Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73073
View
951
Reply

Abam Bocey meninggal dunia

  [Copy link]

Author: sleepandream    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mamamia98 replied at 19-2-2020 10:11 PM
Sian bini abam. Kalau betul ali kelapaq harta, dia kena fight. Yg keluarga abam pulak, kete  rumah b ...

Pada iols lah, kalau dayah tu kelapaq harta, dari awal lg heols dah sekat arwah abam tu buat kebajikan mmcm. Dr awal lg dia dah sekat arwah abam tu dok tanggung belanja famili dan bawa adik beradik jalan2 dan bawa mak pi umrah sesama.
Kalau skrg dia mintak, bukanlah sbb dia kelapaq harta, tp sbb dia mesti rasa insecure sbb takde tempat bergantung dan tak berkerja.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-2-2020 10:14 PM
Kalau abam ade wasiatkan pun Kalau takat ckp mulut takde guna.
Kena ade hitam putih itu pun wasia ...

Btul..wasiat blh dibantah..ntah la..hrp2 selesai cara baik la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 19-2-2020 10:22 PM
Mmg ginilah weh..mse hidup semuanya indah..ble meninggal...mmg akan jd mslh bsr bb reta ni...believe ...

i nk tnya..kl arwah suami hanya ada ibu tiri..ibu tiri pun ade hak x ke atas harta peninggalan ank tiri nya?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 fam belah perempuan pun bela hidayah n anak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 09:30 AM | Show all posts
tapi bagus jugak alif nie iv hidayah..selamanie org banyak fokus dkt achey, fad dgn ali saja. seolah2 yg bertiga nie paling terkesan padahal isteri dgn anak mesti lagi sedihkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 09:32 AM | Show all posts
ayah dayah pun ada ckp..senang dia duduk sekali dgn parents dia sbb ayah dia jauh nk berulang tgk. paham2 la kalau duduk dkt2 dkt famili mertua. lagipun abam baru meninggal. maybe dayah nk ketenangan sikit. nanti hari2 lagi menangis teringatkan abam kalau terus stay dalam rumah tu. org pun xputus2 datang. kesian dayah xdpt berehat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
korporat replied at 20-2-2020 09:30 AM
tapi bagus jugak alif nie iv hidayah..selamanie org banyak fokus dkt achey, fad dgn ali saja. seolah ...

Nak p minta maap sat kat toklip iols dah merentan kat dia semalam kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lililisa replied at 20-2-2020 01:15 AM
i nk tnya..kl arwah suami hanya ada ibu tiri..ibu tiri pun ade hak x ke atas harta peninggalan ank ...

Ibu tiri xde hak.hya mak ayh kandung shj.x kira la dia jge dr bby ke..tetap xde hak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:53 AM | Show all posts
nordin84 replied at 19-2-2020 10:20 PM
iols agk rengsa bila fad ngan achey tu siap buat video lagi menangis pilu..lain kali seluar dlm pu ...

ye itu yg aku rasa masa beria masing2 berair hidung

mcm kome yg membalu.. yg seorg nak balik tang tu jua sampai nak tinggal anak bini
kot la dia balik apa2 jadi kat anak bini kau acaner....
nampak beza la mcm mana family & kawan2 arwah ashraf sama arwah abam ni bereaksi bila kematian..

yg adik siap meratap. aku dtg ni abam bangunla...huk alo.

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga selesai lah cara baik.. takut juga nak komen sbb tak dengar cerita dr 2 pihak... kita diakan yg baik... ada statement kita baca jerlah dulu...

Aishh sayu pulak hati kitew bila tgk muka hamzah tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 19-2-2020 10:25 PM
Bangga sangat keturunan syed syaripah tu.. Propa je.
Keturunn ayah depa tu.. Hakikatnya ayah dia ...

Biase jmpe saik saripah ni helok kejadian..tp yg ni ntah laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rengsa gile dgn si achey tu..seminggu dok bam sane bam sini..ehh lelwbih plak aiols nengoknye..nk jd daddy hamzah bagai..nk jd daddy kawen aje la dgn dayah tu..kompom2 jd certified daddy..lol
Kalo ai jd adik badik si Dayah ni..mmg ai bahasakan aje kt IG..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list