CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: truthe911

Laungan Ngeri 'Bandar Hantu' Wuhan

  [Copy link]
Post time 3-2-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw: Bila Allah turunkan bala, lenyap semua kesombongan dunia



Macam Allah turunkan bala virus MERS kat Arab sampai ada yang balik haji bukan saja sakit tapi mati. Agitchuuu kiranya ikut logic hang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia sejagat punya belas kasihan kat mereka yg hadapi virus. Tapi melayu msia rata2 tiada berperikemanusiaan. Macamlah semua mereka tu makan haiwan liar hidup.

Masa mers unta bagaimana pula? Sars, hiv, nipah, cemaner lak. Atau masa msia kena tsunami. Atau banjir besar?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-2-2020 04:58 PM
Macam Allah turunkan bala virus MERS kat Arab sampai ada yang balik haji bukan saja sakit tapi ...

Apsal aku tak dapat reply ni ek, ah lantak lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-2-2020 04:58 PM
Macam Allah turunkan bala virus MERS kat Arab sampai ada yang balik haji bukan saja sakit tapi ...

Bala dia nak bagi tak kiralah pak arab ke siapa, sekali dia bagi semua kena tuk org2 yang percaya, ko tak percaya ko punya fasallah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:13 PM | Show all posts
Pasni  keluar le citer Train out from Wuhan pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
CikB replied at 3-2-2020 04:17 PM
dah melampau sgt kan!

Memang la turun bala, sekali harung la semua kena, dah kira pendemik la kan dah global benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-2-2020 04:07 PM
Apsal aku tak dapat reply ni ek, ah lantak lah

Hehehehee don't worry. Hang dah reply.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-2-2020 04:08 PM
Bala dia nak bagi tak kiralah pak arab ke siapa, sekali dia bagi semua kena tuk org2 yang percaya, ...

Baguslah iols xcaya, iols xkena. Hehehehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kesian tp terbayang anjing kucing yg mati dibaling tu. Apa nasib rakyat malaysia kt sana? Dapat makanan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-2-2020 05:33 PM
Baguslah iols xcaya, iols xkena. Hehehehehe

Cit, dan dan je ang lari
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-2-2020 04:41 PM
Cit, dan dan je ang lari

Dah hang yng kata gitu. Iols agree je la. Iols xcaya. Sebab Tuhan iols langsung xde persamaan dngan manusia atau apa2 dibumi atau galaksi alam semesta sbab tuhan itu tuhan. Maka xde siapa boleh agak atau baca 'fikiran atau niat atau tindak tanduk' tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-2-2020 05:45 PM
Dah hang yng kata gitu. Iols agree je la. Iols xcaya. Sebab Tuhan iols langsung xde persamaan dnga ...

Iyolah yang, dah kepercayaan kita tak sama, nway hope kite semua selamat la dr virus ni muah ciked
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-2-2020 04:47 PM
Iyolah yang, dah kepercayaan kita tak sama, nway hope kite semua selamat la dr virus ni muah ciked

Iols mmang harapla semua pon jngan terkena. Yng dh kena harap ada antivirus dn harap derang ambil pengajaranla. Mcam virus nipah dulu, sejak tu ternakan babi dh jd elok dn bersih xmcam dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:57 PM | Show all posts
siyess aaa cam dlm movie omputih
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:18 PM | Show all posts
Selepas byk hari terkurung mula rasa stress dan terpenjara nak2 mereka2 yang dah biasa sentiasa sibuk keluar kesana sini.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka
kalo satu negara diorg mampos pun aku x kisah
pedulik hapa aku msia depends kt ekononi diorg ke hapa ke
PEGI MAMPOS LA PUAK2 ni sume
cash lah..selayaknyalah skang hidup dlm ketakutan
akak folo ig coronavirus
ada bideo tunjuk mayat dibawak turun dr flat oleh petugas SAR sbb udah ada yg kojol dlm rumah ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 3-2-2020 05:38 PM
Nak kesian tp terbayang anjing kucing yg mati dibaling tu. Apa nasib rakyat malaysia kt sana? Dapat  ...

bukan stakat anjing kucing je
tp lebih kpd perangai celaka diorg bila pegi negara org lain
so padan muka la kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 3-2-2020 04:44 PM
camana nak makan minum..

Kalau yg sakit lagi kesian...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pdn muka...sorry yaa..xde simpati kpd mereka sbb dorg dah bunuh miaw2 secara kejam
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash doa binatang dan doa mangsa uigur yang kena siang hidup-hidup ambik organ.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.098359 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list