CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: truthe911

Laungan Ngeri 'Bandar Hantu' Wuhan

  [Copy link]
Post time 4-2-2020 08:12 AM | Show all posts
Kurex replied at 3-2-2020 12:36 PM
cashhhhhhhhhhhh

macam tu la bunyi binatang yg korang seksa, tahanan yg korang seksa..

couldnt agree more!


masa seksa binatang2 tu tak jerit2 pulak?

bullshit much
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2020 06:30 PM
padan muka
kalo satu negara diorg mampos pun aku x kisah
pedulik hapa aku msia depends kt ekononi  ...

Apa nama ignya.. Sharing plsss
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-2-2020 10:36 PM
Kan.. terpikir gak sbb suka layan the walking dead menda ni asik terbayang dipikiran.
Makanan2 dl ...

Aku mmg start menyimpan stok utk tok aku jaga dan sedikit makanan utk aku.. In case berlaku kecemasan mcm banjir.

Arwah tok aku selalu pesan sentiasa bersiap sedia utk berdepan dgn darurat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Serem plak.iols dengar jeritan begitu
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-2-2020 09:39 AM
Apa nama ignya.. Sharing plsss

ig : coronavirusnews
2 days ago punya post
ada bideo bwk mayat turun dr tangga flat
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-2-2020 10:45 PM
Yg pregnant dan sebagainya cemana ye takleh kuar umah gak ke utk check up dan utk beranak.

Yupppp.. Xbole nk imagine cmna kalau jadi kt tmpt kita.. Ya Allah, mntk dijauhkan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:51 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2020 06:30 PM
padan muka
kalo satu negara diorg mampos pun aku x kisah
pedulik hapa aku msia depends kt ekononi  ...

aiyoo kaka, kat China tu pun ramai muslim hidup kat sana di Xian, Xinjiang begitu juga Wuhan. Ada satu video kat youtube pasal makanan halal kat China, youtuber tu berkunjung kat kedai pemiliknya Muslim tak silap saya daerah kat Wuhan juga, sambil menanti pelanggan pemilik tu baca kitab tauhid jika dilihat kitab tu dah begitu lusuh tapi dibaca berulang-ulang tanpa jemu oleh pemiliknya.  Ada jugak satu video jemaah dari China bila nak balik tu mereka melambai2 tangan ke kaabah sambil menangis dan mereka melambai sambil berdepan kat kaabah makna kata mereka tak membelakangi kaabah. Walaupun hidup mereka tertekan tapi iman mereka masih kukuh mengamalkan Islam. Kaum muslim dan muslimat bukan etnik Uighur saja, etnik Hui pun muslim juga kaka. Etnik uighur dan Hui yg muslim ni berdagang makanan halal merata kat China tu. Lembutkanlah hatimu kaka. Jgnlah didoakan satu negara mampos.


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 11:14 AM | Show all posts
scary weihhh.. takotnyaaaaa...

i imejin what if it happens to us..  what about my kids, my family...

omg... so terrified...

despite of their barbaric attitude and what the they have done to animal, i still hope that they are okay and learn their lesson hard..its time to reflex themselves during this time..

And we muslims as well..this is a time to reflex ourselves.. aku terkesan sgt tgk video bdk kecik 9thn yg infected tu..terpaksa dikuarantin, menangis2 nk dipeluk dibelai gamaknya..

Ya Allah please protect us all muslim & wrap us with your love...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 4-2-2020 10:51 AM
aiyoo kaka, kat China tu pun ramai muslim hidup kat sana di Xian, Xinjiang begitu juga Wuhan. Ada  ...

baiklah sis....iols insof
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-2-2020 10:05 AM
ig : coronavirusnews
2 days ago punya post
ada bideo bwk mayat turun dr tangga flat

Wokies.. Sepantas kilat pi cari.. Tqqq
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:39 AM | Show all posts
Macamlah malaysian tak makan anjing, ingat form 2 kawan dengan cina, dia bagitau bawa daging anjing, anjing tu dah tua, so dibunuh dan daging buat makan.

Lepas tu ada kaum satu tu katanya suka makan kucing juga..

Ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-2-2020 01:51 AM
Yg ni btul, iol stuju. Btw siapa nma plakon/model llaki yg kat gmbar uol ni? Helok ye.


helok kan ahaha... jensen ackles. tak sure well known ke tak dia ni dekat malaysia. if suka tengok drama "supernatural" kenal la kot  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknya la kan.. haiwan n sesama mnusia pun diorg seksa
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 05:55 AM | Show all posts
kaz2y5 replied at 5-2-2020 03:02 AM
helok kan ahaha... jensen ackles. tak sure well known ke tak dia ni dekat malaysia. if suka teng ...

Laa, Jensen Ackles ghuper nyer haha, fikir siapa tdi bcs iol biasa tngok muka dia w/o beard. La ni dh ada beard lain mcm lak, lgi wow gitu.

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjerit2 mcm binatang,rasakan la macam mana binatang tu ko kurung lepastu makan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:25 PM | Show all posts
Edited by RedHair7 at 10-2-2020 04:28 AM

bukan at HK aje dah berebut kumpul food stock.
Singapore pun dah keluar sifat kiasu
over jugak la....
bukannya singapore announce nak lock down city..

gitula depa2 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
RedHair7 replied at 10-2-2020 12:25 PM
bukan at HK aje dah berebut kumpul food stock.
Singapore pun dah keluar sifat kiasu
over jugak l ...

Sekarang singapore dah makin ramai berjangkit. Bangla kerja kat Mustafa pun kena virus tu sebab si cina2 kiasu pergi sana panic buying habiskan stock
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 01:29 PM | Show all posts
Zack8hunter replied at 3-2-2020 02:36 PM
at this point of time, aku rasa toksah la kecam mengecam.. inilah masanya kita semua jadi MANUSIA..  ...

setuju...  masa aku jumpa paed, borak la pasal virus2 yang berkemungkinan anak2 senang kena...  masa dah nak keluar dari bilik, terbukak la cerita pasal wuhan ni...  then kat pintu sebelum keluar, aku pun sebut la : i pray for wuhan, may them recover fast from this...  pastu ada beberapa mata pandang aku n jeling...  alahai...  salah ke aku bersimpati sebab dalam mangsa2 yang kena tu, aku percaya ramai je yang tak aniaya haiwan2 n tak bersetuju dengan kes kurung orang Ughyur...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.088457 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list