Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6282
View
72
Reply

Peminat Mengamuk Mikrofon Siti Nurhaliza 'Mute', Nah TV3 Dah Ganti Video Terbaharu!

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2020 12:17 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh di media sosial terutamanya di Twitter apabila peminat Datuk Seri Siti Nurhaliza yang berang apabila kemunculan beliau di pentas AJL ke 34 mengalami masalah teknikal apabila mikrofon tidak berfungsi.


Datuk Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dipanggil Tokti membuat kemunculan istimewa dengan menyampaikan lagu Anta Permana bersama Bob Yusof. Persembahan tersebut mendapat tepukan gemuruh penonto di stadium Axiata Arean, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Kredit foto: Carian Google



Rata-rata peminat dan penonton yang hadir tidak menjangkakan kehadiran penyanyi kesayangan itu di pentas AJL tersebut.


Namun, di sebalik kemeriahan persembahan tersebut, penonton di rumah meluahkan rasa tidak puas hati apabila suara Siti tidak kedengaran di penghujung persembahan itu.


"Tokti buat kemunculan di AJL 34 tapi sayang mikrofon tak berfungsi,"


"ulangkan semula momen paling bermakna! Kenapa mikrofon tak buka?" antara komen netizen di laman Twitter.



Kredit foto: Instagram CTDK

Peminat menganggap insiden seperti itu tidak seharusnya berlaku dalam anugerah berprestij seperti itu.


Sebelum ini, Tokti tidak menolak kemungkinan untuk menyanyikan lagu Anta Permana ciptaan Hael Husaini bersama Ezra Kong di pentas AJL. Ini berikutan keputusannya untuk tidak lagi bertanding dalam program Muzik-Muzik, lagu Anta Permana yang telah dipersembahkan oleh Bob telah layak bersaing pada peringkat separuh akhir, tahun lalu.





Terbaru, TV3 telah memuat naik video persembahan dengan audio penuh untuk tatapan peminat di laman Youtube.

Apa pula pendapat anda? - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:28 PM | Show all posts
banyak jugak benang tokti walaupun hanya muncol seminit jahh
benang juara mana chuols

goosebump yach masa tokti masuk...
and baju tokti cantik gitewww...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
So next year masih berniat nk mencemar duli ke cemana? Sementelah lagu Pontianak tu masih dlm carta..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah tgk tadi rasa lain.. Dah tukar ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:44 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 10-2-2020 01:19 PM

Comeback yang tak menjadi selain gimik pocong berjurai darah. Failed teruk AJL kali ni...
Dengan UFO, visual ala guna powerpoint, ranting2 kayu, bunga2 plastik....ehhh apo ni TV3?


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:17 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 10-2-2020 12:44 PM
Comeback yang tak menjadi selain gimik pocong berjurai darah. Failed teruk AJL kali ni...dengan visu ...

aku xtengok AJL lagi...cuma record jer....hjg minggu br tgok...tp GPH cakap yg terbaik tahun nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bob nyanyi baru la clear segala butir lirik die. Selama tokti nyanyi, tak pernah ku faham buah butir die ....suara die tak kluar sebijik2 mase nyanyi tu...so, gud job utk bob
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti dah preggo ke?

Btw, fans siti meroyan sangat pasal mic tu. Yg kes laki nyanyi sora siti dulu tu pun sentap lebey. Why iols rasa fans siti agak defensive lately....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:54 PM | Show all posts
suiskipas replied at 10-2-2020 01:31 PM
Bob nyanyi baru la clear segala butir lirik die. Selama tokti nyanyi, tak pernah ku faham buah butir ...

byk taik telinga lewtu..CT nyanyi jelas jer utk lagu anta permana...
Tp ye..Bobby nyanyi pun jelas
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa tetibe video kat atas tu bleh ada suara dct? Suara mana dorg ambik tu? Mic off tp leh record suara ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:55 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 10-2-2020 12:39 PM
So next year masih berniat nk mencemar duli ke cemana? Sementelah lagu Pontianak tu masih dlm carta. ...

boleh nak nak mencuba alang2 cameo disabotaj kan...wpun lagu tu gitu...tp leh la CT nak mencuba rangkul vokal  terbaik sebab lagu tu besar..panggil fazura remy jadi cameo...silap2 jd mcm hafiz tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:57 PM | Show all posts
hijau88 replied at 10-2-2020 01:55 PM
Napa tetibe video kat atas tu bleh ada suara dct? Suara mana dorg ambik tu? Mic off tp leh record su ...

audio utk broadcast mmg x dengar...audio utk dlm stadium x tau...MIC tu on cuma ia tidak disambungkan ke broadcasting
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:57 PM | Show all posts
belilies replied at 10-2-2020 01:50 PM
Siti dah preggo ke?

Btw, fans siti meroyan sangat pasal mic tu. Yg kes laki nyanyi sora siti dulu ...

dlm proses kan...x sabar nak dpt baby boy katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash la ngada2 sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:10 PM | Show all posts

dengki lew tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:14 PM | Show all posts
Cantik giler siti smlm...baju tu pon cantik.

I jerit time siti keluar...tp syg laa microphone tak function.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cashhh! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju cantik gile.... Selalu baju Sheila mesti haukkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I love nu tok ti. Muahs
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts



Ngamok pun tak boleh tukar keadaan.. 1 dunia nengok..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list