit hati nohh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.096095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list