Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15147
View
254
Reply

FB Drama Band diserang penyokong Najib

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 08:13 AM
Xsuka benda2 mcam ni. As though judging pukul rata siapa ada problem maka dia niat x baik.
ND cka ...

Marah sangat ni chuolls..hahaha
Kn dh kata BIASANYA bukannya SEMESTINYA

Yg tu iolls pn kdg2 x terlepas jika org tu iolls xsuka..huhu
Masih dlm proses meneutral diri ke arah positive ways


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:01 AM | Show all posts
aku ok je student kolej komuniti tu buat mekap2 n costume utk drama band. satu pendedahan yg sgt bagus. benda berkaitan skil dan kreativiti ni kena selalu explore n involve dlm pelbagai jenis event contohnya. aku rasa x guna kot duit kementerian
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-2-2020 02:06 AM
kalau zaman najib dulu buat gimik macamni kan ke bagussss....
semua menikus jah masa tu.... kalau s ...

Zaman najib dulu DB ni pakai baju SL1M lg ko....ni katanya dapat job LTDL


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:09 AM | Show all posts
MayaDelaRosa replied at 10-2-2020 02:28 AM
Mmg byk tema hantu...Pelik btl..Mcm xde tema lain...

sindir atok kot... kubur memanggil

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
semalam aku tak tengok ajl. entahlah.. since takde kategori etnik creative, balada, poprock, terus tak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 10-2-2020 07:58 AM
Marah sangat ni chuolls..hahaha
Kn dh kata BIASANYA bukannya SEMESTINYA


iols neutral sentiasa. semua selayaknya dikecam atau dipuji ikut pendapat iols. Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
band ni dengan trol org mmg tak leh pisah ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:13 AM | Show all posts
masa rehearsal dorg ni ada ke potray laki bini tu? aku tak rasa ada. xperlu masukkan pun laki bini tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 10-2-2020 07:38 AM
Sejenis rakyat positig cam hang tu jadik.kerajaan tak kisah berbelanja duit tax payer buat apa.
...

Hamg pi meroyan kat bosskurr dn kak mah sana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
syadail replied at 10-2-2020 08:51 AM
bukan kah Kolej Komuniti tu dibayar oleh label Drama band. Tkkan free kut dr duit gomen.

Diberi p ...

Bagi aku agak kurang sensitif ler bila ko pergi sponser drama band, group yg memang ada sejarah dikecam, dengan membawak nama institusi kerajaan atau kolej komuniti.

Seolah olah ko support apa yg dikecam kat artiss tuh...

Kalau jenis bodoh mcm aku. Or designer bawak brand sendiri, aku tk kisah. Tp aku jadi agak kisah sebab ko carry nama kolej komuniti kementerian pendidikan. I can say golongan bijak pandai kot. Kena lah jadi sensitif biar nampak pendidikan. Bukan main talaaa je projek asal viral.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hudalarva replied at 10-2-2020 07:50 AM
X buat gimik jibby rossy pun dah semua org tahu... tapi untuk di bawa ke pentas, sebolehnya practice ...

Rasanya drama band xkisah pon kena bash dgn penjilat bosskurrrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
syadail replied at 10-2-2020 07:51 AM
bukan kah Kolej Komuniti tu dibayar oleh label Drama band. Tkkan free kut dr duit gomen.

Diberi p ...

Itu nonokz irajadah punya usaha nk kaitkan tun m dn duit rakyat dengan drama band punya persembahan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
syadail replied at 10-2-2020 08:51 AM
bukan kah Kolej Komuniti tu dibayar oleh label Drama band. Tkkan free kut dr duit gomen.

Diberi p ...

Hahahaha. Betul ke duit drama band???? Ye ke drama band berhabis keluar duit?

Ko pernah kerja goverment pejabat pejabat tak?

Ada special projek mintak je peruntukan. Nak nak kalau libat menteri dan artis cepat je turun peruntukan.

Cuba kalau masalah student. Mati hidup semula mana nak bagi peruntukan dan bantuan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 10-2-2020 07:33 AM
Negara mat salleh yg maju dia berkira pasal duit rakyat yg dgunakan utk education or another subsi ...

Ko speculate base on hang punya reasoning ntah apa2 pasti tiba ckap mcam fakta pulak spekulasi sampah kau tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh. Maki najib bkoyan2 boleh pulak. Org lain buat terus cerita bab moral. Babilah korang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:19 AM | Show all posts
nak berpolitik ka menyanyi?
syukurlah tak menang satu apa pun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:21 AM | Show all posts
berapa bayaran DAPig bagi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
mummy75 replied at 10-2-2020 09:01 AM
aku ok je student kolej komuniti tu buat mekap2 n costume utk drama band. satu pendedahan yg sgt bag ...

Kalau tak guna duit tax payer alhamdulillah. Takut tetiba keluar peruntukan special jer. Hahahaha.

Aku pun suka afford bawak student tatarias diorang. Cuma harap ornag bijak pandai kena lebih sensitif. Pi lah buat baju kat retis lain yg clean takde kontroversi buruk. buat lagu hafiz ke, bangun ke.. Baru nampak mcm orang berilmu.

Ni nmpk Kementerian pendidikan macam giler glamer main tangkap muat projek.. asalkan popular. Hilang nilai kebijaksanaan agensi tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 09:16 AM
Itu nonokz irajadah punya usaha nk kaitkan tun m dn duit rakyat dengan drama band punya persembaha ...

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 09:16 AM
Itu nonokz irajadah punya usaha nk kaitkan tun m dn duit rakyat dengan drama band punya persembaha ...

Hahahahaha. Nasib irajadah. Jangan panggil aku irasejadah dah la.. kang takleh carik makan yattsejadah nanti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list