CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3861|Reply: 34

Ini Respons Cik B Bila DS Vida Dimaki Azwan Ali, Biar Betul?

[Copy link]
Post time 3-2-2020 12:13 PM | Show all posts |Read mode
Jika anda baca berita hiburan baru-baru, pasti anda perasan akan isu yang melibatkan Azwan Ali dan Datuk Seri Vida.


Azwan Ali atau nama mesranya, Diva AA telah memuat naik satu video yang penuh dengan makian kepada DS Vida disebabkan salah faham yang berlaku.


BACA JUGA: "Anak Dah Rentung Pun Tak Insaf Lagi" - DS Vida Kecewa Azwan Ali Sentuh Isu Peribadi










Rentetan isu tersebut, DS Vida telah memuat naik satu video balas dan menyatakan perasaan sedihnya di atas apa yang berlaku. DS Vida juga kecewa dengan Azwan Ali yang menyentuh isu peribadi seperti perkahwinan beliau yang gagal serta seolah-olah menjadikan kematian anaknya sebagai bahan jenaka.


Turut tidak terlepas, anak perempuan DS Vida iaitu Cik B juga telah memuat naik satu video balas kepada isu yang melanda ibunya itu.


Ramai menjangkakan Cik B akan marah atau memaki semula Azwan Ali yang telah melukakan hati DS Vida, sebaliknya Cik B hanya memuat naik video tarian di TikTok.







Video TikTok berdurasi 15 saat itu menunjukkan Cik B menari secara rawak dan apa yang menarik perhatian warganet adalah muzik latar video tersebut.


Cik B menggunakan audio makian Azwan Ali sebagai muzik latar belakang untuk videonya. Kreatif sungguh!









Melihatkan video ini, ramai memuji tindakan Cik B yang matang dan tidak mengeruhkan keadaan, malah Cik B cuba untuk menghiburkan warganet meskipun dengan apa yang terjadi.





















Cik B memang havoc! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Respon ke tu???
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha tiru instafemes indonesia Dara arafah masa kena maki dengan lucinta luna
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:35 PM | Show all posts
sudah la cik B jangan la jadi bodoh terjerat ngan propa mak badak n bapok ponen tu..ko kecik lagi kot gi la skola sana jadi matang dalam pembelajaran
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
apoooooo.......
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:41 PM | Show all posts
berapa IQ dia ni? Balas dengan menganjing kat diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru dapat dengar makian AA ni. Teruknya n full of hate. Iols benci dr palsu vida tapi to insinuate her deceased sons is too much lah,AA. Apa salah arwah2 tu kat ko,pun? Sebab tak dapat token ko maki hamun? Duit berbilionzzz pun hadap juga token.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 01:25 PM | Show all posts
Knapa cikB  mcm x betul je..Ingatkan nak lahar AA balik ke ape
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg cik b buat ni hal kecik je. Anak sapa tanak back up mak dia bila dilahar mcm tu skali oleh fonen mati pucuk. Si mati pucuk tu dah melampau dah.. Takpa cik b, ko balas sikit je org dah terasa. Belum lg cik b menyalak2.. Kan cik b. Semoga digilis Lori si mati pucuk
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dilayan bapok tua tu cikb..
Gemuk debab  cikb pun berduit..
Yg maki2 selori.tu hadooo..
Apooo..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hebat. diva aa boleh feat dgn cik b. sorang jaga bab rap sorang jaga choreography.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21: Baru dapat dengar makian AA ni. Teruknya n full of hate. Iols benci dr palsu vida tapi to insinuate her deceased sons is too much lah,AA. Apa salah ar ...

dia tu dah mereng,xleh buat apa da..patutnya industri kita gam je dia..kata dah kaya kan,xperlu hadap laa sponsor2 bagai nih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dosa kita dgn Allah boleh taubat. Dosa mulut menyakitkan hati org, masak la nak minta ampun. Jaga la mulut kita supaya tak heret ke neraka. Apa yg best sgt hati hitam mulut jahat. Hidup lg tenang kalau cakap benda elok-elok. Nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:33 PM | Show all posts
semoga cik B pun kuat ye..semoga AA pun sedar dengan apa yang dia katakan..doa yang baik - baik untuk semua
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:38 PM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 3-2-2020 02:41 PM

aku menyampah dgn vida..tapi anak dia dah mati tu takyah nak sebut2 la diva aa ooii..aku lagi menyampah cikb ni..mesti warga porem penggemar cikb kecam aku lepas ni..cikb sempoi dan kiut kata depa..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:57 PM | Show all posts
tak payah dilayanla org tua azwan tu...xde makne divanya dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 03:09 PM | Show all posts
cik b cik b.. tak pernah tak menghiburkan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 04:35 PM | Show all posts
x patut la libatkan anak2 yg dah meninggal...nk marah, marah kt vida saja lah!   Btw lebih suka tgk CikB dr mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 04:40 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 3-2-2020 02:38 PM
aku menyampah dgn vida..tapi anak dia dah mati tu takyah nak sebut2 la diva aa ooii..aku lagi menyam ...

Dulu ada satu thread pasal cik B
Sorang forumer tu komen, muka cik B sama dgn satu watak kartun tapi dia lupa nama apa kartun tu
Sorang forumer lain dtg terus tepek muka Angry Bird
Sejak tu tiap kali thread cik B naik kat forum, aku terus auto bayang muka Angry Bird


Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
whoda5566: Hahaha tiru instafemes indonesia Dara arafah masa kena maki dengan lucinta luna



Diorang ni semua mana ada original idea. Mcam si alipsokre pun bnyak tiru yng mop batu, basuh kereta
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.244905 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list