Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1183
View
27
Reply

Positive Habits

[Copy link]

Author: noraidil_06       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 08:44 AM | Show all posts
first thing first in the morning

MINUM AIR at least dua teguk...tapi biasa nya hani minum satu cawan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 08:48 AM | Show all posts
within the weekdays,
normally hani buat hari khamis atau jumaat
plan nak buat apa untuk weekend.
kalau tak plan, memang tido dari pagi pai malam.

kalau plan siap2..mende tu dah jd mind set and automatic akan produktif. sebab kita nak mende tu setel je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 16-2-2020 12:44 PM
[AceHand SPECTaceLAR]

Hapa beza gay ngan lesbiang...?

Ejaan dia lain lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
@AceHand  aku rasa TT ignore topik ni bila nampak aku reply la... Mcm ni sekali dia buang aku.

Isak! Isak!


Takmo reply dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Be positive n be happy for me.
Korang hadir masa sy sgt memerlukan.
Sy tau sy x sempat nk say goodbye.
Sy perlu pergi, sy pilih ini dan Sy tau ianya betul utk sy.

Be positive for me.
Korang pernah ada, pernah mengeringkan air mata sy.
Sy x akan lupekan itu.

When i am ready, i will be back ok.

Tq & be positive. To whom it may concern.

#batucaves
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:55 AM | Show all posts

Hmmm...

Diablo replied at 17-2-2020 01:33 PM
@AceHand  aku rasa TT ignore topik ni bila nampak aku reply la... Mcm ni sekali dia buang aku.

I ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Dia kata be positif tapi dia sendiri yang negatif... Dia tinggal kita gitu jer...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Life must go on. Ada hidup masing masing kan?Ada family kan? Ada isteri dan anak anak sendiri kan? Ada TANGGUNGJAWAB kan? Treat forum like a forum. Just pray for the best. Be grateful.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 02:44 AM | Show all posts

Eh!

noraidil_06 replied at 21-2-2020 11:18 PM
Life must go on. Ada hidup masing masing kan?Ada family kan? Ada isteri dan anak anak sendiri kan? A ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Banyaknya tanya... Aku nak jawab mana satu ni...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list