Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15246
View
254
Reply

FB Drama Band diserang penyokong Najib

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 10-2-2020 01:39 AM

Drama Band ni tak habis-habis nak sindir org lain daripada MV ke pentas AJL. Macamlah sempurna sgt.
IMG_20200210_004911.jpg
IMG_20200210_004928.jpg
IMG_20200210_004859.jpg
IMG_20200210_013628.jpg
IMG_20200210_005458.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama band ni siapa??ya ampunn..hahha maapkan sis da lama katup tv and radio jd ibu mithali
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
X salah nk creative tp x bertempat.. ni malaysia. Rakyatnya masih x open minded.. nasib lah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Drama Band tadi troll Sajat pakai telekung lagi kena dgn lagu Drama nih....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
blh nk troll tp kalau dah ada kaitan dgn org2 berpegaruh ni elak kan la.. kang xpasal2 jd lain plk kng...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
esok2 aku nk tgk ade x si najib mencapub kt fb psl ni.. setahu aku najib chill2 bab ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
seriously aku pun terkejut dgn babak kak mah n tokjib tadi....nasib la kena kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:05 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-2-2020 11:56 PM
X salah nk creative tp x bertempat.. ni malaysia. Rakyatnya masih x open minded.. nasib lah..

crude sgt lawak diorang ni, x subtle.. subtlety tu penting dalam performing arts,
"bagai menarik rambut dalam tepung, rambut tak putus, tepung tak berselerak" aagitcheww..

contoh tak cerdik malam ni - Aina (xsensitif), Drama Band (lawak melampau), Haqiem Rusli (terlalu trying hard)
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Berserabut persembahan diorang. Dlm muzik video boleh lah.. bila live baru nampak bangang. Dalam dua tiga bulan ni confirm lah kena maki berjemaah by netizen
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 10-2-2020 01:10 AM
RatuDunia94 replied at 10-2-2020 12:56 AM
X salah nk creative tp x bertempat.. ni malaysia. Rakyatnya masih x open minded.. nasib lah..


Uols tgk tak ucapan rebel wilson masa award bafta ke apatah yg ada prince william dtg n royal lain tu selamba je rebel tu wat joke sebut royal harry,royal andrew bagai sampai coronavirus pun dia ade sebut sekali.
Tapi ade gaklaa yg kecam tp bukan pasal royal pasal coronavirus la .
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaa...mmg band ni byk drama laaaa...habis ko troll si abu si paan and nek mah..pdhl br je ritu kecoh RARE kena mohon maaf..dah korg plak buat..xkan la xbelajar..

1.agama
2.bangsa
3.political issue

This three is a BIG NO for entertainer..now xpsl2 kena kecam...drama la lg!!hameekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:19 AM | Show all posts
debab_78 replied at 10-2-2020 01:04 AM
seriously aku pun terkejut dgn babak kak mah n tokjib tadi....nasib la kena kecam...

yang peliknya dalam dewan kemain sorak bila RM tu muncul waktu last,..aku dah alahai geleng2 kepala..apa ko ingat jangka hayat PH ni sampai ke syurga ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 10-2-2020 12:58 AM
Kalau Drama Band tadi troll Sajat pakai telekung lagi kena dgn lagu Drama nih....

Kan..dah ok dah diorg troll penunggang agama abu paan, patut lagi sekor tu sajat laa..ni p usik nek mah..mampus xmng teros!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
safriehalim replied at 10-2-2020 01:07 AM
Seperti kata Naim Daniel "Buruk niat kita, buruk lah yang kita dapat", "baik niat kita, baiklah yang ...

Ouchh..pedasss yakmats
Biasanya mcm tu la kn
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:21 AM | Show all posts
kan...abis die perli semua orang...serius sampah gila lahai..dah la vokal taik mujur la tak dapat top 3
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kompom kerajaan x  banned  drama band lps ni byk job dpt x mcm pak ya kena
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama2 najib dgn k ros drama lagi ph yg hauk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tv3 mmg saja create issue kan... tapi drama band ni hawau sgt g buat jln citer camtu... i sampai sepatah haram x faham ape yg derang nyanyi dgn penuh joker hantu seram atas tu..mainkan hal2 politik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayat pertama yg keluar dr mak mertua waktu part dewi remaja td,"alaaaahhh sudah2 lah mengutuk bdk tu.nak buli bdk2"....org tua pon menyampah...tp x bajet plak ada najib.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
drama band vs pak ya......sama dan serupa atau berbeza kah..'pengadilan nya'???????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list