CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: rikuren

Transgender Pakistan Mati Didera Polis Arab Saudi?

[Copy link]
Post time 4-2-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 4-2-2020 11:26 AM
kan...awak saya bukan nak diskriminasi dorang nih..tapi saya pun rasa tak selesa...kat watson rama ...

Tak. Kita tak diskriminasi. Kalau bukan islam saya tak kisah pun sesama manusia. Hak masing2. Tapi yg lahir islam pulak yg byk jenis ni kat malaysia ni masalahnya. Rosakkan akal budak2 islam baru nak up, makin celaru terus diorang halalkan yg haram selamba tok nenek diaaa je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 4-2-2020 11:44 AM
kann
tetap ada bebird...eeuuwww

iol lepas nampak halkum mata ni laju check gelembung hahaa takda pulak penampakan. Gigih dia kepit ke ntah lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
natrahn: kan...awak saya bukan nak diskriminasi dorang nih..tapi saya pun rasa tak selesa...kat watson ramai staff golongan nih...nanti rasa kekok nak juga nak ...



Berlambak2 MUA pon pondan. Retis pon ada khenzs? Tngok je geng mekjura. Pastu si xexelishes tu dngan sorng lg pondan juga ada jawatan tinggi dlam media lek lek je diorng mentrans.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-2-2020 01:08 PM
Memang tak selesa walaupun kita tahu deorang ni tak taste pun dengan kita atau nak tengok2 kita, a ...

Hang laki ke pompuan? Hahaha konfius i..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 08:49 AM | Show all posts
one word je yg boleh describe makhluk transgender ni. SELFISH.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-2-2020 01:08 PM
Memang tak selesa walaupun kita tahu deorang ni tak taste pun dengan kita atau nak tengok2 kita, a ...

Memang kita tak ngetaste kat pepondanz ni semua uols...tp pepondan nih pulak dengki jahat molot membawang kita...hanya kerna kita pompuan yg jadi threat diaorang....
Cer pegi Sephora..iols kadang perati je..bila pompuan cantik masuk bukan main menjeling jeles...yg x cantik berkerak..or student2 uni..mmg makan makian laaa..nak2 bila tanya itu ini pastu x beli......
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.133104 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list