Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73159
View
951
Reply

Abam Bocey meninggal dunia

  [Copy link]

Author: sleepandream    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 11:25 AM | Show all posts
Suchi replied at 10-2-2020 10:17 AM
Ya baru minggu lepas gak kuar cite tu sampaikan ada mamat kat fb tu tak setuju tindakkan abam ni t ...

Tq tepek.. Aku pun setuju dengan apa yang mamat ni cakap.. Sebab aku pun ayah meninggal awal.. Mak aku pulak tak keje tapi nasib boleh menjahit.. Hidup mati ni memang tak sangka kan? Tengah dok elok2 tetiba takdak..
Kebetulan pulak apa yang mamat ni tulis kena dengan abam.. Tapi abam meninggal ni mestilah ada tinggal wang yang banyak jugak. Gaji pelawak ni memang banyak..

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-2-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 10-2-2020 11:24 AM
die buat biatric surgery jgk ke

Baca komen LC katanya arwah pernah buat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. Sedih tengok Fad ngan Achey nangis.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 10-2-2020 11:02 AM
wife arwah jadi benti kaa

Rasa dah benti kot, tah lepas bersalin benti terus ke apa sbb anak dia pun baru 5 bulan mmg sgt fragile kan.
Dahla lama gak nak dpt anak bukan terus bunting pelamin ke apa.
Mesti nak jagaan sebaiknya dah dia pun mampu nk tanggung bini dia.
Katanya bini uruskan bisnes online mi rebus abam tu sambil2 jaga anak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:27 AM | Show all posts
Innalillah...salam takziah buat keluarga Abam
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:28 AM | Show all posts
...kiranya masa MLM tu... malaikat maut dah duduk dgn dia... tgu masa jaa nak cabut nyawa.... tapi abam nampak tenang jaa... air muka dia menyenangkan sangat.... insyaallah orang baik2, Allah murahkan rezeki buat isteri dan anak dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ali... kehilangan orang tersayang dalam masa terdekat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:29 AM | Show all posts
Cekla replied at 10-2-2020 11:03 AM
apa2 surgery ada risiko.
dia pun agak aktif juga kan

takutnye i kn surgery ujung bln ni..
harap2 dptla bukak mata blk pas surgery..nk jaga ank2 kcik lg plg bongsu same umo dgn ank abam..
sdeynye ye mati itu pasti tp bg i pluang nk tgk ank2 bsar dl Ya Allah


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah buat keluarga abam..mmg xsngka..itulah ajal maut kita tak kan tahu bila..
Kesian ank kecik..teringat ex schoolmate meninggal bln lepas..ank baru dlm setahun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:30 AM | Show all posts
takziah buat abam dan keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:30 AM | Show all posts
sarah82 replied at 10-2-2020 11:25 AM
Baca komen LC katanya arwah pernah buat

sbb mcm x prsn plak kt IG dr mustafa tu..
kalo btl mcm btul plak de effect tu


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 10-2-2020 10:19 AM
Ali Puteh tu adik Abam Bocey ka...? Ya Rabbi.... aku baru tau pagi nih!!

Al Fatihah Abam... Ya Al ...

Sama dgn i.. baru tahu bila dgr radio sinar bgtau ali puteh mengesahkan abg nya meninggal... Pg tadi baca gempak news tu sebut ali jer..  xsangka pulak ali puteh.. xsama muka mereka kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 10-2-2020 11:30 AM
sbb mcm x prsn plak kt IG dr mustafa tu..
kalo btl mcm btul plak de effect tu

katanya mmg ada kajian kat US tentang side efek BS ni.. Kena google
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahhiwainnalillahhirajion
https://www.google.com/amp/www.astroawani.com/berita-hiburan/pelawak-abam-bocey-meninggal-dunia-230293%3famp=1



Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 10-2-2020 11:19 AM
yg sakit org lain..yg pergi org lain..How plot twistnyee

Sbb tu jgn merasa dugaan kita ni besar sgt dia suh abam cuba bygkan kalau berada kat tempat dia sedangkan skrg ni ujian bini abam lagi besar hilang terus suami. Dahla suami yg baik plak tu.. bercerai mati dgn suami yg baik sgt laa perit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:33 AM | Show all posts
innalillahiwainnailaihirajiun...
semoga Allah mengampun segala dosa arwah dan ditempatkan di kalangan yg soleh..

yang Bariatric Surgery ni.. si Rahim sepahtu tu pun buat yang ni jugak ke? ke dia buat surgery yg lain sampai skang pun nampak kurus sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:34 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 10-2-2020 02:45 AM
innalillahi wainnailaihi raajiun. aku tak minat sangat mana2 pelawak pon tapi sedih jugak dgr berita ...

lawak arwah real. arwah tulang belakang kumpulan bocey.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-2-2020 10:40 AM
Baru ni lepak wad teman tok.. Naik 10kg.. Huwaa.. Akibat order grab food mlm2..salah sendiri.. Ken ...

jom sarah kite diet.huwaaaa sedih. iols rendang, bile berat naik, buruk beno nampaknya.sedih2. beria tahan makan berat xturun sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..kesian ank arwah masih kecil...gone to soon..semoga roh arwah ducucuri rahmat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah
Terkejut dgr
Anak dia kecik lg kan.. allah, moga bini nya diberi kekuatan & ketabahan menempuhi hidup

Muda lg dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list