Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10497
View
137
Reply

Fynn Jamal Sekali Lagi Buat Hal, Kali Ni Jawab Kasar Pada DM Remaja Bermasalah

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2020 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg mangkaq minta die ni bg nasehat?? Die pun xmkn nasihat haferr
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-2-2020 08:55 AM | Show all posts
ouch! replied at 10-2-2020 05:59 PM
I pun ada terfikir. Nak nak 2nd post dia yang dia justify. Ada up psl bdk dm dia kata pengalaman   ...

forumer memang kenal si spin ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 08:59 AM | Show all posts
si kokspin nie memang persan bagus je eh? pffft!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:02 AM | Show all posts
aku nak padankan muka je
BBNU ngok mana yang gi mintak nasihat ngan dia ni
apa kelayakan dia aku pun tak tahu
netizen zaman now suka sangat mintak pendapat dan mengadu kat so call instafamous ni
termasuk fakenis tu

satu je aku nak cakap B.A.N.G.A.N.G

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:36 AM | Show all posts
Orix replied at 10-2-2020 07:29 PM
kau compare kokping dgan dr amalina ?????? like for real ?????????????

aku compare dlm term yg konon dari segi penampilan...gitu...kan ramai pemoja spinning kepams nih...camne aku nak explain erkkk wakakakak

tgk dari segi public figure, pemoja2, cara advise, penampilan, blaaa blaaa...

in general...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lg kokspin wakkakaak

Jujur ckp, dia dh sendu tahap sejuk beku
Pelik masih ada lg yg duk follow dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:45 AM | Show all posts
yg kokspin jawab mana, takkan yg dia tulis kat ig tu jawapannya, budak tu pun yg ko mintak nasihat kaki spin buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
BBNU generasi stroberi.. Cakap bebaik tak jalan. Cakap direct nangis bucu katil. Cakap kasar sikit depress.

Last2 Ikut kepala sendiri je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada gak yang tanya nape mintak naseehat kokspin.. Hallo kokspin ne idola bbnu okeh.. Very the experienced one.. Huhu..

Mana hater tegar kokspin finkakiblok ke mende tu.. Haha..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:05 AM | Show all posts
barto replied at 10-2-2020 11:14 PM
Yes iols pun perasan ask dia yang part part ni...tefikir mcm uols jugak

As much as i x suka kok ...

dulu iols pelik kenapa takde org tegur dia..
bila baca kat forum ni baru tersedar dia mmg takleh ditegur..
asal ditegur dia block, so yg tinggal semua suppoters dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:06 AM | Show all posts
URUHA replied at 10-2-2020 06:28 PM
Dari mentaliti mcm tu pun dah tau yg kokspin ni x leh pakai. Cara nak approach org ni berbeza2. Ta ...

kadang nasihat dia tu boleh la pakai..
tp kadang mcm over.. kadang masalah kecik je, cara dia cadangkan mcm berdosaaaa sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:10 AM | Show all posts
hazmireen replied at 10-2-2020 07:05 PM
Malas nak cakap banyak banyak dgn minah ni..memula tu boleh ler percaya lepas kena block sbb tegur d ...

kenapa dia block.. uols tegur apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:13 AM | Show all posts
si spin jamal ni takde tokoh langsung jadi cikgu ke penasihat ke jadi pakar motivasi ke mmg takde tokoh sbb apa, sebab dia takde ilmu nak buat benda2 mcm tu, event dr fazhilah kamsah pun berhemah dan lembut je brcakap, ini acah2 pakar segala, dahla berkepam je dgn purdah ye jubah gelebeh labuh mcm selimut, huduh betul pesen baju, dressing huduh, cara bercakap mcm minah rempit acah2 bagus pandai dlm semua hal, pigidah spin jamal kaki auta penunggang agama, yg budak ni pun satu pegi tanya spin tu buat apa, apa yg dia boleh nasihat, ramai org dok tanya2 dia mcm dah takde pakar ke nak tanya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:22 AM | Show all posts
awanysss replied at 10-2-2020 11:26 AM
aku follow dia ni.. mmg kadang2 jwpn dia mcm rude..
maybe tu cara dia.. tp ntah lah..
dia mcm bol ...

dari tanya dia baik ko tanya kambing..dia ni poyo dgn hukum hakam sendiri je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 11-2-2020 10:10 AM
kenapa dia block.. uols tegur apa

Aaa psl i comment terkejut cara dia reply comment netizen yg tidak melambangkan apa yg dia preech
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik2 semua...  X payah la berkiblatkan kokping hati hitam busuk tu ye. Dia bukan pakar rujuk segala bermasalahan.  Dari tindakan dia share dm n response tu pun dah tau hati dia hitam busuk jahat. Period
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:29 AM | Show all posts
why la org semua mintak advise dia mcm dia serba complete serba tahu bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 10:32 AM | Show all posts
ke sbnrnya dia sentap sbb kena block...hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:06 AM | Show all posts
dia ada platform, and look upon pada remaja remaja. at least guna la platform tu untuk menyantuni bebudak tu leklok skit. lol
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:40 AM | Show all posts
tanya dia buat apa? dia sendiri pun hmmmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list