Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17593
View
359
Reply

TV3 VS Anta Permana : Siapa yang salah ??

[Copy link]

Author: chanthik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2020 06:15 AM | Show all posts |Read mode


Statement orang TV3


Statement Haelina makin sedap & Kak Bobbyrina mesra


RoziSangPeri


Komen I : Si Gemok dari TV3 tu mungkin tak pernah masuk kelas PR ? Siapa heshe ? Apa signifikan heshe di situ ? I doakan perut kau meletup baru kau tahu

I sebenarnya kesian dengan Team Anta Permana , bila last audio system ada problem , meh habaq mai dengan kami sini ???
Yang lagi panas , bila wakil TV3 yang boroi tu berperangai seperti budak tadika " Eh ingatkan dah lupa " kepala hotak kamu
Benda ini akan dikenang sampai bila-bila tau dak ???
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Nak sgt tokti buat kemunculan emas kan? Memdapat la tatkala melanggar sumpah.

Kalau tokti tak muncul pun, antapermana tetap no. 2.
Rugi tak announce tokti muncul.. At least dpt buat pull crowd.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Problem biasa aje ni teknikal tapi maybe sebab lama tak muncul ajl and pulak namanya tokti terus jadi isu besar. And knowing siti nurhaliza memang sgt details apabila handle bab teknikal. So tak heran benda ni boleh buat dia bengang and balik. Kalau kejadian ni tak berlaku dia takkan balik confirm dia stay. Tv3 minta maaf ajelah team teknikal kau cuai tak payah cakap banyak. Org yg biasa kerja pentas dorang tau ini salah siapa. Kalau rozi kata dia dah balik balik remind memang sah somewhere antara stage manager dan audioman korang ada salah sorang yg berotak lembab nak make sure turn on the mic. Terhegeh hegeh company mana korang hire ni. Producer dan stage manager patut alert dari awal. Korang boleh nampak kat main board tu kerlipan yg bagi signal mic tu on ke tak.  Tu lah mesti membawang aje dlm bilik teknikal sampai cue terlepas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
nak ikut style menteri ke apa nih? takde grup whatsapp nak bincang flow kerja mcm mana? ke penyanyi bernombor tak dtg rehearsal tup2 main masuk jah time final? semifinal muzik2 nak ke final ajl ada tempoh 2 bulan kot preparation tapi bila buat performance kat pentas untuk 3 minit jah pun cincai boncai?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Teknikal kelaut..yg control camera merapu2 tak habis2 wany boosterita, naim daniel, shemale
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:40 AM | Show all posts
Aku rasa kalau lelaki tengah tu tak menjawab, atau just mengaku kesilapan teknikal dr pihak diorg, dah abis cerita. Jawab mcm Ajai, tak perlu nk salahkan penyanyi bernombor di Malaysia. Tu kau cari nahas namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Annoying nya yg baju hijau tu jawab...ajai ok la sikit jawab. Mintak maaf je lah. Bukan susah pon. Dah sah2 mic tak idop tu punca dari produksi. Even kalau siti muncul tiba2 pon, kompem la kena pastikan mic atas pentas idop. Ini kan pulak yg sejak rehearsel dah ada bgtau ada org akan nyanyi sebagai jemputan. Failed la produksi tv3, bukan dari segi keje je. PR pon failed!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:00 AM | Show all posts
apa2 pun kemunculan ct tiba2 tu mmg spoiled sebenarnye
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpla...as peminat penyanyi bernombor kemunculan kjap pun dah terubat rindu.....but TV3 msti take responbility
bg C.A.R
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:10 AM | Show all posts
tokti tu tak payah la nak muncul sangat
performance final kut

ko jadik je la penonton sapot lagu tu.

ko ni mmg la tokti bila org suh ko menyanyi ko jual mahal.
ni tang org nyanyi ko sebok nak entepremmmm
kesian plak bobirina.... dah helok heolsss nyanyi malam tadi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:15 AM | Show all posts
dengan izin suamiiiiiii

yer lah izin
kali ni bukan tokram jd MD
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:16 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah tokti
Kalau dia diam2 kat umah mengasuh apiah
mesti tak jadi gini
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:21 AM | Show all posts
Edited by Themilo at 10-2-2020 12:58 AM

kenapa time semi tak nak nyanyi sekali? tapi bila dah kat final, gigih nak secebis limelight juaaa..

anyway, memang kesian tengok mic sheols tak berfungsi. living legend kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:24 AM | Show all posts
yuckkk sampah betul benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 10-2-2020 07:16 AM
Teknikal kelaut..yg control camera merapu2 tak habis2 wany boosterita, naim daniel, shemale

camera cun masa lagu Naim Daniel..siap masuk celah2 ranting kayu... yg lain2 haukss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih tertunggu apology daripada pihak TV3..

Itupun lembab gak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata nk bsara, lpstu dah msuk final tetiba nk menyelit jgk... kan elok awal2 prepare nk duet skli n plan btul2 so xde la mslh mcmni... klu show selingan xpela ni lagu bertanding x pasal2 kacau psembhan bobirina
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Potong betul ya..nie mesti Yang Jaga mic smbil lewa..iols pun pernah terkena mcm nie..selalunya akan perangai brader tgh Tue .smbil lewa dah on, dah on tapi sebenarnya belum on..kak rozi pun siap remind..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:36 AM | Show all posts
the whole anta permana is mengarut. huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list