Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17580
View
359
Reply

TV3 VS Anta Permana : Siapa yang salah ??

[Copy link]

Author: chanthik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 09:35 AM | Show all posts
satu lagi yg kutuk siti buat cameo, anda kena mengakui kemunculan itu beri impak besar dalam persembahan bob. mcmne penonton menjerit bila nampak kelibat siti dan bila dh habis persembahan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 10-2-2020 09:18 AM
Penyanyi asal dtg utk SAPOORT penyanyi gantian katanya...apoooo!!!!

Klu ko mmg gian nak nyanyi s ...

I like ur comment hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:36 AM | Show all posts
koser laaaa nak mintak mahap pelbagaiii

ko bukan peserta pon

acah2 diva menjejak pentassssss

choii sgt

anyway bukan nak sapot AJL pon ..lepas perform 2 baris belahh
eh eh....kalo aku juri aku letak last jahhhh....
tupon tv3 baik jugak bg ko perform....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:36 AM | Show all posts
bob hebat, terima ksih bob,
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak.bawa gak.komen i kat thread yg dh tutup ..
I rasa tokti gak yg sedap bawa lagi anta tu.. masa she masuk meremang bulu roma i dgr..tak.pasal2 i terlepas cakap bodoh kat she.. ya ampun tokti   rugi sgt she x join ajl ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-2-2020 09:13 AM
Satu thread pun takde dibukak yg buu tajuk tentang kemenangan lagu naim daniel huhuhu

Lgu tu tenggelam dek kesenduan vocal heshe dan kes aina, drama band, vocal tbaik dan mic x on.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Alalala tok t punnnn...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 10-2-2020 09:35 AM
I like ur comment hahaha

I like your reply too..macih sapot iols..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:42 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 09:33 AM
Exactly.

iols nk spekulet tv3 dengki kt tokti sbb isu politik. Agitchuuuu

khenn... sbb dengki dgn tokti... terus kena cash kontroversi berdarah aina bedul dgn drama band
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:42 AM | Show all posts
akubest replied at 10-2-2020 09:36 AM
koser laaaa nak mintak mahap pelbagaiii

ko bukan peserta pon

dia dah muncul tu kira dia peserta lah. Terpulang pada doranglah nak arrange persembahan macamana. Kalau rosyam nor muncul tiba tiba mic tak bunyi waktu dia monolog panjang lebar tu ko rasa rosyam bengang ke tidak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:42 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 10-2-2020 09:18 AM
Penyanyi asal dtg utk SAPOORT penyanyi gantian katanya...apoooo!!!!

Klu ko mmg gian nak nyanyi s ...

Aku tak tengok AJL, tapi memang gediklah kiranya. Dahlah lagu kau, mengada-ngada tak nak nyanyi. Orang lain wakilkan. Tibahhh nak bikin seprais. LOL

Fefeeling so special gittew, tak paham ke ni pertandingan?

Narsis sangat?

Seronok tengok Alan si pondan terhempas meroyan tak cukup tanah kat twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ironinya hafiz dah menang vocal 4 kali tokti lak merosakkn peluang bobbirina menang vocal
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:44 AM | Show all posts
iols nak komen #cashbuattokti acah2 xnk msuk ptutnya xpayah la perform lgsg.... baik ko nyanyi jah lagu tu full...

apepon team sound system AJL mmg hanjengssssssss...mic tu benda penting hurkeh ko patut alert meski bukan tokti yg nk perform sekalipun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:44 AM | Show all posts
akubest replied at 10-2-2020 09:36 AM
koser laaaa nak mintak mahap pelbagaiii

ko bukan peserta pon

sebab tu lah kau bukan juri.. sebab kau haters bias...
kau kan dulu yang nak anita sarawak jadi next biduanita negara?

dah buat salah mintak mahap je la.. ni boleh gelak2 sambil jawab "ingatkan dah lupa"... bodo sangat jawab macamtu dengan wartawan..


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:47 AM | Show all posts
annadonna replied at 10-2-2020 09:42 AM
dia dah muncul tu kira dia peserta lah. Terpulang pada doranglah nak arrange persembahan macamana. ...

jujurin kaka dah buat ucapan kat benang sebelah
atok rosham tu elok takdooo pon tak po hahahaha
tu pon bg akak semak jugak
elok jah si qiqi kali ni lebih bagus keyakinannnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
As usual org akan lebih bercakap pasal bukan juara
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:49 AM | Show all posts
BTW, lagu Anta Permana tu sampai dapat pi final tu pun pelik. Melodi pun melodi klise. BBNU lain punya lagu pun lebih sofistikated.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:50 AM | Show all posts
akubest replied at 10-2-2020 09:47 AM
jujurin kaka dah buat ucapan kat benang sebelah
atok rosham tu elok takdooo pon tak po hahahaha
...

iols rasa qiqi kalau ambik consultant yang betul dia boleh buat lebih baik. Sebab i dengar ada percubaan jugak vokalnya nak jadi dinamik tapi dia tak reti nak buat macamana. Ditambah lagu yang tak berapa nak wow sangat. Qiqi belum jumpa team ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana abam HannahMontana yach!!! Terasa kosong thread ni tanpa kehadiran beliau....



Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 10-2-2020 09:44 AM
iols nak komen #cashbuattokti acah2 xnk msuk ptutnya xpayah la perform lgsg.... baik ko nyanyi jah l ...

Itula buat mcm FT smpi ke sudah x nmpk muka dia kt ajl.. klu nk nynyi plan btul2 duet ke dgn bob... kan x pasal2 malu sdri... beria je belt tp x dgr suara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list