Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17613
View
359
Reply

TV3 VS Anta Permana : Siapa yang salah ??

[Copy link]

Author: chanthik       Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
yg jaga mic tu baru layan ketum kut
org dh suruh turn on mic,dia turn on bende lain kut
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak surprise Sgt.. Dpt la surprise nye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Choyyy sangat sigemuk tv3 tu. Xprofessional langsung jawapan. Dahlah menipu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:44 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 10-2-2020 05:37 AM
Problem biasa aje ni teknikal tapi maybe sebab lama tak muncul ajl and pulak namanya tokti terus jad ...

Khenzsss. Dengan bangangnya statement tv3 menipu konon last minute smpai xde flow nk pastikan mic on dahtu slight tokti ckap orng lupa. Ni tv3 dengki tokti kah psl tokti support atok? Bangang sigemuk dn tean audio tv3.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 10-2-2020 06:13 AM
nak ikut style menteri ke apa nih? takde grup whatsapp nak bincang flow kerja mcm mana? ke penyanyi  ...

Ko tngok video preparation tokti. Last minute kejadah smpai xtahu psl mic tokti nyanyi. 3 hari sebelum tokti dh bgtau dia involve
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ardy replied at 10-2-2020 06:40 AM
Aku rasa kalau lelaki tengah tu tak menjawab, atau just mengaku kesilapan teknikal dr pihak diorg, d ...

Nmpak sngat tv3 mcam sengaja dah pulak nk sabotage. Hmmmmm

Ajai cerdik cepat je dia try cover
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 10-2-2020 07:10 AM
tokti tu tak payah la nak muncul sangat
performance final kut


Benda ko merepek?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 10-2-2020 07:21 AM
kenapa time semi tak nak nyanyi sekali? tapi bila dah kat final, gigih nak secebis lielight juaaa..
...

Tokti xperlu la nk curi secebis limelight. Sebab dia decide nk muncul pon ramai nak dn dia punya reasons dn cara pon sngat menunjukkan dia ikhlas nk tunjuk sapot hargai team anta permana
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tok ti...br nk buat comeback atas pentas ajl...tp mlm td mmg btol2 kena sumpah-an ... self curse gitewww.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:53 AM | Show all posts
lenkali suh rozi tu je lah  jaga mic..


walopon hakikatnya
mic tu kalo sihat elok ON pon idokle lagu tu menang

#edisicash
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Jage mic je kot....itu pon x boleh buat...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:56 AM | Show all posts
kesian tokti
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:56 AM | Show all posts
kisah mic tokti dan baju period bocor aina abdul lagi viral dr kisah ND menang...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 10-2-2020 07:16 AM
Teknikal kelaut..yg control camera merapu2 tak habis2 wany boosterita, naim daniel, shemale

Hahah yg ni aku stuju
Jadah bla ND mng asik2 tunjuk mak & family dia...sekali dua dah kot...
Pastu bla band perform asik2 camera belah kiri audiens jer...belah kanan haram nak nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg mng AJL... kisah mic tok ti je ni yg dok highlight...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:02 AM | Show all posts
mamaneesa replied at 10-2-2020 08:00 AM
apa2 pun kemunculan ct tiba2 tu mmg spoiled sebenarnye

Itu gimik persembahan sama dengan Nabila muncul, Rosyam Nor muncul, inikan pulak lagu dia. Benda tak spoiled kot kalau mic tu okay.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:04 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 12:49 AM
Tokti xperlu la nk curi secebis limelight. Sebab dia decide nk muncul pon ramai nak dn dia punya r ...

my point is, since dari pencalonan sheols tak berminat yach.. hael & ezra yang calonkan lagu deyol.. keluar video klip jaa kot.. then, time semi final pun nan hado.. benda ni ambik masa yang lama, dari pencalonan muzik-muzik sampai ke AJL, bukannya sehari-dua.. kalau nak buat comeback pun, sepatutnya dari pencalonan sheols participate, bukannya keluar 2 minit je time final performance..  
or, sheols memang tak berapa yakin yang lagu ni boleh ke final?
btw, iols bukan haters, bukan jua pemuja. setakat anta permana, hafal juga liriknya

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw tokti pakai mic Sendri kn biasanya?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:09 AM | Show all posts
pinkzara replied at 10-2-2020 06:23 AM
Padan muka. Nak sgt tokti buat kemunculan emas kan? Memdapat la tatkala melanggar sumpah.

K ...

kejamnyeee komen, haahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list