Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73187
View
951
Reply

Abam Bocey meninggal dunia

  [Copy link]

Author: sleepandream    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wa inna ilaihirajiun
Pukul berapa meninggal
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-2-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 10-2-2020 10:27 AM
Malam semalam ujan lebat area Gombak..

Sama area kl pon hujan lebat juga. Tp ajl dah start cuaca dah cantik langit dah cerah dekat temat iolss. Selalu kalau mlm hujan, pagi2 cuaca akan cantik sgt. Tp tengok pg ni mendung & suram, itu yg sampai terdetik dlm hati siapa yg meninggal pg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:33 AM | Show all posts
Baru je tengok MLM 2019 aritu Bocey menang tempat ke 3 .. nampak sehat je si Abam masa tu .. tapi ajal tak kenal sehat ke tak.. innalilahiwainnailaihirojiun.. semoga Abam ditempatkan di kalangan orang2 soleh dan ahli syurga..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-2-2020 10:06 AM
yg ni kan ya Allah kesian wife
x per la atleast wife nya ada belajar tinggi bole keja blk


Sedihnya..such a good guy..semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg soleh & diampunkan dosa2nya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:34 AM | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihi rojiun.. sedih lah Abam dah xde huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 10-2-2020 10:26 AM
knp doc suggest gitu uols?

I is obes.ad drh tggi n tgh buat fertility treatment.so..doc suggest BS supaya cpt turun berat.katanya lps buat BS, dlm mse sthn blh turun hingga 40kg.mmg dgr cm best..tp ad bce byk prob pd jantung..jantung i plak ad prob bsr katanya..katanya klo buat,sume tu akan normal..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-2-2020 09:12 AM
Surgery ni ada risiko kena serangan jantung?

Ada macam2 risiko. Dan long term health risk. Ianya juga tak sesuai kalau bmi terlalu tinggi iols ada terbaca research uni kat US nun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 10-2-2020 09:29 AM
aku dh dpt tau dr pagi td pkl 8...tp x berani nk buka thread...aku dok tunggu je sapa2 yg buka threa ...

Tengok kat wasap stories kawan pagini
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 10:35 AM
Ada macam2 risiko. Dan long term health risk. Ianya juga tak sesuai kalau bmi terlalu tinggi iols  ...

Baik iols buat kerja rumah + berpuasa kan..lambat turun berat tak apa.. Janji turun dgn cara sihat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:36 AM | Show all posts
Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Rojiun....Ya Allah, mati tu memang kita tak tahu....Allahu semoga hakak sempat bertaubat dan berbakti pada kedua orang tua, suami, anak2 dan adik2....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:37 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 10-2-2020 10:27 AM
Malam semalam ujan lebat area Gombak..

betul smpai awal pagi tadi hujan turun lebat

innalillah
sedih betul aku
aku suka Abam ni
lawak dia genuine
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:37 AM | Show all posts

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون
Salam takziah untuk ahli keluarga, sedihnya baby kecik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 10-2-2020 10:34 AM
I is obes.ad drh tggi n tgh buat fertility treatment.so..doc suggest BS supaya cpt turun berat.kat ...

jgnla uols..jg mkn n senaman je..seram i dgr nak potong2 usus..jd x natural dh nti dlm bdn..doc swasta ye uols?

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-2-2020 09:36 AM
Baik iols buat kerja rumah + berpuasa kan..lambat turun berat tak apa.. Janji turun dgn cara sihat ...

Sebaiknya gitu. Pemakanan seimbang dan pilihan makanan sihat, jaga kalori dan bersenam walau hanya brisk walking 3x per week 30mins start dulu.

iols geleng kepala nengok orng berhabis duit nk kurus pastu siksa diri buat benda2 xnormal mcam if tu hah atau xmakan nasi 10 tahun blabla malah risiko lg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya..takziah buat keluarga arwah abam..bru iols trobek tgk episod abam jd usop iskandar tu..yg si herol jd extra dlm bocey..


lawakmu akan dirindui abam..moga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 10:39 AM
Sebaiknya gitu. Pemakanan seimbang dan pilihan makanan sihat, jaga kalori dan bersenam walau hanya ...

Baru ni lepak wad teman tok.. Naik 10kg.. Huwaa.. Akibat order grab food mlm2..salah sendiri.. Kena jaga makan balik la lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:40 AM | Show all posts
takziah buat keluarga beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:43 AM | Show all posts
tu la terkejut baca, baru dia suruh isteri berhenti keje kan..semoga diampunkan segala dosa, diberi rahmat & ditempatkan dikalangan org beriman, amin
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:44 AM | Show all posts
Kesiannya abam. alfatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mleeen82 replied at 10-2-2020 10:22 AM
Kesian Fad, dh la jauh... x sempat nak tengok kali terakhir..

Fad kat mana??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list