Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16964
View
333
Reply

Video Sumpah Aina Abdul Ditarik Keluar dari YouTube?

[Copy link]

Author: Tukul.Besi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2020 10:53 AM | Show all posts
Edited by acikbajuhijau at 10-2-2020 02:54 AM
Kangkung1M replied at 10-2-2020 02:40 AM
Idea Aina dah ok, dia nak tunjuk hati yg luka berdarah dek penyesalan. Tapi krew bahagian teknikal ...

over exaggerate tul.. memang ada concept bunuh diri impliedly tetapi...... takda la sampai menikam dada. hadoi......... bagi acik, persembahan mcmni memang agak sensitive lebih lebih lagi sekarang people around us memang concern tentang kesihatan mental. so ada baiknya jika baru nak up, jangan create controversy. tak perlu gempak-gempak. persembahan bawa bunga pun dah ok. kalis kecaman. ini alih-alih dah jadi bahan kontroversi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:53 AM | Show all posts
menggeletis nya la... nk bunuh diri...mati jer la... ada plak nk salahkan aina atas pentas AJL... mangkuk ayun sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa tak balut mcm adik pocong jer... lagi thrill..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:04 AM | Show all posts
rasanya orang yang faham seni tak perlu guna darah pun utk melambangkan hati berdarah, ko pakai bunga pon diorang faham. ni kengkonon nak realistik sangat sudahnya lagi ramai yang salah faham.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:04 AM | Show all posts
aku kategori nenek la kut kt forum ni 37 years..
tp mmg suke sgt lagu drama band n aina sumpah ni..
nk komen psl AJL mlm td pun x bole psl ank aku yg umo 4 thn p ltk remote dlm handbeg die..
hbeg die plak ttgl dlm kete sjk hr sabtu..nk naik ofis td br tgerak nk tgk pe dlm hbeg die
so chill jela bc komen2 org n tgk vdeo sane cni sdey taw x dpt tgk aina perform plak tu kna ban youtube plak heheh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:19 AM | Show all posts
freyayong replied at 10-2-2020 10:13 AM
mula2 tgk wow..creativ jugak idea dia.. tp bila tgk post psl awaraness tu terus terpikir. yelah this ...

aku ada baca satu komen ni
x tau dia mengada2 sb depression atau per
dia ckp org mcm dia bila tgk ada darah kuar
mengalir rasa satu kepuasan seram weh  

sb tu la kot public health kecam video aina
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:20 AM | Show all posts
acikbajuhijau replied at 10-2-2020 10:53 AM
over exaggerate tul.. memang ada concept bunuh diri impliedly tetapi...... takda la sampai menikam ...

ada org komen hutan kt belakang aina tu
mcm hutan yg popular kt jepun utk org bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:24 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 9-2-2020 11:32 PM
silampumeja replied at 9-2-2020 10:34 PM
Yelah u...kita pun tak boleh nak letak pendapat sendiri sebagai pendapat semua org... Kalau itu ha ...

Ha'ah despression and overthinker. Sebab tu dia tak baca komen2 dan selalu ambik time off daripada media sosial. Tapi harap mulai hari ni dia start la baca sebab ribuan komen yg masuk kat IG mulai semalam semuanya bersifat menyokong n positif.

Ah setuju sangat pasal stage director tu. Kalau takde yg volunteer, dia nak gajikan team sendiri pon mungkin dah mampu sebab lepas kontroversi ni mesti dia masyuk dgn job sana sini. Sblm ni dia sendiri ngaku hanya dpt undangan nyanyi kat majlis kahwin & fashion show je.

Inilah contoh tertutup satu pintu rezeki tapi terbuka ribuan pintu yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hakak buta seni
Mmg hagham x nampak konsep bunuh diri akibat putus cinter tu
Bila tgk baju putih serabai ada darah2 keliling pulak hutan belantara...yg hakak paham mcm konsep pompuan mati beranak jadi ponti meraung kesedihan dlm hutan jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:34 AM | Show all posts
nuralisa replied at 10-2-2020 08:56 AM
bg aku its just an entertainment la.. knpla org skrg sensitif  ...
enjoy je la.. yg nak stress piki ...

org normal mcm kita mgkn akan tgk xde pape..tp org KKM ni dia risau pd yg ada masalah depression, masalah mental..kdg org2 yg bermasalah mcm ni kita xle jangka tindakan depa..dah la kt negara kita ni dah makin ramai org depress n sakit mental.
lgsatu yg dok kata lps ni xle ada cite seram or yg seangkatan, cite2 mcm tu dh ada klasifikasi dia..yg AJL ni kan utk tontonan UMUM
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nurul8001 at 10-2-2020 11:39 AM

Boleh nak buat darah. Tapi, agak2 la. Jangan tuang sampai sebotol besar. Meleleh leleh. Ewwww.
Satu penutup botol sos je cukup. Kesan kat satu tempat jah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak terkejut dik tengok ko pakai serupa cik ponti berdarah
Seram meremang sangat.. sampai akak takut nak gi toilet malam tadi
Otak iols takdela fikir suicide tapi rasa seram tu terus menusuk tengok konsep sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hudalarva replied at 10-2-2020 10:51 AM
Anggap je la pengajaran aina oii... dulu2 acik melah ram pun ada isu hati jugak... tp tu hati tak me ...

Jangan lupa panggil mak bapak sekali ke pentas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pttnya ms reharsel tu smua dh alert psl ni... mcm drama band punya psembahan tu jgak... kira kontroversi jgakla
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:52 AM | Show all posts
aku x kenal minah ni..apatah lg lagu dia,,

k next
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:25 PM | Show all posts
reenz013 replied at 10-2-2020 09:19 AM
depa kata x cukup rehearsal

nak surprise sangat katanya..memang surprise betul sampai kena banned lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:38 PM | Show all posts
Malam td mmg tengok show aina ni...bila stat darah tu mgalir je terus tekak rs kembang...nak muntah semua...ngan tgn aina penuh ngan darah..lg la rs loya bagai..teringt pulak ms kat labour room haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-2-2020 01:05 AM
aku tak tengok pun.. sebab tak minat

Hael ade mlm td pn kurex x nk tgk ke ? Sentap dia nnt
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-2-2020 01:04 AM
Tengok kat ig rizal hakim tadi terkojut. Ni konsep Illumin*ti

Pendapat kim plak cane ? Ioll x tgk mlm td . Tp kalau xde nmpk tali gantung diri atau pisau menikam dada tu kire xde la masalah beso pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 10-2-2020 12:46 PM
Hael ade mlm td pn kurex x nk tgk ke ? Sentap dia nnt

tak minat ajl ajl ni.. memang tak suka tengok apa2 anugerah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list