CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rikuren

"Jangan Sampai Saya Malukan Cikgu Ya" - Ibu Berang Guru Tak Basuh Beka

  [Copy link]
Post time 4-2-2020 05:46 PM | Show all posts
kelakar komen yg suh bdk tu bwk kuali mak dia lps masak..utk suh cikgu basuhkan...

adoiihhh ..

meol ni mmg mudah terhibur dgn komen2 netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 org yg kurang bkemampuan ni blagak mgalahkn org kaya2..aku prnh jmpa org mcm ni..xsemua,sesetangah la..
Bckp nk gah,pdhl diri sndri bukan kaya mana pun..
Ntah2 ckgu pun xthu bekal ank dia ttinggal..ntah2 ank kau main ltak kat mana2 ntah..
Xda keje ckgu nk cek bekal ank org lah..apatah lg nak basuh..mmg ank kau sorg ke bljr situ??
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:26 PM | Show all posts
Sendiri yang sendiakan bekal untuk anak maka sendirilah kena usaha periksa bekal anak tu habis ke tidak dah cuci ke tidak.  Jenis semua nak salahkan orang lain tapi lupa nak salahkan atau fikir apa kesalahan diri sendiri dulu macam tulah jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kadang2 teringin nak tengok muka orang entitled bengap bodoh tak reti besarkan anak sendiri pastu fikir orang lain bertanggungjawab didik/pantau anak die...

kak, tengok sket muke ko...kalo jumpe tepi jalan boleh maki 'oh ni mak budak yang bengap pemalas suruh cikgu plak basuh bekal anak die'
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah untuk si anak yg dapat mak bebal camni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti jenis yg kalau masuk sepital kerajaan,suruh nurse tukarkan pampers mak dia. Sejenis yg entitled demand macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekalkan kondom kat bapak budak ni supaya laki bini tak membiak. Kucing pun bekas makan minum dia orang lain cuci

Dikhuatiri dapat keturunan mughalazah yang benci tengok kebahagiaan dan kemampuan orang lain. Semua harap orang
Gitu. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dah namapun bekal bawa dari rumah, so bekas mkn tu pun ko punyela..pe hal nak suruh cikgu basuh pulak..tak boleh brain la mak perangai mcm ni.. makpak lain dlm group tu mesti geleng pala dgn dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo punya mak terbuka aib kebodohan dia.. aku pi hantar anak ke sek pun ada je parents bodo camni.urut dada aku hari2.anak kena cubit dgn bdk lain pun jadi pergaduhan besar.biasala budak2 main.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
eii. mcm kimak nye la mak2 mcm ni. ni mesti jenis puka kepam berangan kt rumah kerja tengok tv je. lahar betul perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dasar pemalas..tlg viralkn muka mak pemalas ni biar malu dia..tugas basuh bekal mknan anak tu tugas mak..lagi satu,makpak skrg mmg jenis perangai teruk ek?mcm2 nak putar belit salahkn cikgu..

Ni spesis makpak sajat ngn faiz roslan dan geng2 mereka..stupidos!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebarkan muka pompuan ni.  Biar mak mertua tau dia salah pilih menantu.  Manala pak hannah kutip pompuan pemalas pakej biadap ni?
Dia nk malukan org last2 dia yg malu 1msia
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak malu suruh orang cuci bekal anak kau
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot tak habis. Katanya ketiga2 bekal anaknya tak dibawa balik. Makna tertinggal di tempat cikgu mengajar? Bila cikgu pulangkan semula kepada murid, ketiga2 bekal yang tertinggal itew sudah pun berulat
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 4-2-2020 08:20 PM
Screenshot tak habis. Katanya ketiga2 bekal anaknya tak dibawa balik. Makna tertinggal di tempat cik ...

Dah berulat tu biasanye sbb anak x abis mkn pun ye.. Anak sulung aku bwk bekal licin je bawak blk.. X tau la dia makan atau bg kwn dia makan.. Tp dlm kes ni.. Mmg mak la yg salah.. Dah bekal anak ko.. X kan la cikgu nak kn cuci. Banyak cantik muka tu...geram pulak gan mak2 pemalas ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni jenis org yg byr cukai seciput...tp sibuk kata duit dia byr gaji kite
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ditutup no mak budak tu...nak je aku maki dia...apa basuh bekal anak engkah tanggungjawab cikgu tadika ka?...tu anak engkau bukan anak cikgu tu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 4-2-2020 08:20 PM
Screenshot tak habis. Katanya ketiga2 bekal anaknya tak dibawa balik. Makna tertinggal di tempat cik ...

Berulat pun bukan tanggungjawab cikgu tu yg kena basuh....knp esoknya X ambil. ...esok ambil tiada berulat pun lagi....ni tunggu seminggu ke apa baru terfikir nak ambil bekal anak. ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan kt jln raya je ada org mabuk.. Rupanya dlm group wasap tadika pun ada sesat org mabuk ehhh mak mabuk
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Viralkan sikit muka mak yang pemalas namatey ni. Biar dia tersedak tercekik air liur takut dan malu nak keluar rumah. Bukan main ugut lagi nak sebarkan kat group tadika. Aib sendiri yang terpampang kena keji kiri kanan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:40 PM GMT+8 , Processed in 0.177500 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list