CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22265|Reply: 85

"Welcome Back" - Little Miss Khan Kembali Ke IG, Post Pertama Dah Dapa

  [Copy link]
Post time 3-2-2020 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Setelah agak lama mendiamkan diri dari media sosial, adik kepada Neelofa iaitu Ameera Khan atau lebih dikenali dengan gelaran Little Miss Khan (LMK) muncul kembali mengubati kerinduan peminat yang mengikuti perkembangan si cantik ini.





Kredit foto: Carian google


Posting pertama Ameera setelah sekian lama menghilang telah mendapat lebih 12 ribu tanda likes dan ribuan komen daripada peminat setelah tidak sampai 10 minit post tersebut dimuat naik.




  



Adik kepada pengacara popular itu tidak asing lagi di kalangan pengikut media hiburan kerana kecantikannya serta mempunyai jenama kosmetiknya tersendiri.


Dia juga mempunyai hampir 1 juta pengikut di Instagram dan rata-rata pengikut beliau menantikan kemunculan semula Ameera di sana.








Terdahulu, kelibat Ameera di majlis perkahwinan kakaknya ternyata mengubati kerinduan netizen.





Kredit foto: Carian google


Walaupun terpalit beberapa kontroversi hangat sebelum ini, Neelofa sendiri tampil memberi peringatan kepada netizen supaya menghormati pendirian adiknya untuk 'hilang' dari media sosial untuk sementara waktu.


Selamat kembali LMK! - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsKathryn at 3-2-2020 06:22 PM

Buruknya pakai chooker tu mcm hooker
je
Sorry lmk fans..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
look look look
who's back
look look
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:30 PM | Show all posts
welcome back kylie jenner...
ooh maksud saya tapak kaki kylie jenner
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak cm fonen pic yg pakai tali hitam persis life of pet
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:40 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 3-2-2020 06:48 PM

Kedatangan beliau di sambut dengan ucapan murni-murni dari kata-kata beliau yang iconic :

Sekolah kerajaan? Tak bagus
Samsung? Euwwww
Laki kelantan? No thank you.
I'm not "Malay"
I didn't go to an international school to take SPM lol what a joke

Sesungguhnya beliau adalah seniwati negara yang sangat terkenal setaraf nur sajat.




Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-2-2020 06:40 PM
Kedatangan beliau di sambut dengan ucapan murni-murni dari kata-kata beliau yang iconic :

Sekolah ...

Dia bukan melayu, tambahnya lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:45 PM | Show all posts
fadz84 replied at 3-2-2020 06:43 PM
Dia bukan melayu, tambahnya lagi..

dah edit chuolsss... tq tolong mengingatkan iols salah satu kata2 iconic dari seniwati LMKylie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tibaiunta ada benang pon dah dikira jijik dlm forum ni, inikan pula adik tibaiunta. Jatuh hukum mughalazah dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:47 PM | Show all posts


I didn't go to an international school to take SPM lol what a joke - Seniwati kylie jenner malaysia


Salah satu ucapan inspirasi dan quote iconic oleh seniwati kita
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:50 PM | Show all posts
Iconic footage seniwati kylie jenner malaysia ketika berucap di hadapan umum untuk mengambil anugerah yang berprestijdengan ucapannya :

Samsung? Ewwww


Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:03 PM | Show all posts
welkam beg bakal adik ipar..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:19 PM | Show all posts
huntonggg le lawa, otak tk berapa ada isi pun orang puja-puja.... sekufu la dia dan para pentaksubnyaaaa.. sama-sama vodoohhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai smpahnya..muka lemak ni so so ja..syukur la kulit  putih cerah dambaan acik2 pentabsub kalau x cam bangla ja...ewwwwwwwww...harap lemak baca
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:26 PM | Show all posts
real queen?? eiyuwww???
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mokluuuuu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade dekat 9 bulan tak dia senyap?

9 bulan 10 hari to be exact
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
So?? Nk kena sembah berhala ke hape ni??
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-2-2020 07:55 PM
So?? Nk kena sembah berhala ke hape ni??

Entahnya... Soo nak kena pergi batu cave ke ni? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 09:36 PM | Show all posts
ada edisi calculator tak ni?
berapa bulan pompuan ni menyepi

aku tgk muka dia mcm psycho hahaha tiberrr kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:29 AM GMT+8 , Processed in 0.148111 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list