Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16872
View
333
Reply

Video Sumpah Aina Abdul Ditarik Keluar dari YouTube?

[Copy link]

Author: Tukul.Besi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kaishi replied at 10-2-2020 07:51 AM
Semua dok bg pendapat, aku pon rs nak bg gak,

At 1st aku cam biasa je, xde apa isu pon dgn perse ...

Ok. iols pon nk jugak bg pendapat. Hehehehe pendapat iols ialah aina whoryus ni belongs to the desa sbab lg desa dr nanadesa dn baristadesa. Eloklah mereka ber3 tanam jagung kat desa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kaishi replied at 10-2-2020 08:51 AM
Semua dok bg pendapat, aku pon rs nak bg gak,

At 1st aku cam biasa je, xde apa isu pon dgn perse ...

Beb,nk compared dgn 999,csi tu dh tentu2 siaran tu berkisar segala jenis jenayah. U can choose nk tgk ke xnk. This is AJL, classified U, Live. Lps2 ni kalau tonton AJL kire ok ke kalau tiba2 audience x aware dimasukkan scene klasifikasi sx,sg, horror dan lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-2-2020 01:14 AM
mmg xda lah kat youtube. video matsalleh pun if darah2 dorang black n white kan, baru lepas youtube

Nampak nya kali ni tetek kiah x gelabah ye?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:06 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 10-2-2020 08:50 AM
honestly,i tgk baju dia pun i geli n nk muntah..first thing i terpikir darah dekat pad..2nd i tpik ...

Meols pulak, minat gila dengan lagu ni..punya la tunggu.
Tiba2 keluar darah ok lagi, tapi tak tahan nk tengok bila darah tu mcm mengalir makin byk dan membuak2 kat leher tu ngeri oi..
Padahal bukan tak biasa tgk darah,tp mmg visually disturbing. Hilang fokus kat lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 10-2-2020 03:52 AM
Cepat layan sebelum diremove

ok baru tgk...erm simbolik sgt tp mengerikan. memang tak sesuai utk tontonan umum..mungkin dia fikir nk kreatif tp mcm tak sesuai utk pertndingan mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai tgk hujung2 dah time dia tgh terpekik2 tu..tp sbb mamai baru bgn tido,xperasan plak baju b4 warna putih n last baru kuar merah tu..

Tp ai x tingin nak tgk kembali performance mereka..sbb hampeh ler..dunno wai..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:11 AM | Show all posts
program sendu pastu pengacara lagi sendu
sapa nama hazik tu eh..nyampah aku tengok muka dia. mulut macam bontot ayam
persembahan smua hawok cuma yang best budak flat tu je..tu pon aku tuggu turn budak flat sambil tak tengok tv dengar jek sebab takleh tengok muka muka dan persembahan yang annoying.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:11 AM | Show all posts
suatu malam kubur berdarah ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kaishi replied at 10-2-2020 08:51 AM
Semua dok bg pendapat, aku pon rs nak bg gak,

At 1st aku cam biasa je, xde apa isu pon dgn perse ...

Tak kira lah siapa kalau waina celine dion tetibe masuk ajl sekali pun nyanyi lagu my heart will go on pastu dok tarik jantung berdarah2 meleleh2 pn wajib la kena kecam ini bukan sebab aina peod... ini sebab kesedarn sosial mengenai mental health.. untuk program berklasifikasi U benda ni tak patut berlaku..mohon hadam guideline penyiaran klasifikasi U siaran langsung
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:19 AM | Show all posts
cikdot replied at 10-2-2020 12:41 AM
Pebenda la tv3 ni. Takde rehearsal ke? Or time rehearsal tak kuar darah bagai2?

depa kata x cukup rehearsal
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:19 AM | Show all posts
Ni bukan masalah netizen belum urban untuk menerima persembahan artistic. Masalahnya sekarang AJL ni rancangan rated as UMUM. sesuai untuk semua peringkat umur. Benda2 berunsur keterlaluan macam ni kena ada trigger warning supaya penonton ada pilihan untuk tukar siaran lain. Kesian la kat orang2 yang ada masalah mental or pakcik2 yang lemah jantung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 10-2-2020 01:29 AM
Menang gak no 2 tu.. Nak bt surprise Sgt.. Mls nak komen la.. Suka dgn cr drama band menganjing je ...

Ingat elok sangat ke budaya menganjing org tu..prop image semua dh ok menganjing orgtu selayaknya kalah..
Lagu femes sbb kontroversi menganjing org elok sgt lah tu kalah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhaiiii... Sabar je lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lula2 at 10-2-2020 09:30 AM
Nham22 replied at 10-2-2020 09:01 AM
Kate hati yang berdarah... Ko pecahkan darah tu pada hati jelah.. Setompokk... Xyah lah sampai berba ...


Kalau tgk dlm mv dia, dia bunuh lakinya karna beliau pskizo  nokkkk..mau tak menyesal sepanjang usia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa stop lah mendesakan org..
Apa salahnya berwajah desa? Sejak bila jadi retis kena urban?
Ramai jahh org berwajah desa berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 10-2-2020 07:07 AM
Terbukti aina bedul wanita #ainawanita see her level bang jat live peod on stage

Hahahaha... Sah tulen dgn heavyflow sebegitu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 10-2-2020 02:01 AM
makcik, biasanya orang tua mmg suka sangat kt hafiz kan...yang generasi2 muda jek boleh layan lagu ...

I rasa sedap la lagu aina tu. Persembahan dia pon ok nk bgtau bertapa dia menyesal tahap nak bunuh diri gituu. Yes i tak suka lagu type2 hafiz tu. So berangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:38 AM | Show all posts
tengok persembahan aina malam tadi pun boleh agak cam orang akan berkata sesuatu, like kenapa nak kena ada darah mengalir pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:40 AM | Show all posts

hati yang berdarah tapi kenapa ada torehan yang jelas di leher?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 10-2-2020 09:31 AM
I rasa stop lah mendesakan org..
Apa salahnya berwajah desa? Sejak bila jadi retis kena urban?
Ram ...

Oooo die bunuh shuben die... Pastu die kelar diri die sendiri.. Bunuh diri.. Euwww patut die pakai baju pesakit wad gila yg kene ikat tangan kat belakang tu... Pastu meronta2 sambil menyanyi... Baru name die "sakitnya sumpahan"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list