CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rikuren

"Jangan Sampai Saya Malukan Cikgu Ya" - Ibu Berang Guru Tak Basuh Beka

  [Copy link]
Post time 5-2-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 5-2-2020 03:26 AM
dia ingat dia hantar Cempaka Kindergarten or Peterana Kindergarten agaknyaaa fefeling diva yachhhh ...

Jangankan peterana, qdees tu pun tak mampu lagi nak demand macam2. Yg tak tahan tu,panggil cikgu pemalas & ugut nak bg tahu orang. Ni kalau anaknya masuk primary nanti,pensel warna hilang mak yg meroyan suruh cikgu check beg murid2 lain. Dia ingat cikgu tu personal assistant anak dia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nooriesz replied at 5-2-2020 04:07 AM
xder spe ke jmpe fb atau ig mak si hannah sofea ni..

teringin gk nk tgk spesis bebal d ...

Iols bayangkan sejenis perempuan yg full make up,bergelang emas sajat,berhandbag carlo rino,hidung tinggi naik axia.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:33 PM | Show all posts
sila share nombor mak puaka tu jom reramai bash si pemalas namati tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by azwanaliori at 5-2-2020 04:39 AM

Kompem bukan hasanah ke uols penat memaki skali hasanah daa

Heran juga ramai2 mak ayah dalam tu sorg pun tak tampil bercerita mencapap isu tgh vvirel??
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Student iols tertinggal bekal bila pulang balik terus sumbat masuk plastik/beg je..
X kuasa pula iols nak buka selidik apa ada kt dalam. Kalau bekas tu terbukak iols tertengok, just tolong jirus air jela. Banyak nau masa mak nak memikir mencari salah silap semua org kecuali dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:55 PM | Show all posts
eh bebalnye mak camni.. dah tau pemalas jangan la bekalkan makanan anak.. even kat taska bukan orang taska rajin nak basuhkan botol susu.. takat lalukan air kocak sikit2 je.. ni kan pulak kat tadika.. ingat cikgu2 tu maid kau kah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:08 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 4-2-2020 05:40 PM
Aku jmpa mak bdk tu aku cepuk dgn pelepah sawit

ngam join skali aku sebat dgn gala sawit
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:10 PM | Show all posts
epal21 replied at 5-2-2020 12:32 PM
Iols bayangkan sejenis perempuan yg full make up,bergelang emas sajat,berhandbag carlo rino,hidung ...

haha....tempat aku ramai sis....naik axia sport sombong giler.....tp baju anak ya ampun mcm kain lap dapur.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 5-2-2020 11:22 AM
meolls belum taraf #seemylevel lagi wakakakak... jangan2 kat rumah dia kot yg malas yahamat sebab  ...

Ya ampun bondeh.. Rasanya maknya tu.. Xsanggup nak baca laharan forumer kat cari.. Maunya kemurungan tahap ckp ngan dinding umah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Budi bahasa amalan mulia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
limans replied at 5-2-2020 05:10 AM
haha....tempat aku ramai sis....naik axia sport sombong giler.....tp baju anak ya ampun mcm kain l ...


Iols pernah terlihat perempuan seperti yg iols describekan tapi iols exaggerate aje lah bab handbag carlo rino tu sebab tak nampak pulak brand apa. Tapi hidung tinggi muka berlagak tu memang nampak sejurus dia keluar drp axia tu. Her face was like,lihatlah dunia betapa stylo & hijabistanya aku. Tapi, of course macam uols cakap baju anak2 comot lunyai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:30 PM | Show all posts
husie91 replied at 5-2-2020 02:46 AM
Aku ada satu cerita menarik nak share. Tetiba teringat peristiwa ni. Alkisah kawan mak aku memang pe ...

ya Allah kesian nye budak2 tu..mak pak kalu x tau jaga anak jangan beranak..yang mak nya..sumbat je poen tu ngan kain, dan yg bapak plak ikat anu tu ngan getah sayur..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 5-2-2020 11:12 AM
Macam tadika kemas tu. Khas untuk anak2 yg isi rumahnya kurang rm1500. Tapi kalau ada slot lagi, c ...

Dari sini kita dh dot agak parents b40 mmg berlagak aka acah2 kaya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 4-2-2020 10:04 PM
Yeah i tak jelas statement masing2. Cikgunya lupa bawa masuk bekal ke beg murid itew smpai terting ...

Tp x perlulamemaksa ugut hina cikgu tu...buka keje dia.
Kdg manusia ni sekali kita tolong, berkali kali pulak dimintak buat...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-2-2020 10:40 PM
Msa iol gi hospital psl dmam pnas few yrs ago, ada mak bapak ni mmg muka Mlayu lh, bwa anak jumpa  ...

Hahaha...kwn iolskot tu...anak nama iris gak la...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 4-2-2020 11:07 PM
entahlah dlu aku anta anak aku kt taska. kalau aku  bekalkan akak tu tlg basuh skali. kalau suar ken ...

Ikut tadika kot...kalau bayaran ciput, jd takde la servis lain kot...lg pun taska yg murah ni, x ramai pengasuh, itu sb diorg x blh nk buat keje2 yg lain selain jaga budak.
Tp bab taik dlm suar tu kan, geli siut...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:45 PM | Show all posts
Kalau aku ada dalam grup tu aku carutkan ajer.. yg aku plak dapt gak mak pak bingai x puas hati ngan cikgu pi cite dalam grup.. gi lah pm cgu tu.. ingt mak pak org lain sama prangai kau.. cibai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lain kali ko bungkuskan makanan kat anak kau pakai daun pisang jelah. senang lps mkn terus msk dlm tong smpah je. cikgu nak kena jaga 44 tupperware brand kalo dlm kelas ada 44murid. haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 5-2-2020 02:27 AM
Anak i mmg dari kecik duduk taska, dah biasa kemas barang2 sendiri. mak i sendiri pengasuh, so i fah ...

Kalau iols pun buang aje bekas berulat tu. Tak rasa maknya bekalkan guna Tupperware ke skip hop ke.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 5-2-2020 05:34 AM
Dari sini kita dh dot agak parents b40 mmg berlagak aka acah2 kaya...

Miskin tu tak salah,uols. Yg salahnya dah lah miskin dan tak berakhlak pula tu. Iols berharap ada forumer yg dapat csi mak bengap ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:54 PM GMT+8 , Processed in 0.074099 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list