CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3781|Reply: 25

Polis Cium Seluar Dalam Kanak-kanak Terkantoi Di CCTV

[Copy link]
Post time 4-2-2020 06:27 PM | Show all posts |Read mode
Kantoi, perbuatan seorang anggota polis yang menghidu seluar dalam kanak-kanak akhirnya terbongkar menerusi satu rakaman cctv.


Menerusi rakaman itu, didapati anggota polis berusia 50-an itu menggeledah almari pakaian sebelum menekup seluar dalam itu pada wajahnya.


Memetik Daily Star, dia ke rumah di Arizona, Amerika Syarikat itu untuk melawatnya sebelum membeli rumah itu.


Malah, menerusi rakaman yang sama lelaki itu kembali ke bilik itu untuk melakukan perbuatan sama.


Kredit foto: dailystar




Lelaki ini kemudiannya ditahan pihak berkuasa dan dilucutkan jawatan.


Dalam perbicaraan mahkamah, dia mengakui perbuatan itu merupakan satu perkara yang sangat bodoh yang dilakukannya.


Dia juga diarahkan menjalani pemeriksaan mental dan diletakkan dalam pemerhatian.


Bagaimanapun, selama berkhidmat sebagai anggota polis, lelaki ini tidak pernah melakukan perkara buruk dan jenayah. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cctv pelaku gagal di cam.  klu menteri PH la...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:31 PM | Show all posts
Cctv byk membantu kantoikan pelaku
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tabiat buruk makan diri..kesiannya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cctv kat malaysia ni je tak laku..muka blur katanya walau rakan sebelah clear {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sicko!
Pada kita yg waras ni, cium pun nak buat apa...bau softener je pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku biasa ja cium spender anak2 kecik berterabur sbb kadang nak check dah basuh belum wakakakaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:03 PM | Show all posts
julielapadite replied at 4-2-2020 08:49 PM
Aku biasa ja cium spender anak2 kecik berterabur sbb kadang nak check dah basuh belum wakakakaaaa

tu lain kaka... yang ni hmmm sesuatu sangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
PAEDO..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
cium sepentot org dwasa pun dah rsa mngerikn ini plak kanak2 punya. ada sisi gelap yg mnyeramkn lah ko ni pacik. klau ada anak2,cucu & jiran2 rsanya msti dorang dh jarakkn diri.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:27 AM | Show all posts
bangkem suka salit2 celah kangkang pastu cium

mungkin nikmat yang sama mamat ni rasai bila hidu spenda
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeuuwwww..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 08:23 AM | Show all posts
sayang nya.. rekod bersih hilang begitu aje
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 09:21 AM | Show all posts
pelik2 je perangai tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 09:28 AM | Show all posts
kalau di Malaysia
sure alasan CCTV kabur
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 09:59 AM | Show all posts
any42 replied at 5-2-2020 01:15 AM
cium sepentot org dwasa pun dah rsa mngerikn ini plak kanak2 punya. ada sisi gelap yg mnyeramkn lah  ...

kalau kat msia xde hal...diorg layak peluang kedua...ape jd yg paedo balik dr u.k hari tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 5-2-2020 09:59 AM
kalau kat msia xde hal...diorg layak peluang kedua...ape jd yg paedo balik dr u.k hari tu..

yg nmpak insaf blum tntu btul2 insaf kn. bnda bkaitan nafsu ni kita org luar bkn bleh kwal. dri sndri xmrsa serik xkna hkuman stimpal pastu dberi plak peluang kdua mmg xla pmngsa ni nk sedor dri kwal nafsu. dalam diam ttap ad ank kcik jd mngsa.   
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
polis ni x kalis cctv mcm menteri ph sorang tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 11:42 AM | Show all posts
ala,   kapir xpe la ...  deols x kisah pon ada cctv ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:02 PM | Show all posts
kajian 80% mempnyai perangai macacam ini.

ia adalah satu tabiat bersahaja dan tidak mendatangkan apa2 impliksi,
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.085268 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list