Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12748
View
183
Reply

"Nak Masak Ke, Sambung Kejap Lagi?" - Kak Lina Malu Dicium Suami Depan Kamera

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-2-2020 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Populariti Elly Mazlein, atau panggilan mesranya, Kak Lina Pom Pom terus meningkat naik selepas drama Kampung People lakonan beliau mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada peminat.


Lebih indah, Kak Lina baru sahaja mendirikan rumah tangga baru-baru ini, tahniah buat beliau!





Sumber Gambar: Ilumminasi





Buat peminat Elly, pasti anda tahu beliau sering berkongsikan kisah hidupnya dalam Youtube Channel 'Dunia Elly Mazlein'.


Baru-baru ini, dia ada memuat naik video yang menunjukkan beliau sedang memasak Ketam Masak Lemak. Namun, lain pula yang terjadi di dalam video itu.












"Masak apa Ma"


"Ni nak masak ke, ataupun nak sambung sekejap lagi"







Sedang Elly Mazlein memasak, suaminya tiba-tiba masuk ke dapur dan mencium belakang lehernya. Terkejut dengan apa yang terjadi, Elly Mazlein terlihat seperti tersipu-sipu malu dan bergurau untuk berhenti memasak untuk mengikut suaminya. Sweet betul!




"Suami kita la dekat belakang tu, siap berkain pelikat"







Semoga Elly dikurniakan perkahwinan yang berkat dan bahagia bersama suami tercinta. Buat anda yang mahu tonton video penuh Elly Mazlein, boleh tonton di bawah ini. - CARI


Video penuh:


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Comelnyaaaa ..lembut je tone suara
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:16 AM | Show all posts
tak boleh dinafikan, memang upgrade terus daripada bekas suami hampas sheols dulu. Kasian pencaras, dapat serdak jah sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suke gedik acah2 mental ni. Sekadar buat lucu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka kak lina ni sebab gedik dia comel..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??? olololoooo
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kisah dia ni ada menyumbang kepada keamanan dunia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:51 AM | Show all posts
Ina8895 replied at 9-2-2020 10:39 AM
Kisah dia ni ada menyumbang kepada keamanan dunia ke?

salah tempat diknon kalau nak cari berita keamanan donia kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pas kena kiss tu nmpak la in character mona dia dlm kmpung people
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
you deserve to be happy...moga cepat dpt baby
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jangan menunjuk-nunjuk sangat..
kang ada yang teringin nak caras nanti..
dah banyak contoh kejadiankan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Awww sweetnya. Dah kenapa aku pulak yg tersengih2 sensorang nengok vid dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:06 AM | Show all posts
hahahahhaha cutenyaaa, iols suka laa deols niii. nak jgk bf cekguuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha shomelll..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
yela yela.. pape je la
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikit2 cukup la acik
Lama2 nnti netizen meluat pulak

Tauu tengah bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:32 AM | Show all posts
Adui la.
Mmmg dah xde modal ke.
Cukup2 la gosip dari post n komen IG.
Grow up la.
Mende mcm ni x membangunkan ape2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:36 AM | Show all posts
Yup, tapi ni pun baru-baru lagi kak pompom, masih fasa kentut pun wangi semerbak

Tak perlu sokmo nak tunjuk kot

Entah-entah hampas juga sebenarnya (simpanglah khueen)
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:44 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 9-2-2020 09:36 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek ke tak ni??? olololoooo

slim tetek uols sbb asyik menggelabah jah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli pula aku tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list