Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10498
View
137
Reply

Fynn Jamal Sekali Lagi Buat Hal, Kali Ni Jawab Kasar Pada DM Remaja Bermasalah

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang orang yg dah berubah ni terlupa dia dulu pun belum sampai seru
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-2-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 10-2-2020 05:45 PM
dia guna reason dulu perangai dia teruk, sbb tu dia "nasihat" kan mcm tu so that takde org follow  ...

Dari mentaliti mcm tu pun dah tau yg kokspin ni x leh pakai. Cara nak approach org ni berbeza2. Tak semestinya dulu dia teruk so dia layak la nak bahasakan orang. Apa perasaan dia kalau situasi ni jadi kt anak dia nnt? Kalau dia x kisah meols mmg salute la.

& then attitude dia pun x selari dgn pemakaian. Dlm Islam pun suruh nasihat secara berhikmah. Ni dah la guna bahasa rempit, nasihat xde isi + pekej aibkan orang. Meols x faham dgn org yg hadap sgt dgn nasihat dia. Elok la cari kaunselor / org yg betul2 reliable utk dptkan nasihat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 10-2-2020 08:14 AM
Sibuk jer makcik bawang cari hencap fynn menyampahsssss

Kali ni kokspinkakiblock yang kena blocked hihihi
lamanya tak nampak chuolsss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa, dalam ramai2 orang berpurdah, sheols yang paling huduh... Walaupun berpurdah.. tapi nampak huduh.. paham tak maksud ku?
hmmm takpelah *duduk bucu katil menggelabah tetek*
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan keras sangat.. Tak boleh la mcm tu. Sbg seorg ibu kita kena ada softness. Ayah ajar kita jadi manusia yg keras, peranan seorg ibu pula adalah untuk imbangkan kekerasan tu. Hati keras sangat tak boleh.. Disonilah terhasilnya manusia yg takda empati. Budak tu bukannya minta simpati. Dia minta pendapat, minta nasihat.. Maybe budak tu dah lost sgt. Mak apak yg kurung anak ni akan hasilkan anak2 yg culture shock bila dia dah masuk u nanti. Kat sana lah bermula episode angkat skirt romance kat tangga.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Die mcm fikir sumer kwn2 bagi bnda2 x elok..sbb tu die bleh reapon cmtu...nape igt kwn2 org lain mcm kwn2 die ke..kaki dadah segala.lol..cube ckp..ajak sekali skala kwn tu dtg umah..mak ayah tu x kenal..mmg la dorang hati2..ishh..kalo bawak jmpe mak ayah..Then tgk mmg semenggah kwn2 anak die..insyallah die bg kuar dgn dorang2 ni..
Ni acah2 nk jd parent strict..mendeeee..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak cakap banyak banyak dgn minah ni..memula tu boleh ler percaya lepas kena block sbb tegur dia langsung dah x layan! Tungguler anak pompuan dia besar tahulaa dia mcmana. Zaman berbeza jgn samakan dia dgn anak dia lah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:29 PM | Show all posts
bondeh replied at 10-2-2020 11:29 AM
kokspin dgn dr. amalina aku prefer dr. amalina. itu jahhhh...tiberrrrr

kau compare kokping dgan dr amalina ?????? like for real ?????????????
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
didinfriends replied at 10-2-2020 11:31 AM
Relevant lagi ke dia ni? Yang pergi tanya kat dia macam2 tu sape suruh. Patut bolayan je makhluk bon ...

Klu budak yg bertanya tu masih study kat uni/college better la pegi jumpa kaunselor uni je.. ni gigih tnya kokpin..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ewww buat apa tanya si kepam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 10-2-2020 01:22 PM
Budak yg bertanya tu mesti tak tahu kisah silam penuh rabak dan koyak si Kokspin

Baru i nak cakap yang sama.

Fynn dulu bukan terang terang ngaku menipu bapaknya ke. Rabak koyak semua ada.

Siap perform kat gig cakap pasal ayah sendiri lagi. Now beriya nak sakastic dgn budak budak.

Hurm. Dia lupa ke dulu dia mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Syed azmi yg lebih lebih berpengalaman pun tak menjawab cmni la. Pffttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Org bermasalah nasehat org yg juga bermasalah..mmg gittew la pegi dia!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 10-2-2020 05:50 PM
aku sebenarnya dah lama bitter kat fyn ni..
memula aku suka tgk ask dia sbb meriah..
pastu lama2 a ...

Yes iols pun perasan ask dia yang part part ni...tefikir mcm uols jugak

As much as i x suka kokspin ni kadang kalau iols boring i layan jugak ask dia hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlula nak berpurdah bagai... Sesak la meol tgk. Besederhana berhijab mcm biasa sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai ko dlu pn sampah juga... ckp la elok2 bila org tya.. perangai da mcm nurul zahid da.. da selubung terus mulut jadi jahat nak sound org yg buat salah. Choiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada masa kita kena nasihat cara kasar lebih2 lagi dgn org mcm kokkeping ni. Dah la opinion ikut sedap dia je. Asal kena dgn cara dia opinion org lain tak boleh pakai. Ni kena pangg sekali baru waras kembali kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Spesis bile dh fikir berubah jadi baik, terus ade mindset holier than thou
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 10-2-2020 12:55 PM
sian budak tu... ( yelah tapi sapa suruh gi tanya FJ Tu punnnn x layak kot)

bdk tu pun ckp dia gi ...

Bila aku bc aku m fhm plk dilema bdk ni. Aku pnh knl srg ni yg mak kongkong gila babi. Klu kawan perempuan call pon mak dia akn psg telinga nk dgr perbualan. Rasa mcm omg ada jgk org hdup begini..kawan call pon mak monitor bkn kecik lg. Umur dkt 30 dh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols mnyampah bila beriya2 nk jd ninja,smpi nmpk bjik mata je tp part lain xjaga plk.. kata2 kasar, huha2 terlebih lincah. Rasa semak tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list